|
רועי היקר בוקר טוב , רציתי לתת לך תשובה לשאלתך שהמשפחות קבעו את המועד לאזכרה ולא הספיקו להשלים את כל העבודות . אם לא הייתה שאלה , לא הייתי עונה לך בכלל ואין כאן עניין של הגנה או התקפה , אלה כיבוד רצון המשפחות .
אהוד ורועי , אתם תצחקו מיד כאשר תדעו שיש סיפור סלח שבתי שראוי לביקורת :
הבוקר דיברתי עם ישראל בן עזרא , מנהל הפרויקט של גן הנופלים והוא הפתיע אותי : ישראל אמר לי שלא היה טקס פתיחה ומה שהיה , זה אזכרה לנופלים שהמשפחות קבעו את המועד והטקס עוד יהיה בקרוב בנוכחות התורמים שיוזמנו ויגיעו גם מקנדה .
אמרתי לישראל בצחוק , מה קרה לך ישראל היה כתוב בהזמנה : " טקס חנוכת פרק הנופלים " וישראל התעקש לומר לי שלא היה טקס פתיחה , זה אזכרה על פי בקשת המשפחות .
לדעתי ישראל לא מבין את הנקודה הלא נעימה , למרות שהשקיע רבות במקצועיות ובנאמנות בפרויקט המרשים לזכר הנופלים ולמען החיים הטובים של הילדים . יש בעיה לעיריית עכו , מצד אחד הם כתבו בזמנה : " טקס חנוכת פרק הנופלים " ובאמת היה טקס מרשים בנוכחות כבוד הרב ישר , השר מופז , המשפחות וקהל רב , במידה ויכתבו שוב טקס כפי שישראל אמר לי , זה יהיה סלח שבתי , על כן צריך לחשוב לפני שעושים טעות .
מה לעשות גם בשנת 2008 , אפרים קישון ז"ל יכול לעשות גלגול נוסף כאן ויהיה לו מספיק חומר על מה לכתוב במדינה עם כל התורמים האלה שבאים במקום השלטון המרכזי והשלטון המקומי .
אהוד היקר לתרבות שלנו , ראיתי לאחרונה 2 הצגות שכתב אפרים קישון : "שמו הולך לפניו" ו " הכתובה " והם באותו נושא של סלח שבתי , היה מעניין . שבוע טוב