|
הקבוצה היא הרבה מקרים הברומטר של מצב הרוח בשבועי של האוהד. החוכמה היא להיות אוהד גם ברגעים הקשים ותסלחו לי שאני נתלה באילנות גבוהים,אוהדי ליברפול ומנצ'סטר יונייטד לא הולכים מהמגרש לפני שנגמר משחק גם אם קבוצתם בפיגור וגם אחרי תבוסה. יצא לי לראות במו עיני אוהדי ליברפול נותנים כבוד לשחקנים שלהם אחרי הפסד. מה שקרה במשחק האחרון הוא לא פשוט עבור אוהד,אבל אוהדי הקבוצה ברובם הם אוהדים פאסיביים וכולנו יודעים שזה ככה. קצת על תרבות ספורט ,יש נער חביב ומתוק בשם ירין רביבו שמנסה בכל כוחו ונשמתו לארגן שירה ועידוד במהלך המשחק הוא ועוד כ10 אוהדים מנסים לארגן שירה ועידוד שזה הבסיס של אוירה במגרש כדורגל. מה לדעתכם התגובות שהחבורה הנהדרת הזאת מקבלת מהיציע ? אז אני אגיד לכם מה אומרים להם אנשים ביציע. "שבו בשקט" "שיגעת אותי עם התוף הזה" "אתם מסתירים" ועוד ועוד הקנטות לאוהדי הקבוצה המסורים ביותר. עוד קצת על תרבות ספורט. מגיע ראש העיר ומגיע סגנו ובתוך עמם הם יושבים מגיע להם קצת יותר כבוד מהאוהדים ,מה גם שעניין האיצטדיון אומנם בקצב איטי קורם עור וגידים. כל הדברים שנאמרים פה כוללים גם אותי . אני מת לעודד את הקבוצה אבל תמיד ביציע של עכו זה נראה מגוחך לעודד. אני מציע שכולנו נרתם ונעודד את הקבוצה בקול גדול וללא בושה. ח'ברה זכרו זה רק מחזור ראשון הליגה ארוכה ועוד חזון למועד. ובואו ניתן תמיכה לקבוצה הצעירה ונעודד יחד איתה. לגבי המשחק עצמו למרות התבוסה היו נקודות אור אבל אני אופטימי חסר תקנה ואם לא הייתי אופטימי אז במחזור האחרון בעונה שעברה בדקה ה84 היינו צריכים להיות בארצית. יצאנו מבירא עמקיתא ואנחנו בדרך לאגרא רמא. היידה בי היידה בו היידה הפועל עכו. באש ובמיים הפועל עכו לשמיים. ג'וש שגיא.
|
|