שי, לא אכחיש שיש משהו בדבריך אבל היות ואנחנו מכירים לא מהיום, אני יודע כמה שאתה רגיל לראות שחורות, אז עם כל הכבוד תרשה לי לומר לך שזה תלוי באיך שאתה בוחר לראות את הדברים. האמן לי שזה לא קל לי לומר את זה, כי אני לא פעם מוצא את עצמי בנקודת המבט שלך. כך שתשובתי היא שלדעתי לצד הדברים שמנית אסור לשכוח את הדברים שבכל זאת נעשים.
לאחרונה נערכים כמה קמפיינים לאיכות הסביבה, שרק היום אם יצא לך במקרה לצפות בתוכניות הבוקר דיברו על כמה מהם. הממשלה מתכוונת לעודד את הרכיבה על אופניים ולסלול מסלול לרוכבים מצפון ועד לדרום. יש גם את עניין "שקית אחת פחות" אותו קמפיין שהטניסאית, שחר פאר לוקחת בו חלק ומדבר על מודעות כמה ששקיות שאמידות ל-500 שנה מזיקות לסביבה שלנו ובמקומן עדיף להשתמש בתיקים מקרטונים. לשמחתי נוכחתי לשים לב שבכמה חנויות כבר אימצו את העניין הזה. להזכירך שרק בסופשבוע שעבר, ביום חמישי היה תרגיל בו תושבים רבים התבקשו להפסיק לשעה אחת את החשמל. לשמחתי היה שיתוף פעולה.
מה לעשות שתוצאות הדברים לא נמדדים מהיום למחר, אבל כמובן שטוב שמתחילים כבר היום במודעות אחרת למען עתיד טוב וירוק יותר. אגב, בעיית הים שהזכרת ואני מבין כמה שהיא נוגעת ללבך כמי שאוהב את רצועת החוף, זו בעיה בכלל במזרח הים התיכון שגם שכנינו סובלים ממנה.
|
|