חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 14:53

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 5 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אלכס לויט עושה טעות חמורה מאוד בכך שלא יצא למחנה האימונים
הודעהפורסם: 20 יולי 2008, 20:57 
עכונט כדרך חיים

חברה עם כל הכבוד לאלכס לויט ואלכס יודע שאני מעריך אוהב ומכבד אותו אבל לפי דעתי אלכס עשה טעות חמורה כדבר ראשון החרים את אימוני הקבוצה ודבר שני לא יצא למחנה האימון של הקבוצה אלכס אם אתה קורא כאן את מה שאני רושם אז תכניס אחי כל אות ואות מילה ומילה לראש שלך ותבין שטעית הפעם בגדול אני אתן לך דוגמא על חברך לקבוצה השוער דודו גורש היה לא עם רגל וחצי מחוץ לעכו אלה עם רגל ו9 עשיריות מחוץ לקבוצה אבל כנראה שאלוהים אוהב אותו ובקרית שמונה שאיתה היגיעה להבנות התחרטה לפתע והחתימה במקומו את בצלאל שאני לא חושב שהוא טוב מגורש דודו חזר לקבוצה חתם ל3 עונות נוספות בעכו שידרגו לו את התנאים והמשכורת ומי שזכה כאן זה דודו וגם הפועל עכו .
אחי אני לא יודע מי הצליח למלות לך את הראש אולי זה סוכנים אולי קבוצות ואולי סתם יועצי אחיטופל שלא רוצים בטובתך אלה ברעתך תראה אני אישית הרמתי גבה שציון החתים את ירון כמאמן במצב קטסטרופלי שהיה בשנה שעברה ומי כמוך יודע אבל ירון הוכיח שיש לו בצים של בת יענה והצליח בזכות ההרחקה של נימבה או בלי ההרחקה של נימבה לעשות מה שהמון לא האמינו להשאיר את עכו בליגה וככה זה היה אז מטבע הדברים שירון ישאר בקבוצה בזכות ולא בחסד של אף אחד והאמת מגיע לו כי אף אחד לא רצה לקחת את הפועל עכו במצב כזה.
אז אתה כשחקן מקצוען צריך לקבל כל החלטה של מאמן זה או אחר ואם הוא החליט להביא חלוצים נוספים זה לא אומר שאת אלכס ירון ידחוק לספסל אלכס יתאמץ יוכיח מה הוא שווה באימונים הוא ישחק אלכס לא יתאמץ או כל שחקן אחר הוא לא ישחק נקודה.
שנה שעברה ולפני שנתיים עכו סבלה מחוסר חלוצים בקבוצה וגם עכשיו אני חושב שחסר לקבוצה איזה גולר כדוגמת אבי אבוטבול או עוגן קורבי כזה שהיו יודעים אך לתת את הכדור ברשת אז זו לא הסיבה שאלכס החליט לעזוב את עכו הסיבה שאלכס החליט לעזוב את עכו היא אחת ויחידה מספר קבוצות בניהם הפועל חיפה משגעת לו את הראש אז מכאן אני רוצה לשאול אותך אלכס ותענה אחי בשיא הכנות נראה לך שבחיפה תשחק יותר שחמודי כיאל וגיפרזה חתמו בחיפה כחלוצים או בבאר שבע כמו שמפרסמים כאן ששם יש את קדוסי ואת סמיוני ואת מליקסון ואולי בסוף אופיר חיים ישאר ויהיה בעדיפות ראשונה על פני אלכס לויט ועל איזה קבוצה מחו"ל אתם מדברים כאן תפסיקו להאמין לשטויות הבעיה היחידה היא ההצעות המפתות שאלכס קיבל מקבוצת הפועל חיפה .
במידה ולא יהיה מוצא ואלכס יעבור לאיזה קבוצה כל שהיא אני אישית מציע לציון ויצמן על סכום העברה או השאלה לא פחות ממאה אלף דולר נראה אם הפועל חיפה או קבוצה אחרת תסכים לשלם גם וגם .
אני אישית מקווה שאלכס ישתכנע ויעלה למטוס הבא לסרביה ויצטרף לחברים שהוא כל כך מכיר ואוהב ויניח הכל בצד ויקדיש את עצמו להפועל עכו נטו ולהצלחת הקבוצה ועליה משותפת לליגת העל אמן.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: אלכס לויט עושה טעות חמורה מאוד בכך שלא יצא למחנה האימונים
הודעהפורסם: 20 יולי 2008, 22:26 
עכונט כדרך חיים

סמי אתה צודק ..

בקבוצות שעולות כרוצות בשירותיו של אלכס יש חלוצים מצויינים והוא יצטרך לחמם את הספסל .. עד שיקום לכמה דקות ...

לי נראה שהריצה אחריו היא כדי להחליש את עכו ...

כמו שאמרת ציון ויצמן צריך לדרוש עליו 100 אלף דולר לפחות ....

מאכזב ... עד כמה הבחור שוכח את הסבלנות והאהבה שלנו ... כאשר החמיץ גולים בטוחים ...

וכאשר היה פצוע ....

הבחור יורק לתוך הבית שלו .......... חבל !!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 יולי 2008, 23:24 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

איציק ברבי כתב:
סמי אתה צודק ..

בקבוצות שעולות כרוצות בשירותיו של אלכס יש חלוצים מצויינים והוא יצטרך לחמם את הספסל .. עד שיקום לכמה דקות ...

לי נראה שהריצה אחריו היא כדי להחליש את עכו ...

כמו שאמרת ציון ויצמן צריך לדרוש עליו 100 אלף דולר לפחות ....

מאכזב ... עד כמה הבחור שוכח את הסבלנות והאהבה שלנו ... כאשר החמיץ גולים בטוחים ...

וכאשר היה פצוע ....

הבחור יורק לתוך הבית שלו .......... חבל !!!!

כל מילה בסלע!!!
נורא התאכזבתי לקרוא את הראיון בסופ"ש האחרון,הבנאדם היה מרוכז רק בעצמו , ככה לא מתנהג שחקן בית !
תארו לכם את אלי אוחנה אומר על בית"ר "מיציתי את עצמי שם"
מאכזב

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 23 יולי 2008, 15:43 
עכונט כדרך חיים

ציטוט:
בהפועל חיפה שוקלים לצרף לקבוצה את החלוץ אלכס לויט.
העדפה הראשונה היא להחתים חלוץ זר, אבל לאור הקושי הכרוך בכך ובהיעדר אופציות יותר מדי אטרקטיביות נכון לעכשיו, עלה ביממה האחרונה שמו של אלכס לויט כמועמד לקבוצה.
אנשי הצוות המקצועי בהפועל חיפה מאוד מחזיקים מלויט ולדעתם מדובר בחלוץ ברמה גבוהה מאוד, כזה שיכול להוסיף המון לקבוצה. לאחר החזרה של הקבוצה לארץ ממחנה האימונים בהונגריה ביום חמישי הבא, במידה ולא ימצא חלוץ זר ברמה גבוהה עד אז ובמידה ולויט לא יסכם בקבוצה אחרת, ינסו לקדם את העניין איתו. לויט שוחרר בתחילת השבוע משורות הפועל עכו ולא יצא איתה למחנה אימונים שמקיימת הקבוצה בסרביה ( ).
גם האופציה של דובב גבאי נבדקת אם כי הסיכויים שהוא יצורף נמוכים למדי.
חלוץ סרבי והחלוץ הליברי ויקטור פוני קארר אמורים להצטרף ביום-יומיים הקרובים למחנה ויחלו להיבחן בקבוצה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 23 יולי 2008, 16:18 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

קודם כול אלכס שוחרר?
ומה עם החלוץ שהם בוחנים?
ועד שלעכו יש חלוץ שחצי ליגה רוצה חייבים להשאיר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה