|
ראשית, ידוע, ידוע כי סמיר קונטר נהנה בכלא, אכל טוב (ראיתם איך השמין?) למד לקראת דוקטורט (על חשבון מי? על חשבון המיסים שלנו!) דני, אודי גולדווסר אכן בצורה כמעט ודאית נרצח מהפיצוץ שפגע ברכב אך אלדד רגב על פי הערכות לא מת, ניסה לברוח וחטף כדור בראש מהמרצחים
בכל מקרה, אני רוצה ברשותכם לאחל לחוטפים, לאדון נסראללה שלדעתי הוא אחד המנהיגים הגדולים שהעולם יודע כיום רק חבל שהוא מפנה את כל כוח המנהיגות שיש לו לדברים כ"כ רעים ומגעילים, ולסמיר קונטר שאני לא יכול לתאר אותו כבן אדם, רק חיה הייתה מרסקת גולגולת של ילדה קטנה, אפילו מרצח שעושה פיגוע ומתפוצץ עם הרבה אנשים לא חיה כמו מישהו שבא לילדה קטנה ופשוט מרסק לה את הגולגולת, לא בעזרת אקדח, אלא פשוט מרסק!!! כך גם מרסק משפחה שלמה וגורם לאמא להרוג את בנה חוץ מזה שאיבדה את משפחתה. לכל אלה אני מאחל שיחיו עד 120!!!!!
אך כל יום יהיה קשה יותר מהיום הקודם, שימותו מוות א-י-ט-י קשה ועם המון סבל בכלא שהם יצרו לעצמם מתחת לאדמה כל כלב יבוא יומו, ברגע שבע"ה נשחרר את גלעד שליט ננקום את דמם של אלדד ואודי ז"ל
לא שכחנו ולא סלחנו, אלדד רגב, אודי גולדווסר - השם יקום דמכם ואם לא הוא אז אני נשבע לעשות כך
_________________ ביחד נוכיח שצדק זה לא רק כוכב! "עוד לא אבדה תקוותנו, התקווה בת שנות אלפיים להיות עם חופשי בארצנו, ארץ, ציון וירושלים!!" אני לא נאבק באנשים אלא ברעיונות. "טעות אינה הופכת לאמת רק כי כל העולם מאמין בה" (מהטמה גנדי)
|