Saeed כתב:
hitm4 כתב:
ובזה קבוצות הפועל עכו אומרת לא לשחקני הבית שלנו, שאם החתמתו של וייר מנתניה סיכוייו של שחקן הנוער המגן השאמלי יוסף חלייאלי לשחק אפסיים.
אח אח אח הפועל עכו למה צריך קבוצת נוער אז חבל על הכסף למה?!
אתה צודק במאה אחוז !!! אם לא מקדמים את שחקני הבית - שחקני קבוצת הנוער - אז אין טעם להמשיך להשקיע בקבוצה הזאת , אפשר לפרק אותה ולהוריד אותה לליגת ההצפון הליגה ג' של הנוער - בליגה הלאומית אין מושג כזה זרים !! זה או שחקנים מקומיים תוצרת ישראל בכלל+ שחקני הבית שגדלו במחלקת הנוער, וחבל אני מכיר כמה וכמה שחקנים שמתאימים לשחק עם הפועל עכו בליגה הלאומית חבל להרוס להם את ההזדמנות ואני בטוח שאדם ואייר הזה הוא לא יותר טוב מהמגנים שמשחקים בנוער!!! אני בטוח שהוא הוחתם רק בגלל שהגיע מקבוצת הנוער מנתניה שמשחקת בליגה הלאומית לנוער
חבלאני לא מבין את שניכם..אתה חושבים ששחקני הנוער יכולים להציב את הפועל עכו בפסגת הליגה השנה?..כי ראינו עד היום לאן הם הובילו אותנו.
נכון, היום שחקני נוער הם דבר חשוב בקבוצה, אבל הקבוצה עצמה חייבת להתבסס על 3 שחקנים זרים ועוד כמה שחקנים שיש להם ניסיון בליגה הזאת ומספר קטן של שחקני נוער.
אתם לא יכולים להציב שחקנים שאין להם ניסיון בליגה הלאומית, שנחשבת לליגה קשה לעומת ליגות הנוער.
אני גם בעד לשתף שחקני נוער, אבל לא במידה רבה, כי הם עדיין צריכים להשתפשף בקבוצות אחרות או לקבל דקות בהפועל עכו.
אם יש שחקן שיודעים שרמתו מעל לרמה של שחקן הנוער, שיצרפו אותו, ואם הינו פחות אז שישתפו שחקני נוער.