|
| עכונט כדרך חיים |
|
אחים שלי החמודים ...פרה פרה ... איציק, בוא נתחיל אתך לשאלתך -לו היית מגלגל לעמוד הקודם היית מבין שזו תשובתי לעזרא אך מאחר והגלגלת של העכבר שלך נתקעה - חסכתי לך הא לך :
עזרא כתב: יוסי אחי .תגיד מי לוקח סיכון ?אני בכל אופן ממש לא . אתה יודע שחבל שנמשך משני קצוותיו סופו להיקרע ומה יוצא ?יש שני חבלים אך הם קצרים . הים של נהריה נקי. היה כייף .הבנת? עזרא
תשובתי הייתה מתבקשת לאור עובדות מהשכנה שלי שגרה שם :
ציטוט: הים של נהריה מלא אזבסט....צאו ובדקו לא כל הנוצץ ...זהב הוא ! -------------------------------------------------------------------------------------- בואו נעבור לפרה הבאה ...או לגללי הפרה.... ערן אחי היקר - וואלה אתה מצחיק! , העוד כשרון סמוי לפננו ,חשבת אולי על הסבה מקצועית ליהיות סטנדאפיסט ????
ציטוט: לפני שהולכים להפגנה צריך לדעת על מה מפגינים ונגד מי לגביי הסטודנטים אני כבר למעשה לא סטודנט יותר, מה אתה רציני ? עד עכשיו אתה לא יודע למה הגעת לים ? מי המזהמים ? מלבד להתרוצץ ולצלם גללי חמורים ,קיטעי דשא וצלילה לפחים וערימות אשפה שהמועמד שלך משתרך אחריך ....הפתעת אותי ! תתעורר ! אתה כבר לא סטודנט!!! איך בא לי עכשיו להגיע אליך ולתת לך כזה זץ .....עיצבנת אותי ]
|
|
|