|
עכו עשתה את הבלתי ייאמן ... היום ישבתי עם אוזן קשבת לרדיו ועיניים צופות במשחק של הפועל פ''ת - הפועל ר''ג בכדי גם לראות את המצב במשחק בין בני לוד לראשל''צ , ראיתי 1-0 ראשל''צ זהו זה אמרתי שאלוהים יעזור לעכו שתעלה במהרה לליגה הלאומית מהארצית.. פתאום אני רואה 2-0 לעכו ... וראשל''צ עדיין ביתרון , התחלתי לחשוב שבני לוד לא רוצים להתאמץ משום שראיתי איך שיחקו מול ב''ש ואמרתי זהו זה הכל גמור ,וגם התחלתי לחשוב על אותה פרשה של ההפסד הטכני עקב שיתוף שחקן מורחק של בני לוד אז חשבתי שהם יתנקמו בעכו ... , התחלתי לספר לאבא שלי על כל העונה העגומה של עכו ואיך שמכבי עכו "קריית אתא " עלו לליגה הלאומית והפועל עכו הסמל של העיר הולכת לאיבוד , ופתאום אני שומע אתיונתן כהן אומר מהפך בתחתית ראשל''צ סופגת בתוספת הזמן ונפרדת מהליגה הלאומית ... פתאום צעקתי יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש כל חיפה שמעה את הצעקה שלי ... התחלתי לרעוד , אני לא מאמין שאני הולך לראות את עכו עוד עונה בלאומית עם סיכוי ענק לעלות ליגה במידה ויגדילו את הליגות ... זה היה נס עם המון המון המון סוכר... וצריך להגיד תודה ענקית לערן קוליק ולשחקניו האריות על הספורטיביות המדהימה ... כי אם להם לא היה אכפת אז עכו הייתה נעלמת מהמפה של הכדורגל הישראלי ...