|
ירון חג שמח
אתה צודק שלא היה צריך להיות כך .
הייתי במקום , כאשר אייל גולן וחבורתו החליטו לעזוב את הבמה בהפתעה רבה ושמעתי את אלברט בן שלוש מופתע אומר לחבורה : "מה זה הוא נתן את ההופעה כפי שצריך " .
לעומת הזמרת ריטה שהייתה אדיבה , מלאה אהבה לקהל נתנה הופעה ארוכה עם הרבה שירים , רצה לקהל הלוך ושוב לבמה , הרימה את עמוד המיקרופון באוויר , רקדה באהבה רבה ולבסוף היא ששאלה אם אפשר לשיר עוד שיר וכאשר קיבלה תשובה חיובית היא אמרה שהיא שמחה שהיא יכולה לשיר עוד שיר נוסף לקהל הרב והחם .
מיד אחרי ריטה הגיע אדון אייל גולן עם גינונים של מלך ועשה טובה שהוא שר וכאמור הוא עזב בהפתעה רבה כל כך מוקדם .
יש תיעוד של מה שהיה ולדעתי צריך לבדוק משפטית אם מגיע לו את הכסף הרב שהוא דורש . אני מקווה ניסוח החוזה מבהיר מה צריך להיות ובמידה והחוזה לא מנוסח עם פרטים החשובים , צריך ללמוד לעתיד .
בכל אופן ולמרות זאת היה ערב אדיר שהיו בו כל כך הרבה חוגגים , לי לא זכור מספר עצום כזה בעכו – כל הכבוד . חג שמח