|
היות ופתחתי "שרשור" הייתי מעוניין לסכמו [ברשותכם] ...המתחיל אומרים לו גמור!!! ממליץ להפסיק וויכוח זה היות ובית המשפט אמר את דברו. אגב, אם בבית המשפט מדובר, תמוהה בעיניי מדוע משכה העירייה את תגובתה הראשונה [שנשלח בפקס לבית המשפט] ובבהלה רצה יועצת המשפטית של העירייה עם תגובה חדשה. שאלה:[סבירות שלא נקבל עליה תשובה!!] האם מישהו מהעירייה חשש ממוג "הסטת עדים"? , האם מישהו מהעירייה ניסה להשפיע על עדות שנויה? האם העדות שונתה עקב כך שפלוני צוטט לשיחה מסויימת????? האם מישהו חשש לאבד את עתידו המשפטי???? מספר מילים: יוסי ידידי, בהתייחסותך ציינת את התזמון, הואדליזם, השארת לנקרי בידי הישמעאלים: לנקרי מראש קבע כי עתידו הפוליטי בידם של האיסלמית, אינו מוכן לשמוע בקולם של אחרים שמציעים לו מוצא מהמבוי הסמוך אליו נכנס...! הוא בעצמו קבע את הנוסחא לנקרי-נויימן-איסלמית!! תלינו תקוות לדרך ניהול חדשה בעיר, האם אלה יועציו של לנקרי [תזמון] מה רצה להשיג? באם לא קרע?? והוא השיג. פעולה זו של לנקרי , חוסר רגישות [כנראה] הנה מעל לכל, ברגע שהחליט לבצע הוא מבצע, עוד דקה של מחשבה, היינו נמנעים מקרע. האם זו דרך פעולתו של לנקרי , נקמנות במועדון "תקוותינו" מר נחמיה פרש "מהגועליציה" עליהום... מר מולי פרש ...עליהום...!! איך כתבתה יוסי : " מולי כהן ולנקרי - קצר " שידוך זה לא מצליח כי מר מולי כהן דומיננטי. יוסי , גם באירן אסור לשלוח הודעת SMS ....!!!!! ערן : כל אחד רשאי לכתוב את געתו גם היא מנוגדת לתפיסתך, היות והגישה היא "לקקנית" צריך סבלנות עד שהחברים יפנימו באיזו [לאיזו] צרה אנו נגררים בעיר. היות ואני מכיר חברים מילדות ו/או המון שנים כווווללללםםםם בסופו של דבר יעמדו על טעותם. ידידי ניסים : לצערי לא ייענו להצעתך לעניין הקמת מדרשה בע"ע [האם בפקיעין ניתן להתאכלס?] כנ"ל גם בעכו, לצערי [אישית, הייתי מקים לא רק מדרשה יחד עם פלוגת חי"ר לבטחון, בדיוק כמו בשטחים] עזרא ידידי משכבר הימים: תרומתך לקהילה היא לא רק בהתנדבות, אלא גם בהבעת עמדותיך, לא תמיד מקובל עלי, אולם באחד המשפטים, אני מצטטט "כל שנותר זה ללכת ולשתוש מהים". לצערי באם לא נתאחד, כולנו נשתה מאותו המקור נושא חדש: פתיחת עסקים
|
|