אתם מצחיקים אותי

תגיד למי שבא ולוחש לך את השמועות שיבוא לדבר איתי, אוקיי?
כי הוא לא יודע כלום. שוב , אני לא חייב לאף אחד תשובות.
תושבי ע-כ-ו מוזמנים להגיע למשרדי בווליום בבית היימן לשבת איתי ולקבל תשובות על הכל.
אגב, דג מוזיקלי לא מבנה ציבורי גדול

חח מי המציא לך את זה? בניין שהיה נטוש במשך 15 שנה. רעוע, מפורק, שבור, מלוכלך, שלא תדע מה הלך שם. גם פה אני מזמין אותך, בעצם את תושבי עכו, לבוא לראות תמונות שלפני ואחרי.
זה בניין קטן שמכיל חדר וחצי מאוד מאוד דחוסים, לא היית שם אתה לא מכיר אותו, רובכם לא מכירים אותו, כי רק מוזיקאים מגיעים לשם, אז שוב, מי שמלחשש לך שמועות יכול לבוא לראות את המקום היפיפיה הזה שבני נוער במו ידם שיפצו. ומדובר סה"כ בכ-15 מטר על 10 מטר. בדוק את ה"מלחששים" שלך.
אולי בדרך למעלות הם קצת איבדו ועיבדו מידע. בכל זאת זה רחוק מעכו, ודברים שעוברים בדרך עוברים שיפוצים.
וכדי שתישן טוב בלילה, פעילותי האישית (אם אתה מדבר על הלהקה בה אני סולן) מתקיימת בווליום

אחת לשבועיים בקושי. פעילותי האישית לא מתבצעת בדג מוזיקלי, ואני מאוד מאוד אשמח שתכתוב לי את המספרים של ה"תקציב לא מבוטל" שאתה מדבר עליו, חחח, כי כל מה שתכתוב לא יהיה נכון. אם אפשר לקרוא לזה בכלל תקציב.
וגם אם כן (ועדיין לא), לא נראה לי שיש לתושבים זכות בחירה איפה להשקיע תקציבים ובאיזה תחום. הם יכולים להתלונן, יכולים להציע, יכולים לכתוב מכתבים לעירייה.
אם הבכירים חושבים שהשקעה על בני נוער מוזיקאים (שבד"כ אחרי הצבא עוזבים לת"א כי שם "העולם הגדול" של המוזיקה שאפשר להתפתח בו) זה דבר חשוב, אז מי יתווכח איתם?
מדובר בעניין ציבורי הקשור לעכו?
עכו, איציק, עכו, איציק, ?!?! פעם כן, היום לא.
בתור אזרח שעזב את העיר (אני מתאר לעצמי אני לא יודע בדיוק מה הלך איתך שם) אני חושב שוב שצריך המון "ביצים" לבוא ולהעביר ביקורת, במיוחד על בנאדם שהחל את הפעילות שלו בהתנדבות מלאה ועדיין עושה המון דברים בהתנדבות.
דג מוזיקלי - יוזמה אישית שלא אמורה להיות קשורה ללימודים פורמאליים (התזמורת שדיברת עלייה ואגב, הצעתי לשמואל שיתוף פעולה לאחר שהתלונן שתלמידים רבים מגיעים אליי לווליום ולדג מוזיקלי באותה תקופה שהיו שם לימודים והוא לא ענה להצעה)
אז שוב - צריך הרבה אומץ לבוא להעביר ביקורת ולחפור בדברים שהם נעשו ונעשים בהתנדבות ובמטרה שהיא לרווחת המוזיקאים העכואים בלבד.
אני מאוד שמח לקרוא שאתה מדגיש, שכל הדברים שלך כתובים על בסיס שמועות.
אני מקווה שאתם מבינים את המילה "שמועה".
שככה יהיה לי טוב.
המשך יום נפלא יקיריי!