|
אין אצלי "נקודות שיהיו ביננו", תדבר פתוח! אני לא מפחד מכלום, במיוחד לא מתושבי חוץ!!! יש לי 2 מקומות פוטנציאלים שיכולים לשמש כמדרשה?! וואלה לא ידעתי שמתנ"ס בית היימן יכול לשמש כמדרשה. אהבתי. אולי אתה רוצה שכל רשת המתנ"סים תתן מקום לכל אזרח שרוצה לפתוח מדרשה? אז מקום אחד נפסל, נכון? יופי. מקום שני? אתה מדבר על המרכז מוזיקה שפתחתי במו ידיי בתמיכתו של ראש העיר? דג מוזיקלי? הינו חדר חזרות פעיל!!! חדר החזרות של ווליום בבית היימן פעיל בשעות מסוימות ודג מוזיקלי פעיל בשעות אחרות!!! שני המקומות עובדים נפלא!!! מתבצעת כרגע השקעה נוספת בדג מוזיקלי, ומיסטר איציק ברבי שגר הרחק מכאן רוצה (אלק) להציע אותו לאנשים שכבר קיבלו מקום (שלא נחל הצלחה, כן?), ובגלל אותם אנשים ילדי גן למדו במקלט זמן ארוך מידיי! חדש לי העניין שמקום שפועל טוב צריך להיסגר לטובת דברים אחרים... סדר עדיפויות?! אתה רוצה לקבוע לי אותו או לראש העיר?!
בקיצור, אני לא אמשיך, וגם לא בא לי להמשיך, תבוא תהיה פה תראה בשטח ואל תכתוב "לחשו לי" ממקורות כ"כ גרועים. אתה לא יודע כלום. במיוחד לא לגבי הבניין שאני מחזיק אותו. בניין שהיה מלא בנרקומנים, בניין שנועד לפורענות, בניין ששבוע לפני שלקחתי אותו לידיי רצו להרוס ולהשמיד אותו. בניין שעד עכשיו יש בו ריח של הזיעה שלי משנה שעברה מכמה שהשקעתי בו, ובהתנדבות.
שבוע טוב.
_________________ והעיקר, לא לפחד כלל.
|