חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 20:15

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חג שמח שבת שלום לכל אוהדי עכו שחקני עכו הנהלה והצוות המקצועי
הודעהפורסם: 25 אפריל 2008, 22:34 
עכונט כדרך חיים

חג שמח ושבת שלום לכולם .

היום התחלנו את היציאה ממצרים כשעברנו סוף סוף את הקו האדום והתחלנו לנשום אויר חמצן שכולם היו זקוקים לו . :lol: :lol: :lol:
היום באמת ראינו חבורה של לוחמים אחד אחד ללא יוצא מהכלל שבאמת נלחמו כמו אריות כדי לצאת מחושך לאור מעצב לשמחה שלא נראת המון זמן מאז שהקבוצה עלתה מהליגה הארצית לליגה הלאומית אך אמר לי דודו גורש באחד השיחות שלנו אנחנו בסוף נקבל את הקצפת ובסוף את הדובדבן :wink:
אני חייב באמת לציין מספר שחקנים שלפני חודש קיבלו ביקורת מכל הכיוונים ואחד מהם זה חמודי בריק שהיום נתן את המשחק הטוב ביותר שלו מאז שהגיע לעכו וכאן ראינו את חמודי חמוד :lol: חמוד :lol: חמודי חמוד חמודי בריק שהיה בשנה שעברה בסכנין כל הכבוד.
וגם לציין את אבו סלאח שכולם אמרו כולל אני מה זה הוא לא חלוץ אבל תמיד פירגנו למלחמה שלו במגרש ועל זה ישר כוח.
אני רוצה לציין את נידאל חוג'ראת באמת ולא סתם הבחור קורקע בספסל והיו רגעים שגם ישב ביציע ולא פצה את הפה המשיך להתאמן ולהשקיע והיום הוא קיבל הזדמנות שעלה כמחליף במקום ליאור לינדר ועשה את המוטל עליו כמו שצריך כל הכבוד נידאל .
את זה צריכים ללמוד שאר השחקנים שלו שיחקו ואלו שישבו ביציע שעבודה קשה והתמדה יכולה להחזיר אותם לספסל או להרכב הקבוצה.
אני מכאן קורא ליו"ר הקבוצה שלא הפסיקו להשמיץ אותו בתקופה האחרונה כולל אותי שהשמיצו ללא הפסקה בכל אתרי הספורט להחתים את יקיר שינה לחמש שנים ואפילו יותר הבחור פשוט מאוד שחקן שחקן ובנוסף לכך גם בחור מקסים ציון ההחתמה הראשונה שלך לעונה הבאה צריכה להתחיל עם יקיר שינה ולפי הידוע לי שינה מעונין להמשיך בשידוך עם עכו אז קדימה לא היסוס להחתים את שינה מיידי לכמה עונות טובות עכו רק תרוויח מזה.
היום באמת ראינו קהל גדול במשחק נגד פתח תיקווה שתמך בקבוצה לכל אורך המשחק מגיע צל"ש לכל הקהל. :P
החגיגה שלי הושלמה היום כשנימבה הורחק כתוצאה מכך שהוצאתי אותו משיווי משקל שהוציא אצבע משולשת לי ולקהל העכואי נימבה באתר ONE אומר שבישראל מקניטים אותו בהקנטות גזעניות אז שכולם ידעו אף אחד לא קילל את נימבה בצורה גזענית נימבה זה טיפוס שירק לבאר העכואי שהקימה אותו לתחיה אחרי שהורחק לעשרה משחקים במשחק המדובר עם אחי נצרת עכו לקחה אותו למרות הכל והמתינה בסובלנות ש10 המשחקים יסתיימו גרמה לנימבה להיות להיט עכו שילמה אלפי שקלים לנימבה ולבוררות שהיתה אז עם רמת השרון לגבי נימבה מה עשה הנוכל הלך וחתם בקרית שמונה על חוזה שמן והלך אחרי הכססף כשעכו יכלה לתת לו סכום מכובד אבל לא נימבה הצמא לכסף החליט ללכת לקרית שמונה גם במהלך אותה עונה שהיה בוררות נימבה כמעט עשה יחד עם הסוכן הליצן שלו כיפה אדומה לעכו אבל שחר הבן של דני התריע שהודיע שהסוכן של נימבה רצה לקחת אותו לכפר סבא לחתום שם אבל לא צלחה דרכו של נימבה והסוכן הרמאי.אז אחד כזה להוציא באדום זה הדובדבן שבקצפת והמהלך שעשיתי עשה לי את היום ובטוח לכולכם .
אז כל מי שמעונין בחולצה שהבאתי היום למשחק שיצור קשר בנייד 0523129410 יביא כסף יקבל 40 ש"ח

אז שיהיה לכולם חג שמח שבת שלום ולא לאכול מחר הרבה מופלטות חחחחחחחחחחח איציק תכין את השפתיים דני מיוחם עליהם אמר נשיקה עם הלשון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: חג שמח שבת שלום לכל אוהדי עכו שחקני עכו הנהלה והצוות המקצועי
הודעהפורסם: 25 אפריל 2008, 22:54 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

אין ספק יקיר שינה מספר1.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 26 אפריל 2008, 00:59 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
סמל אישי של המשתמש

גם את סאני הייתי מעיף נתן 2 משחקים טובים אז מה אבל כול העונה אכל לנו תלב איים על אוהד ועוד

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 26 אפריל 2008, 02:04 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

תעשו טובה תעזבו את סאני בשקט כבר כל העניינים איתו הסתדרו, ביקשתם ממנו שיתחיל לחזור לעצמו כדי לעזור לקבוצה במצב הקשה שהיא נמצאת כדי לשרוד בליגה..
הבנאדם כבר משחק 2 רצוף(מאז שהוכנבוים בא) שנותן הכל על המגרש..הוא מושך איתו את כל הקבוצה ללחץ על הקבוצה היריבה..סאני השחקן הכי כשרוני בעכו ותפסיקו להקניט אותו כל הזמן..כל הזמן אתם אומרים תעיפו אותו תעיפו אותו למרות שהוא משחק טוב ועוזר מאוד לקבוצה..אז יאלה תעזבו אותו בשקט כבר.......וכל הכבוד לכל הקבוצה שנתנה פשוט הכל היום ועשתה לנו את החג :) וקדימה למשחק העונה שנשאר לנו !! לנצח את הכח בוינטר ...............!!!

יאלה עכווווווווווו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 26 אפריל 2008, 06:53 
עכונט כדרך חיים

תמונה

תמונה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 26 אפריל 2008, 17:10 
משתמש בתחילת הדרך בעכונט
משתמש בתחילת הדרך בעכונט

איציק איציק.... איפה התמונות של יציע העיתונות??? :lol:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 26 אפריל 2008, 18:11 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

חג שמח לכל אוהדי הפועל עכו !!!
הגיע הזמן שהקבוצה תחבר שני ניצחונות רצופים סוף סוף...
ופשוט לאחר שראיתי את התמונות היום של האוהדים אכלתי את הלב !!! איך שלא הייתי ביניכם!!
מבטיח שאני מגיע למשחק נגד רעננה !!!!!!!!!!! זהו אני מספיק לדבר לא משנה מה יקרה באותו יום ומה ישתנה אני מגיע !!!
לא מכבי חיפה לא בני סכנין לא בית''ר י-ם ... פשוט הפועל עכו !!!!!

עכו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 26 אפריל 2008, 20:01 
עכונט כדרך חיים

רומן חג שמח ..

יציע עיתונות ... לא הייתי שם ...

לפי הניצחון אני מבין שאתה היית עם צוות מגן דוד אדום ...

אז .. נתראה השבוע ..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה