|
גולש יקר האנונימי בכינוי oren
יש לך טעות וזה אפילו מצחיק לומר שעכונט מנוהל ע"י ראש העיר וגרמים בעירייה . אם אתה לא יודע , זה אתר פרטי שאני יזמתי , בניתי ואני מנהל והפרנסה שלי היא בטכניון ולא בעיר עכו . אף אחד במשפחתי לא עובד בעירייה או מוסדות אחרים ואין לנו רישיונות לעסקים ולא כל דבר אחר . אז מי כאן מנהל או כותב בשם העירייה
מאיר לזר שרוצה להחליף את ראש העיר ואת כל הצוות שלו ? דוד בר לב שמעוניין באותו דבר ? ערן שכטר שמחפש בזכוכית מגדלת מה לא בסדר בעיר ואצל ראש העיר ? יוסי פיטוסי שהגיש תביעה נגד המנכ"ל ויש עוד רבים אחרים שכותבים לגופו של עניין פעם פרגון ופעם ביקורת . האם יוסי גרינברג שעובד במכון וכותב נגד הסדר החנייה , הוא מטעם ראש העיר ? אפשר להמשיך את הרשימה ללא סוף במשך שנים
האים צונזר חומר של האופוזיציה בעכונט ? כל אחד רואה ומבין שהם חופשים לכתוב בלי התערבות וללא שינוי טקסט בכלל , עם גבולות חוק לשון הרע !
מה צריך להיות אתר קהילתי של עכו לדעתך ? לחפש מתחת לאדמה ולתקוף ללא שיקול ? להשחיר את עכו ? לא לכתוב על דברים חיוביים שמבוצעים בעכו ? איזו קשת דעות עוד לא נכתבו עדיין בעכונט ?
אם כל הכותבים לא משקפים את דעתך ואת דעת רעייתך שפעילה בענף החינוך בעכו , נשמח מאוד להבין מה אתם חושבים .
אני מציע לך העכואי בנשמה , להיות אמיץ ולהירשם בשמך המלא ותכתוב כרצונך וכך תעשיר את כולם וכך תהיה כאן עוד קשת שלא מובנת .
חג שמח