|
מזה מספר ימים שער הכניסה הראשי לפארק לילי שרון מכיוון בן גוריון סגור במשך היום. לפני מס' חודשים השערים היו סגורים כל הזמן עד שפורסם כאן באתר שאנשים נתקעו בפארק למשך הלילה כי כל השערים היו סגורים.מאז השערים נפתחו והיו כל הזמן פתוחים,עד לשבוע שעבר,שאז שמתי לב ששער הכניסה הראשי לפארק מכיוון בן גוריון נסגר פתאום...זה נורא הפתיע אותי...חשבתי שיום יומיים ויפתחו אותו,אך לא,הוא ממשיך להיות סגור עד היום.בימים שישי ושבת,ימים בהם אנשים יוצאים לטייל,והפארק הוא מקום בילוי וטיול נפלא,במיוחד בשבתות,השער היה גם סגור. יש כאן אבסורד גדול בכך השער המרכזי השני(מכיוון שיכון שלוש)נשאר פתוח,כך שבן אדם שנכנס מצד אחד,לא יכול לצאת מהצד השני... אני כאן כבר לא מדבר על השער האחר מכיוון הקוטג'ים שהוא משום מה כל הזמן סגור. פניתי למוקד מס' פעמים בנידון בימים האחרונים,אך הבעיה עדיין לא נפתרה... אני כתושב העיר וכאחד שגר בבן גוריון,יש לי את הזכות המלאה להכנס לפארק דרך השער ולהנות ממנו,אך משום מה,זכות זו מוגבלת כשהשער סגור. דובר בזמנו על כך שיהיה שומר בכניסה לפארק,ותושבי עכו יוכלו להכנס בחינם,ותושבי חוץ בתשלום,אך משום מה זה לא מיושם עדיין,והוחלט באופון תמוה פשוט לסגור את שער הכניסה בפארק,כך שאנשים יוגבלו בכניסה אליו. הפארק הוא בשביל תושבי עכו,וזכותם של תושבי עכו להנות ממנו,וחבל שמגבילים זאת...
|
|