|
| עכונט כדרך חיים |
|
|
איזה כבוד איציק? שאני ער בשעה 4 בבוקר מהתיסכול של המשחק של הפועל עכו ,איזה כבוד שבישבילי הפועל עכו זה מפעל חיים כבר 40 שנה מגיל 5 .. את זה לא מבין חיים לוי? הוא שנה הבאה או עוד שנתים יאמן במקום אחר אבל אנחנו נישאר עם הפועל עכו לעד ..פשוט קשה לשבת ביציע ולסבול פשוט לסבול .. אמרתי לחברים שלי מילא היינו בועטים מחמיצים יוצרים לחץ ..אבל כלוםםםםםםםםםם..אייך חיים לוי לא הגיב מייד בפתיחת המשחק כשראה שראשון משחקת ללא חלוץ? אייך הוא לא הגיב שראה שפליקס חלפון נע בכבדות באגף שלו? מאמן טוב מגיב ישר ועובר לשחק עם 3 חלוצים ומוותר מייד על קשר דפנסיבי .. קבוצה יותר חלשה מראשון לציון לא תיפול עלינו בהמשך .. אייך מאמן לא מגיב ישר בפתיחת המחצית השניה כאשר יש רוח חזקה בגבה של עכו ומכניס עוד קשר אופנסיבי ? איזה כבוד איציק שמאמן רואה ששני החלוצים שלו לא מסוגלים לתת גול ( ופה אני רוצה להדגיש את מלחמתו הבלתי פושרת של אבו סאלח במגרש ורואים כמה הוא רוצה ומשתדל ובשביל זה אני מוריד בפניו את הכובע אבל הוא לא גולר ) איזה כבוד איציק שסאני מתרוצץ לו בצד ימין במגרש ואפילו פעם אחת לא ניסה לחדור דרך האמצע ולא בעט פעם אחת לשער (כל מה שסאני עשה במגרש זה לצחוק עם הקוון ועם הקהל ).איציק איזה כבוד יש לחיים לוי להסתכל עלינו בפרצוף ? מה קרה אי אפשר לעשות שינוי? מסכן ציון ויצמן שהשקיע המון כסף השנה על מאמנים ועל זרים ועל שחקנים לא מתאימים לעכו ..אני בטוח שויצמן במבט לאחור לא היה חוזר על אותם הטעויות ..
|
|
|