חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 14:51

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אני פונה ללב של שחקני הפועל עכו
הודעהפורסם: 30 מרץ 2008, 17:31 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
סמל אישי של המשתמש

שחקני הפועל עכו אני מקווה שמישהו ממכם רואה את ההודעה הזו בשם אוהדי הפועל עכו ובשם העיר כולה אני פונה ללב שלכם בבקשה תעשו הכול על מנת להישאר בליגה למען האוהדים למען ילדי העיר ולמען העיר כולה אתם חייבים להבין שהפועל עכו זה הדבר החשוב ביותר בעיר זה הסמל זו הגאווה וזה העתיד תילחמו למען הסמל העיר ותראו לכולם מה אתם שווים אומרים בוכה ראשון צוחק אחרון אז בבקשה בואו נצחק אחרונים ונגרום לעיר שלמה לשמוח ביום שלישי יש לנו משחק חשוב נגד לוד תעלו עם אש בעיניים ותנצחו אני מקווה שאתם קוראים כא את הודעה הזו ותעשו הכול על מנת לנצח.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: אני פונה ללב של שחקני הפועל עכו
הודעהפורסם: 30 מרץ 2008, 19:51 
עכונט כדרך חיים

אוהד משנות ה 70 כתב:
אני מקווה שאתם קוראים כא את הודעה הזו ותעשו הכול על מנת לנצח.
עם דגש על לנצח, לא להסתפק שוב בתיקו, רק ניצחון.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 מרץ 2008, 13:46 
עכונט כדרך חיים

בחיי שאני לא מבין אותכם ... מה זה אני פונה לשחקנים? לא צריך לפנות לשחקנים ..מי שמשחק טוב ימשיך לשחק טוב אבל אלה שלא מתאימים קשה לבקש מהם לתת יותר ממה שהם יודעים אז כל הבקשות האלה מעודדים את האוהדים ויש נימה של אופטימיות ..אבי אני אישית לא מצפה מאותם שחקנים שלא מסוגלים לתת גול שיבקיעו פתאום בצרורות .
ובקשה לי אלייך חיים לוי לפני המשחק אל תתגודד עם ערן קוליק רבע שעה כמו שעשית במשחק הקודם שעשה לך כיפה אדומה ושיתף 3 שחקנים מוצהבים ובשיחה איתך רצה לבדוק את הדופק וניסה להסיח את דעתך .. תתחיל להיות שועל חיים אחרת יטרפו אותך המאמנים וההתאחדות .. אל תשכח במשימה הראשונה החשובה נגד ראשון נכשלת עכשיו אני מקווה שלא תיכשל .(תמיד ברגעים שצריכים אותך חיים אתה מאבד את העשטונות .לדוגמא משחק אמצע השבוע נגד הפועל ירושלים שעם היינו מנצחים הינו מקום ראשון ,ולקראת המשחק הזה עשית שינויים בהרכב והפסדנו 3 -0 בבית )

שיהיה בהצלחה נגד לוד ומקווה שעכו יבקיעו ומצידי גם עם הישבן העיקר שיהיה גול ....

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 מרץ 2008, 13:58 
עכונט כדרך חיים

מוטי אחי חיים לוי לא מאבד שום עשתונות ואף אחד לא יכול לסובב ולא לסבן את חיים לוי הוא שועל לא קטן ותאמין לי שהוא יעשה לכולם בית ספר ויראה להם מאיפה משתין הדג ואף אחד לא עשה לו כיפה אדומה כי כולם בעכו כבר ידעו שלוד ישחקו עם 3 המורחקים וגם לוד ידעו הם פשוט שיחקו אותה ראש קטן .
מחר מוטי ידידי לוד אמורים לא לשחק עם שישה שחקנים שלא יגידו לא ידענו לא שמענו עשינו הכל בתמימות בתום לב עם או בלי אותם שחקנים עכו מחר מנצחתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת יאלהההההההההההההההההההה עכווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 מרץ 2008, 14:49 
עכונט כדרך חיים

סמי אחי היקר הלוואי שננצח ונבקיע 8 שערים .. אבל בינינו בשבת עם כל הכבוד לחיים לוי כמו שאתה אומר שועל,הוא לא לא הגיב להתפתחויות במשחק .. והוא חוזר על הטעויות שבוע אחרי שבוע .. ואם סמי אני מבקר את חיים זה לא משנאה אלה מאהבת המועדון .. אתה לבד רואה אייך אותם שחקנים מקבלים צאנס שבוע אחרי שבוע .. ואדון סאני במקום לחפש את השער מתנועע על הקו ומה שמעניין אותו זה הצחוקים והכאפות עם הקוון והקהל . אומנם סמי היוםן אין הרבה אוהדים להפועל עכו אבל אנחנו נשארנו נאמנים כמו תמיד ואני מקווה שהביקורת הבונה שלנו יגיע לאוזנו של חיים לוי וכולם ירוויחו מזה ........

דרך אגב סמי יום שישי הייתי כל כך עצבני שכתבתי חיים לך הביתה וברור שהכל מתיסכול .. אני מקווה שחיים יחזור להיות חיים שאנחנו מכירים ויקשיב גם לרחשי האוהדים ..

סמי שיהיה בהצלחה מחר ויתן לנו זיק של תקווה שאולי אולי ............

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 מרץ 2008, 16:06 
עכונט כדרך חיים

מוטי את מה שאני יודע אחי אני לא רוצה לרשום כאן כי זה עלול לעשות פיצוץ אדיר בקבוצה ובמקום לעזור לקבוצה להשאר בליגה אני אתן את החותמת האחרונה להרס הפועל עכו ותאמין לי שאני לא רוצה ולא מעונין לעשות את זה חיים לוי בא לעכו מאהבה לקבוצה ומי כמוני יודע כמה חיים לוי חשק בתפקיד המאמן בעכו ובסופו של דבר הוא גם קיבל אותו את מה שאני יודע ואולי זה יגרום לך בסופו של דבר להבין טוב טוב מה כן הבעיה בעכו ואת זה חיים לוי יתקן הכל בעזרת השם בשנה הבאה כשחיים לוי יצליח להשאיר את עכו בליגה הרי חיים לוי הוא המאמן הכי התקפי בליגה והוא נאלץ בגלל כל מיני אילוצים למינהם לשחק בצורה שאף אחד לא מוכן לקבל וגם אני לא מוכן לקבל אבל מה לעשות זה מה יש ועם זה נצטרך להשאר בליגה ואת הניקוי של פסח עכו יעשו בסיום העונה וכשאני אספר לך מוטי ב4 עניים ואני יודע ובטוח שמוטי לא יוציא כלום החוצה אז תתאזר בסובלנות פחות מ24 שעות תדע מה הסיבה העיקרית. :lol: ומחר מוטי אנחנו מנצחים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 מרץ 2008, 16:15 
עכונט כדרך חיים

וואלה סמי אוהב אותך גם בתור אוהד וגם בתור בן אדם ....אני בטוח שיש הרבה דברים שאתה יודע והרבה אוהדים לא יודעים .. ..מחר נתראה במגרש ומקווה לנצחון עם כמה כדורים ברשת של לוד .. דרך אגב שמעתי היום סמי שאמורים להגיע הרבה אוהדים של לוד כולל מהכפרים הסמוכים על מנת לעודד את הקבוצה מלוד .. כמובן שנראה את שלומי דורה ועוד מספר מאמנים שהתוצאה בעכו מאוד חשובה להם .. נצחון של עכו עם כמה כדורים ברשת יגרום לרמת השרון להיכנס ללחץ וזה הכי חשוב .. (במידה ורמת השרון לא מנצחים היום )

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 מרץ 2008, 19:59 
עכונט כדרך חיים

מוטי אחי תדאג שיגיעו כל מי שאתה מכיר מנהריה אני אשתדדל להביא את כל מי שאני יכול איתי ברכב שמעתי שאוהדי הפועל חיפה מגיעים מחר לעודד את הפועל עכו אז יהיה לנו מחר תיגבורת חיפאית .
גם אם רמת השרון ינצחו היום הם יכנסו ללחץ במידה ועכו תנצח בהפרש גדול את לוד ועכו יכולה תאמין לי שיחד עם אלכס ובלי אגבור וסאני יחד עם עוד עכואי יקי שלהם מאוד איכפת מעכו לסאני לא איכפת הוא הרי מחכה שהעונה תסתיים אז יחד עם הלב העכואי והנשמה במגרש עכו יכולה לנצח ובגדול כי בלוד משמיים עוד 3 שחקנים לא ישחקו בלוד ואחד מהם זה הנבלה חאתם כריים שאמר שחקן עכואי אמר לו הרי הם ידעו מראש שככה זה יהיה ברגע שהם ישתפו את המורחקים אלוהים בשמיים ואנחנו ננצח :lol: :lol: :lol:
7 שקל ויש לנו בית חחחחחחחחחחחחחחחחחח

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 מרץ 2008, 20:53 
עכונט כדרך חיים

סמי .. ומוטי .. היקרים ...

תחייכו .. זה רק כדורגל ... אני מה זה דואג לבריאות שלכם ...

תעשו לי טובה .. מה שלא יהיה .. תשמרו על עצמכם !!!!

נפגשים מחר .. ורק ניצחון ... והכי חשוב תשמרו על הבריאות שלכם ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 5 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: