חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 20:54

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חיים לוי הוריד את הפועל עכו היום .......
הודעהפורסם: 17 מרץ 2008, 18:21 
עכונט כדרך חיים

כולי רותח ,כולי עצבני , ואני רוצה להתחיל דווקא בסוף ...דקה 89 חילוף ..סאני במקום אדק ............. דקה 89 רבונו של עולםםםםםםםםםםםםםם ..נחזור אחורה דקה 85 חילוף ויצמן במקום אגאבור ...
מחצית ראשונה גרועה של הפועל עכו כאשר 2 החלוצים מפריעים אחד לשני ומעלים גיחוך בפני אוהדים שסתם באו לראות כדורגל ולא הבינו מה עושים 2 שחרנים שלא מתאימים לליגה ארצית .
מחצית שנייה עכו מפעילה מכבש על הבונקר של לוד והחמצות משוועות של אגאבור ואבו סאלח משאירים את התוצאה בעינה ( החלוצים קיבלו הרבה כדורים במחצית השניה פעם אגאבור נופל פעם אבו סאלח מועד פעם אחד מפריע לשני .. סדום ועמורה במגרש ..אנחנו האוהדים צועקים להכניס את סאני ולהעביר את אדק להתקפה . ..אבל כלום אין חליופים אין כלום עד שהגיע הדקה ה..89 הקריטית (תרשו לי לגחך )שבו מחליף סאני את אדק ... אדון חיים לוי תתבייש אם אתה חושב לפגוע בשחקנים על חשבון הפועל עכו אתה טועה .. תמיד טענתי שלא סתם אתה לא מאמן בליגות הבכירות חוץ מאשר אימנת בעכו שקיבלת סגל בין הטובים בליגה כגון גלאם קובי חסן אלי לוי רפי כהן אלכס לויט ,,אחמד סבע ..ועוד הרבה טובים ..

חיים היום הורדת את הפועל עכו ליגה ..ושלא תספר לי שיש עוד הרבה נקודות בקופה כי איבדת את טביעת העין שלך לגבי מה שהולך במגרש ..
דרך אגב לקחתי מאוד ללב שנאלצתי לעזוב את היציע בדקה השישים ולהתקדם לכיוון היציאה אבל משהו החזיק אותי ונשארתי לעמוד אחרי השער עד סיום המשחק .

לא כועס על השחקנים אני כועס עלייך חיים לוי איכזבת אותי קשות ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: חיים לוי הוריד את הפועל עכו היום .......
הודעהפורסם: 17 מרץ 2008, 18:25 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

שניה אל תסיק מסקנות כזה מהר אני לא חסד של הפועל עכו אבל אני רוצה שהם ישארו בליגה
זה טוב שהם בליגה בכירה זה טוב לאזור
לדעתי סיפור לא גמור תחכה עוד קצת

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 מרץ 2008, 18:45 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

הסיפור גמור כל עוד ישחקו החלוצים האלו.

איימן אסו סאלח ליציע יקי ויצמן לההרכב.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 מרץ 2008, 18:55 
עכונט כדרך חיים

יש משהו במה שמוטי אומר לא יכול להיות ש-90 דקות פרט להזדמנות אחת של לוד, עכו לוחצת ולא מצליחה לכבוש.
קבוצה שצריכה את הנקודות כמו אוויר לנשימה משחקת בראש קטן, חוזרת על אותם מהלכים כל פעם, עוד מסירה ועוד מסירה, ושוב חזרה אחורה, ושוב הגבהה מורטת עצבים, ועוד פס.. במקום לשחק לעומק ולייצר מצבים ולא כל פעם דרך האמצע. לא מובן למה חיים מתעקש לשחק כל פעם באותו הרכב למה הוא לא מבצע שינויים פנימיים בהצבת השחקנים על המגרש... אגאבור ואבוסאלח, הובאו בשניה האחרונה של חלון ההעברות בגלל שלא הגיע חלוץ נורמלי והם לא תורמים מאומה לקבוצה, אמנם לא בוכים על חלב שנשפך כי זה כבר הסטוריה אבל שרואים שהחומר שיש בקבוצה לא מספק נקודות צריך לשנות משהו מבפנים, יקי ויצמן עולה בכמה דרגות על אבוסאלח וגם על אגאבור, חיים צריך לפתוח בחוד עם ויצמן ולויט שני שחקני בית שנותנים הכל על המגרש. לא מובן המשחק של עכו, שקבוצה שצריכה את הנקודות מקבלת אין ספור הזדמנויות לצמק את הפער וכל פעם מפשלת ומאכזבת אותנו מחדש. חאלס כבר עם סיפורים כל משחק מספיק כבר תתחילו לנצח ולנצחחחחחח דיייי נמאס!!!

עוד משחק עובר ועוד משחק עובר... הקבוצה לא רוצה להשתנות וחלפו עברו כבר 24 מחזורים..

זהירות עכו!!! אפשר לרדת בסוף....

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 מרץ 2008, 19:00 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
סמל אישי של המשתמש

דבר ראשון באמת כל הכבוד לליאור לינדר השחקן הזה פשוט מצוייין ואני לא מבין מה הוא מחפש בעכו הוא חייב לשחק בליגת העל הוא מהיר,משחק אגרסיבי,לא מוותר על כדורים פשוט תעווה לעיניים אבל מצד שני (אגאבור,אבו-סלאח) שני חלוצים איטיים במיוחד אגאבור היום אבו סלאח קיבל לא פחות מי 5-6 כדורים ליד השער אחת הוא נתן בעיטה כדור עף עד לים ופעם אחת פס לידיים של שוער לוד ואחר-כך היה לו "מצב" אחד שבו הכדור פגע במשקוף וזהוא זה החלוץ של עכו ושני {אגאבור} הוא עוד יותר גרוע הוא זוכל על המגרש מוסרים לו כדור בורח לו בין הרגליים מרימים לו הוא לא מגיע אני לא מבין איך הוא בכלל חלוץ פשוט בושה השחקנים ששחקו קצת יותר טוב הם כמו תמיד אותו שחקנים:

דודו גורש,ליאור לינדר,תומר תייר,אדק מבה,אלון זיו,(יקי ויצמן נכנס כמחליף) וזהוא אלא היו פחות או יותר בסדר
שבוע הבאה עים יכולת כזאת באר-שבע תחגוג אלינו אז יאלללללה חלאס נמעס לי לומר אותו דבר אחרי כל משחק תתנו עוד קצת זה סיבוב אחרון בואו נשאר בליגה ונראה מה יקרה בעונה הבאה שבוע הבאה ב"ש ואחר-כך ראשל"צ ואחר-כך רמה"ש 3 משחקים קשים ביותר נגד קבוצות שמועמדות גם כן לירידה אז בהצלחה שבוע הבאה ב-וסרמיל

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 מרץ 2008, 20:10 
עכונט כדרך חיים

מוטי ...

אנחנו האוהדים הורדנו את הפועל עכו ...

לא נתנו למאמנים אחרים לאמן בעכו ... כל הזמן חיים לוי ... חיים לוי ...

נו באמת .. כולם ... רק עכו ... חיים לוי ...

אני כבר זמן רב ממלא פי מים .. בגלל הכבוד שאני רוחש לאוהדים היקרים ...

אך מסתמן כי חיים לוי ... לא תמיד מתאים ...

לא הייתי במשחק ... אך אם לא ניצחנו את בני לוד בבית ... אז איפה בדיוק ניקח את הנקודות ...

קראתי ב - ONE ... קראתי כאן ... והכעס על חיים בגלל החילופים ....

אני עוד בסיום תקופת העברות .. הרמתי גבה .. והבנתי ש ...

כואב ... אך הפועל עכו בדרך לליגה הארצית ...

הלוואי ו ... ואצטרך להתנצל ... הלוואי ... אך המציאות ... על פניי ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 מרץ 2008, 22:42 

מוטי , איציק , רועי ... כולכם צודקים בדעות שלכם לגבי המאמן והפועל עכו ..

תאמינו לי !!!! שאם המאמן ידע להחזיק את הקבוצה כמו שמאמן יודע להחזיק קבוצה היינו מזמן מבטיחים את ההישארות ומתקרבים לצמרת העליונה... תשמעו נקודות בקופה יש הרבה זה נכון ... !!!! אבל מזמן מזמן מזמן ויש נקודות בקופה ולא הצלחנו לקחת אותם בכלל!!!!!
כבר מהתחלת העונה אנחנו חוזרים על אותו משפט : חבר'ה בואו נהיה אופטימים ובעזרת ה' במשחק הבא מנצחים וביום שאחרי .... הפועל עכו שוב הפסידה ובעזרת ה' במשחק הבא.... ככה גלגל וחוזר על עצמו .... השאלה היא עד מתי ??? כל המשחקים הקרובים הם המשחקים הכי קריטיים ואם לא נצליח לנצח את כולם לא את הרוב אני אומר את כולם !! הפועל עכו יורדת לליגה הארצית ותהיה עוד קבוצה צפונית אפורה בכדורגל הישראלי !!!!

עכו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 מרץ 2008, 23:23 
עכונט כדרך חיים

היום הבנתי שלמעשה לחיים לוי אין שליטה בכלל על השחקנים ובמועדון.. שחיים לוי הקים את שחקני הספסל לחימום מאמן הכושר נשאר לשבת ליד המאמן .. ומה מטרת החימום של שחקני הספסל ? שאותם שחקנים יגיעו לדופק הרצוי לפני שהם נכנסים למגרש ..אז מה עשו כל השחקנים פשוט עמדו והסתכלו על המשחק ומידי פעם עשו תנועה של חימום ...פשוט ליגה ב ......

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: