היוםם בשעה 6 יחל משחק חשוב של הנערים של עכו בכדורסלל..אני לא יודע מה איתכםם..יש כאלו שאומרים שאנחנו חפרניים מציקייםם ומעצבניים..אולי הם צודקייםם אבלל גם לנו יש ת'סיבותת שלנו..כי עלינוו לא שמיים...אני לא רוצה להגיד ת'מילה כי ימחקו את זה..אבל הבנתם כבר....ואנחנו נמצאים כרגע במקום הראשון בליגה.. מקוום ראשוןן!! אנחנו קבוצה שיש לה שני אימונים בשבוע..לא כמו קבוצות אחרות כמו: מכבי חיפהה, עירוני נהריה, עבלין, קריית אתא, מוצקין,נהריה הדס, נהריה גפן, שפרעם, וכל הקבוצוות האלהה ניצחנו בליגההה הקבוצות האלה מתאמנות 4 אימונים בשבוע לא כולל משחק..ואנחנו בקושי מתאמניים..וניצחנוו אגודותת גדולות..אתם יכולים לראות את הקבוצותת חלק מהקבוצות האלה היו בליגת העל ויש עדיין קבוצות שהן בליגת העל..עכשיו אנחנו עם אותו מאזן כמו של נהריהה..להם 23 נקודות ולנו גם..היחס שלנו יותר טוב מהםם..היום בשש יתחיל המשחקק הגורליי שייקבעע מי תהיה עם רגלל וחציי בתוך הליגה הארציתת וליגה ארצית היא כמו ליגה לאומיתת בכדורגל.. כי הלאומית היא הכי גבוהה בליגה הזאת אנחנו משקיעים את כל מה שיש לנוו ומנסיים לקדם את הכדורסל בעירר כבר השנהה..יש לי בקשהה קטנהה..להגיעע למשחק הזהה מי שיכולל.. אני לא מכריחח אותכםם לבואא.. אבל מי שיכולל להגיעע למשחקק זה מאוד יעזור לנו...בינתיים סגרנו 50 איש מעכו.. בינהםם יו"ר האגודהה אילן פרומןן שהואא ההאישש שתומך בנוו תמידד..ואנשיי לייאפ {אתר הכדורסל הטובב בארץ} יהיוו כתביים מהאתר הזה..איגודד השופטיים כנראה יגיע ויהיה שני שופטים במשחק ולא אחד..בקיצורר המשחקק הזהה לפי כל מה שתיארתי הולך להיות מטוררףף..
מיי שיכוולל לבוואא זהה חמש שקל ברכבתת חמש הלוך חמש חזורר..אני מאמיןן שאתם לא עד כדי כך במצב כלכליי לא טובב.. ומי שלא יכולל להגיעע..שיירשום לפחותתת בהצלחהה או מש'וו כיי זהה לא רק בשבילנוו זה גם בשביל העירר בשביל לקדם ת'ספורט..ולא משנה איזה ספורט זהה אפילו פינג פונג..העיקר לקדם ת'עיר..
המשחק מחרר..יהיה בשביל התושביים בעירר..כל התושביים בעירר עכו..ננסה לנצח גם בשבילנו וגם בשבילכםם תושבי העיר..מה שרציתי עוד להגידד זה לחברים שלי בקבוצהה..לגלאוןן לדוד שמעון יקיר אוראל אלדרר בר אלכס ולמאמן שלננוו אביי...
א-נ-ח-נ-ו מ-נ-צ-ח-י-ם מ-ח-ר ב-ש-ב-י-ל ה-ע-י-ר ש-ל-נ-ו !!!!!!!!!!!!!!!!
ובשביליי אישיתת המשחק יהיה בשבילל גלאוןן...כי הוא שחקקןן שייחסר לנו מאודד מחרר בגלל ששבר את היד...
יוםם טובבב שיהיה לכםם..ובהצלחה לנוו..