חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 10:06

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 14 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מכתב תגובה בשם עובדי רשת המתנ"סים
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2007, 12:26 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

לכבוד
רועי ויידלר

מכתב תגובה בשם עובדי רשת המתנ"סים בעכו למכתבך - הקש ששבר את גב הגמל.

צר לנו מאוד לשמוע על קורות הימים האחרונים בעניין דגל הפקקים היקר. אנו סבורים כי ההחלטה לוותר על הדגל ולגורסו הינה החלטה שגויה בתכלית.
אסור שדבר כזה יקרה אך לצערנו כי רב - זה קרה.
אנו מצרים מאוד על השתלשלות העניינים שהביאה לאירוע זה לקרות
יחד עם זאת אנו מגלים תרעומת רבה לדברים הקשים אותם ציינת במכתבך לגבי רשת המתנ"סים בעכו.
כילד וכנער שגדל במשפחת המתנ"סים והיה שותף לטיפוחה ולצמיחתה ככזה שחשנו שהוא בן בית, נפגענו מאוד ממסע ההשמצות שבחרת לפתוח בו כנגד ביתך.

ראשית מי שמך לדובר העובדים ?

נושאי כוח אדם הינם פנימיים ומעולם לא דנים בהם מחוץ לכותלי המתנ"ס, יש בכך פגיעה בצנעת הפרט. מה גם שאינך עובד המתנ"ס והינך משתמש בכך לרעתנו.
חלק מיכולתנו המקצועית נובעת מאהבתנו הרבה למקום עבודתנו שהוא יותר מביתנו וכמו בכל משפחה גם כשיש חילוקי דעות , קשיים , ויכוחים, משברים - בני משפחה יחד חוברים כדי להתגבר עליהם . איננו זקוקים לעזרתך.

ההערה הבוטה "להחרים את כל פעילות המתנ"סים", אינה מקובלת עלינו ואנו רואים זאת בחומרה רבה. אנו פועלים ימים כלילות למען הקהילה בה אנו חיים. כל התוכניות המענים היוזמות והפרוייקטים מנותבים כולם למען קהילת העיר עכו בכללה כשמענים אינסופיים ניתנים לנוער בפרט. ניסיונך להסיט את מוקד המהומה
אל הנוער הוא אינו נכון.
רשת המתנ"סים בכלל וצוות הנוער בפרט שוקדים ימים כלילות בכל ימות השנה (ולא רק לפרוייקט הדגל החשוב מאוד) לטובת קהילת הנוער בעכו.
אנו בטוחים כי ישנם בנינוער רבים שיוכלו רק לחזק ולעבות דברים אילו וכן לדבר ללא הרף בשבחו של המתנ"ס והעומד בראשו - מר וחניש אשר.

מעבר לכך ישנן מאות ואלפי משפחות בעכו מוחוצה לה הנהנות יום יום ורגע רגע ממעני רשת המתנ"סים בעכו. רשת המתנ"סים בעכו הינה מודל מדגים ברמה הארצית כיצד מרכז קהילתי אמור לפעול בעידן של תמורות ושינויים.
כל זאת לא היה קורה ללא 'רועה צאן' היודע כיצד לנהל את המערכת בעידן של קשיים כלכלים, תחרות אתגרים ושינויים.

אשר וחניש מנהל בעל ניסיון ניהולי רב משכיל לנהל מערכת תקציבית גדולה באופן מבוקר ומחושב וכל זאת כדי לאפשר לנו עובדי הרשת מרחב פעולה תקין ליצירה וליוזמה למען תושבי העיר עכו.

רשת המתנ"סים פועלת בדינמיות רבה ובסביבה משתנה ואשר וחניש הוא מי שמאפשר לנו לפעול בצורה שפויה בתוך האתגרים הרבים הפוקדים אותנו מדי יום.
האחריות הרבה הכרוכה בניווט ספינה זו היא כבדה מנשוא ואשר וחניש מצליח לעשות זאת בגבורה ובמקצועיות רבה.
רשת המתנ"סים בעכו היא מקור פרנסה מכובד למעלה ממאה משפחות ואמירה חסרת אחריות כמו שאמרת מסכנת את מקור פרנסה זה.

רשת המתנ"סים בעכו היא הראשונה להגיב ולתת מענים לצרכים מתפתחים, דוגמא קלאסית לכך היא הפעלת בני הנוער בזמן השביתה. מערך ההפעלה נעשה בתיאום מלא של צוות עובדי הנוער יחד עם בני הנוער בעיר. מה שניתן בעכו יכול לשמש רק דוגמא ומודל לקנאה ברשויות אחרות. מופעי תרבות מהטובים בארץ , ערבי גיבוש, טיולים, סדנאות ופעילויות ערכיות רבות.

לסיכום

אנו עובדי רשת המתנ"סים בעכו מגנים בכל תוקף את הדברים אותם ציינת במכתבך לגבי רשת המתנ"סים, אנו אוהבים מאוד את מקום עבודתנו ומסורים לו בכל לבנו, איננו 'ממורמרים' או 'חשים מזולזלים'...
אנו נעשה כל שביכולתנו לשמור על 'הבית שלנו' ואנו גאים כי אשר וחניש הוא מנכ"ל רשת המתנ"סים בעכו.
אשר גדל בעכו מכיר את העיר על בורייה , מחלוצי עבודת הנוער וממקימי תנועת הנוער נער"ן, ממובילי תחום התרבות והיווה ועודו מהווה עמוד תווך משמעותי לקהילת העיר עכו. אנו מחזקים ומחבקים את אשר ובטוחם כי ביכולותיו ובכישריו הרבים.

היות ואתה מאוד אוהב לשתף את קהל הקוראים בעכו, תמה בעיננו מאוד מה היו הנסיבות לפיטוריך. שתקנו לגבי זאת ועוד. כיבדנו אותך ואת מעמדך ושמרנו על דיסקרטיות מלאה. שתקנו ולא שיתפנו.

אנו קוראים לך לקחת אחריות על דבריך שפגעו מאוד בכולנו ולמצוא דרך להתנצל על אמירותיך הקשות. אנו מקוים כי גורמים מסוימים לא עושים בדברייך שימוש לטובת אינטרסים ומאבקים אחרים להם אין מקום. אנא הפסק להסית את בני הנוער ולהשתמש בהם שימוש ציני.

על החתום
עובדי רשת המתנ"סים בעכו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2007, 12:42 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

לימור יקירתי

דברים כדורבנות

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2007, 12:50 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט
סמל אישי של המשתמש

מעניין אותי אם המכתב הזה עבר והוחתם ע"י כל עובדי המתנ"ס..

תחושה פנימית שלי אומרת שלמעלה מחצי בטוח לא הסכימו ולא יסכימו לחתום.

תמיד, תמיד מכל הלב."

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2007, 13:03 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

הנה המכתב יצא

והנה כולם חתומים

בשם עובדי רשת המתנ"סים

אשר אוהבים אותך
אתה המנהיג שלנו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2007, 13:36 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

מכיוון שאני שלא כמו אשר לא מתעלם מאנשים להלן תגובתי הרשמית
לימור בונן היקרה
ראשית שמחתי לקבל את תגובתך
לאחר שאתעלם מהערצה שלכם לאשר מכיון שהמכתב לא מופנה אישית לאשר, אין לי שום דבר אישי נגדו אלא מקצוע אתייחס לשאר המכתב - רק לקטעים המקצועיים בלבד.

אף אחד לא שם אותי לדבר בשמכם ולא דיברתי בשמכם, במכתבי כתבתי בברור בתחילת המכתב כי המכתב הוא בשמי, את מוזמנת לקרוא אותו שוב.
שנית מי שמך לדבר בשם אנשים אחרים? הרי ניסית להחתים את כל העובדים על המכתב ורבים מהם סרבו לחתום.. למה שלא תרשמי את שמות העובדים שחתמו שנדע בשם מי המכתב - לא יפה לדבר בשם רבים.

תיקון קל למכתבך גדלתי בבית, אבל לקחתי חלק גדול בחיים שלי בפעילות במתנ"ס איני מצטער על זה, אני חושב שמתנ"ס זה נכס חברתי וקהילתי גדול לעיר, אין לי שום דבר נגד פעילות המתנ"ס או עובדי המתנ"ס כך שמעולם לא בחרתי לפתוח כנגד ביתי!

אין לי כל ספק כי רובכם שוקדים לילות כימים (ולא ימים כלילות כפי שרשמת - אם הייתם עושים ימים כלילות זה היה עצוב כי הייתם ישנים כל הזמן), אני מעריך זאת ומעודד זאת, להזכירך גם אני נתתי הרבה מעבר לשעות שהייתי צריך.

אינכם זקוקים לעזרתי? לא באתי לעזור לכם, לא זכור לי שמכתבי הזכרתי עזרה.

אני מזכיר כי בכל מכתבי לא הזכרתי החרמת פעילות ודברים כאלה שאתם מאשימים אותי בהזכרתם, אולי תקראו שוב את מכתבי יש לי כמה מורים טובים ללשון שיכולים לעזור לכם להבין את המכתב לעומק ולא להוציא ממנו דברים שלא נאמרו, ברגע שתפסיקו לחפש דברים שאתם רוצים שיקרו אצלי במכתב אולי תבינו שלא קראתי להתפטרותו של אשר ולא קראתי להחרמת פעילות הנוער במתנ"ס באף מילה במכתב שלי! כל שביקשתי תגובה הולמת והתנצלות לאלפי אנשים שלקחו חלק בפרויקט.

אינני חושב שסיכנתי את מקור פרנתכם, ואף לא את מקור פרנסתו של אשר, רק חבל שאת בדיוק כמו אשר חושבת שלהגיד סליחה מוריד מהכבוד ומערך האדם.

לגבי הפעילות בשביתה, אני שמח מאוד שנעשים פעילויות למען הנוער בשביתה הצודקת למען החינוך, אך למה שלא תספרי כמה כסף משרד החינוך מקצה לכל פעילות נוער וכמה כסף הוצא עבור כל פעילות (כמה עולה היום לעשות ערב סרט וערב קריוקי?!) אני בטוח שמשרד החינוך ישמח לשמוע על זה. ואולי תספרי מה הייתה תגובתו של ראש העיר לכך שכספי משרד החינוך לא עוברים לנוער במלואם.

לגבי הסיכום שלך, ראשית אין זה מעניין אותי איך אתם מרגישים לגבי מקום עבודתכם או אם אתם מרגישים ממורמרים, אם אתם מרגישים ממורמרים תלחמו על זה אני לא אלחם בשמכם ואם אינכם מרגישים ממורמרים אז בכיף שיהיה לכם, לא כתבתי את המכתב בשמכם, מה שאת עשית... אני חושב שבאמת למזלכם שעובדי הרשת מפחדים לדבר ולא יגידו את דעתם אלא רק מסרבים לחתום.
אגב, אם את חושבת שכתבת בשם כל עובדי הרשת אז בואי אספר לך ש3 מעובדי הרשת התקשרו אלי אחרי המכתב ואמרו שהם תומכים במכתב, מתוך כבוד אליהם ובקשה שלהם לא לחשוף אותם לא אגיד את שמם אך המכתב בטוח לא מדבר בשמם כמו שאת מציינת ולא בשם מי שלא חתם, כך שאם יש לך תגובה להגיד לי בשמך, כתבי אותה בשמך ולא בשם אחרים.

לגבי סיבות "פיטורי" אגיד על זה כמה דברים:
1. אם אשר פיטר אותי שיפרסם את מכתב הפיטורים, אה... הוא לא יכול, כל מה שהוא יכול זה לפרסם את מכתב ההתפטרות שאני הגשתי.
2. האיומים שלכם לא מעניינים לי את האצבע הקטנה ברגל! אתם נכנסים לפסים אישיים דבר שנמעתי ממנו במכתבי, אך כמו בכל משחק אחר גם במשחק הזה יש 2 צדדים, וגם אני יודע לאיים, באם תמשיכו בפסים אישיים אאלץ גם אני להכנס לפסים אישיים, יש לי משהו אישי שישמש נגד כל אחד ואחת מהעובדים שכביכול יוצאים נגדי, אין לי רצון לפרסם את זה, אך בבוא העת אל תשכחו שלכם יש מה להפסיד (הדבר שאת טוענת שאני מנסה לפגוע בו - פרנסה, אך עד עתה לא פגעתי בו ולא היה ניסיון לפגוע) ולי לא.

איני מסית את בני הנוער, אני שלא כמוכם מעריך כל דבר שהם עושים ועומד מאחוריהם בכל החלטה, איני אסית אותם לכל פעילות שהיא אך הדרך שבה הם יבחרו לפעול אגבה אותם ואלך איתם באש ובמים, ואמירות כמו זה שאני משתמש בהם שימוש ציני הן מעליבות... אבל אני אחיה עם זה.

"אנו קוראים לך לקחת אחריות על דבריך "
אין בעיה לימור! אני לוקח אחריות על כל מה שאני רושם! הנה לקחתי אחריות, האחריות היא שלי, כתבתי את זה לבד והתכוונתי לכל מילה במכתב.
עכשיו תור אשר לקחת אחריות?

לסיכום, לימור אני מאוד מעריך את פעולותיך למען הקהילה בכלל והנוער בפרט, ראיתי אותך בפעולה ולקחתי חלק בלא מעט פעולות שהובלת, ואף היית הרכזת נוער שלי. אני חושב שאת מקצועית מאוד, אין להבין מהמכתב תגובה הזה שום דבר אישי נגדך או נגד שאר עובדי רשת המתנ"סים. אני מאחל לך הצלחה בהמשך ותשמרי פסים אישיים לעצמך.

ושוב תודה מאוד על התגובה אני מאוד מעריך את תגובתך.

בברכה, (כמו במכתב הקודם, כשאני חתום על זה, זה בשמי)
רועי ווידלר (2 ו' ולא 2 י' תיקנתי אותך עשרות פעמים.)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2007, 14:33 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

שוב אני מציעה לכולם

לקרוא את המכתב שלימור רשמה

בזה זה מסכם את הכל

אשר כולנו מאחוריך

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2007, 14:57 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

ללינור .
לא יודע למה אבל על פניו נראה לי שהמכתב הוא היתרפסות בפני הבוס שלך.

על פעולות המתנ"ס המצוינות הרי כולנו יודעים . זה שהמתנ"ס בין המובילים בישראל
גם את זה כולנו מכירים ומוקרים. לא נשכח שעבודתכם לא בהיתנדבות כי לפי מילותיך נשמע בין האותיות כאילו אתם עובדים בחינם.

לעינין שלשמו בכלל קמה כל המהומה פה באתר הוא פשוט הכאב הגדול שהמונים חשים זה דבר אחד ראשון ועיקרי.
אבל , כאשר פורסם ברבים מי "האשם" העיקרי צריך היה הבוס שלך להראות דוגמה אישית לעובדיו שמי שמפשל יקום יסביר ויבקש סליחה .בטוחני לינור שאם וכאשר את מפשלת אשר וחניש מבקש ממך הסבר והיתנצלות ככה בדיוק אנו מבקשים .
מעולם לא נתלה אדם בשל בקשת הסליחה שלו .במקרה שאנו דנים בו אינו פרטי לכן ההסבר וההיתנצלות חייב להיות "בעותקים רבים".

לינור מה יותר טוב מישיר ואמיתי. בול פגיעה.

עZרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2007, 15:08 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עZרא, מילים כדורבנות.

אתה יודע למה מעבר למה שכתבת הן מדברות על אשר וחניש
כאל מעריצות? הוא כנראה העכואי היחיד שדומה לניסים גרמה. :lol:

תמונה

שמעתי ש"שרופה על האתר" היתה בעבר שלה שרופה גם על דברים
אחרים, כמו מילונים, אבל היא בכל זאת הצליחה להשתמש במילה
חדשה - "טוקבקים".

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2007, 15:36 

אודי אהלן ידידי
חסר לשרופה עוד מעט שתכתוב בפורום
אשר תעשה לי ילד. חכה כנראה זה לא רחוק.

כתבת נכון מה אגיד לך כל הפרשה הזו ממש מרגיזה אותי.
כל כך חבל והיה והייתי יודע שיש בעית איחסון הרי אתה יודע היכן אני עובד או אז בכלל לא היתה בעיה מה גם שיש לי מקום ענק לאיכסון .
אבל לך תדע מה יילד יום ומה מתרחש .

ביי
עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2007, 18:11 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

אהוד ולמה אתה דומה ?

שלא נתחיל בהעלבות הדדיות

תינוק - קח מוצץ ותגן על הילדים כאן

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2007, 18:26 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

סופסוף אנחנו יכולים להסכים במשהו. באמת אין מקום להעלבות,
לא התכוונתי בזה שהזכרתי את ניסים גרמה לגרום לפגיעה.
תראי להבדיל כמה חקיינים קמו לאלביס. אני רק רציתי לחדד
את העניין למה לדעתי אתן מתייחסות אליו בהערצה עיוורת,
אבל בואי לא נמשיך בזה. בהודעה זו אני מבקש לפחות מבחינתי
לשים סוף לפרשה הזו. כל אחד מאיתנו צריך עם כל הכאב
להתעלות על עצמו ולומר שהוא למד מכך שיעור שהוא לא ישכח לעולם.
אני מבקש שלא תמשכי אותי לעוד תגובות.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2007, 18:32 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

זכותי לומר את דעתי

אשר וחניש יכול ללמד כמה מכם כאן

כמה וכמה שיעורים

אז תנו כבוד....

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2007, 19:29 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אני קורא את המכתבים של כולכם והם די מעציבים אותי
אסור לשרבב את פעילות רשת המתנ"סים עם נושאים פרסונליים.
אני חושב שאין כאן איש שיחלוק על חשיבות רשת המתנ"סים
לחיי הקהילה בעכו.
ונכון אני מכיר חלק גדול מהנפשות הפועלות שם ואני יודע שהם רואים
בעבודתם שם שליחות למען הציבור .
הייתה הזכות להכיר את הצוות הנפלא של עובדי הרשת
במשך 5 שנות כהונתי בהנהלה הקודמת .
לימור !
אותי הצלחת לשכנע .
מאידך אני חוזר ואומר שיש מקום להתנצל על טעות אנוש
בנושא השלכת הדגל לפח , על מנת שיקל ולו במעט
את כאבם של מי שעסקו בהכנת הדגל.

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2007, 21:07 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

אלינור \":)\" כתב:
מעניין אותי אם המכתב הזה עבר והוחתם ע"י כל עובדי המתנ"ס..

תחושה פנימית שלי אומרת שלמעלה מחצי בטוח לא הסכימו ולא יסכימו לחתום.

אני לא יודעת אם חצי מהם ראו אותו לפני שהוא פורסם ..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 14 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: