חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 ספטמבר 2025, 11:43

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מכתב לאשר וחניש מנכ"ל רשת המתנסים בעכו
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2007, 21:58 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

עדכון מתאריך 10-12-2009 - משבר ברשת המתנ"סים בעכו

עובדי רשת המתנ"סים בעכו , מוחים על הקיצוץ בשכרם בגובה של 10 אחוז , אך לא מעוניינים להזדהות .
מספר עובדי רשת המתנ"סים בעכו שפגשתי , כואבים ומדברים על המצב העגום ועל הניהול הקיים כיום שהוא שונה מתקופתו של שמעון לנקרי .
אחד העובדים אמר לי : " לאחרונה גם העבירו פרויקטים ותקציבים למרכז הצעירים החדש וזאת עוד סיבה למצב הבלתי נסבל במקום העבודה החשוב לנו " .
ברשת המתנ"סים בעכו יש גירעונות והעירייה שאמורה להציל את המצב יש גם גרעון , על כן המצב והאווירה במתנ"סים קשה ואף אחד לא יודע איך יוצאים מהמצב .

מנכ"ל רשת המתנסים אשר וחניש, כינס השבוע את עובדי המתנ"ס כידי להרגיע אותם ולשדר להם , למרות השמועות בעיר , שהוא לא פורש מניהול רשת המתנ"סים ולמרות המשבר הקיים בין ראש העיר שמעון לנקרי לבין מנכ"ל רשת המתנסים אשר וכניש .

אפשפר היה להרגיש במתח הקיים בין ראש העיר לבין המנכ"ל במופע האופרה שהתקיים באודיטוריום בעכו במוצאי שבת , כאשר ראש העיר לא הזכיר הפעם את המנכ"ל בנאומו וגם הקהל הרב קיבל בצורה לא יפה את המנכ"ל כשאשר ביקש לברך לעומת מנהלת בית היימן סיגלית הופרט שגב שהתקבלה באהדה רבה בזמן הנחיית הערב .

תושבים כעסו שהתקשורת לא מדווחת על המשבר ברשת המתנ"סים בעכו והנה הגיע הזמן לפרסום המצב , בתקווה שיתוקן לטובת תושבי עכו ולטובת העובדים במתנ"סים.
.

=============================================

]להלן העתק המכתב עבור עכו נט

19.11.2007
לכבוד מר אשר וחניש
מנכ"ל רשת המתנ"סים בעכו

הנדון: "הקש ששבר את גב הגמל"

אני כותב בשמי את המכתב כאחד שהיה חלק מרשת המתנ"סים בעכו, כאחד שכמו רבים מעובדי רשת המתנ"סים בעכו שתק תקופה ארוכה על הכל, אבל זהו, גב הגמל נשבר, מכתב זה אינו אישי, אין לי שום דבר אישי נגדך, מכתב זה הינו מקצועי לחלוטין. מכתב זה נכתב בשמי מבלי להזכיר אנשים שתומכים מעבר לאנשים שפרסמו במקומות שונים תגובות תמיכה אך זוהי דעת הרבה מאוד אנשים.

אז על מה שתקנו?
שתקנו כשרצו להפריט את המתנ"סים יצאת בהצהרה "מתנ"ס זה לא עסק זה תקווה!" כשידענו שבשבילך זה עסק הכי פחות קהילתי והכי לא תקווה שניתן להגדיר.
שתקנו כשקיבלת סכומים אדירים להפעלת בני הנוער בזמן השביתה ומתוכם רק כ10%-20% הלך לפעילות הנוער והשאר אלוהים יודע לאן.
שתקנו כשקיבלת סכומים אדירים לפעילויות שונות, במקום לעשות אותן קראת לפעילויות שהיו צריכות להתבצע בכל מקרה בשם אחר כמו "מסיבה ירוקה" או "כנס מנהלים לתקשורת" (בסך 16,000₪!!).
שתקנו כשמי שמקורב קיבל עד חצי המלכות לא משנה מה הוא עשה או לא עשה.
שתקנו כשזלזלת בנוער, בפעילויות הנוער, נתת רק אחוז נמוך אם בכלל נתת (וגם אז אחרי תחנונים רבים) מהתקציב ואילצת אותנו לבקש כספים מגופים שונים כמו עיריית עכו שלמזלנו ראש העיר מבין את החשיבות בבני הנוער ונתן מכל הלב כל שביקשנו.
שתקנו כשזלזלת בעובדים שלא מקורבים או לא מתחנפים החל מזה שהמשכורות היו חצי משל האחרים (מתוך ניצול הידיעה שהם עושים את זה כי הם נמצאים מתוך אידיאולוגיה וכי להם אכפת מהנוער) דרך אי תשלום מענקים ומשכורות מינימליות וכלה ביחס מזלזל שגרם לעובדת אחת להתפטר, יחס לא אנושי, מעליב ולא קהילתי.
שתקתי שאחרי 4 חודשים שאני מלווה מועצת הנוער שאלת אותי איך הולך במד"צים.
שתקנו שלא היית מעורב בפעילויות, לא הגעת לפעילויות או לישיבות הנוער (כמו מנכ"ל רשת המתנ"סים הקודם) אלא כמובן אם זה היה קשור בכספים.
שתקנו שנאלצנו להגיע למתנ"ס בו חלק גדול מהעובדים ממורמרים בגללך.

אז שתקנו! כמה אפשר לשתוק? כשהגבול עובר אי אפשר לשתוק!
דגל ישראל מפקקים – פרויקט שבני הנוער בשיתוף התא הירוק (בניהול אילן סויסה) הוא פרויקט מדהים, עבדנו על זה במשך 6 חודשים! יום יום! לקראת הסוף יום ולילה! משפחת מיוסט היקרה תרמה את ביתה במשך 3 ימים (72 שעות) לעבודה על הדגל כשהמתנ"ס היה סגור (בשבוע האחרון עבדנו 5 לילות לבנים!!!) כולם בהתנדבות, אילן סויסה בהתנדבות, מועצת הנוער בהתנדבות וגם אני בהתנדבות רוב הפרויקט גם לאחר עזיבתי (גם לפני שעזבתי זה היה בהתנדבות, כי בטח ששעות נוספות לא משלמים).
ואז פתאום באת והחלטת שהדגל (דגל ישראל אני מזכיר, שסימל ציונות, איכות הסביבה, את כל החיילים החטופים והנעדרים של מדינת ישראל ופעילות קהילתית ע"י הנוער שהפעילה את רוב תושבי העיר, יהודים וערבים, דתיים וחילונים, צעירים ומבוגרים כאחד) עשה את שלו, קיבלת את הקרדיט, את הלוגו על כל הפוסטרים שיצאו, הזכירו את רשת המתנ"סים בעכו בכל הכתבות שפורסמו אז יאללה אפשר לזרוק אותו!
אני מבין שעשית את זה בטעות כי חשבת שהדגל קרוע ולא יהיה יותר בשימוש,
אך זה לא דבר מקובל כלל, אם הדגל לא היה בשימוש הוא לא היה יושב במחסני העירייה במשך 8 חודשים!
ובכלל, סלח לי אך מי שם אותך להחליט על הדגל? ועוד לטעון כי הדגל הוא "חד פעמי"?! מה אתה יודע על הדגל? מה אתה יודע על הנוער? ממה שאני יודע על הנוער לדגל היו תוכניות אף גדולות יותר לשנה. הדגל אינו שייך לרשת המתנ"סים בעכו ובטח שלא לך, הדגל מומן ע"י עיריית עכו, הדגל נעשה ע"י מועצת הנוער העירונית בשיתוף התא הירוק. אז גם אם אתה חושב שהדגל לא בשימוש, יכולת להתקשר לדן יו"ר מועצת הנוער העירונית, אך בטח זה לא לרמה של מנכ"ל רשת המתנ"סים להתקשר לנער, יכולת להתקשר לאילן סויסה מנכ"ל התא הירוק בעכו, אך בטח גם זה לא לרמה של מנכ"ל רשת מתנ"סים לדבר עם מתנדב בעיר, יכולת להתקשר למאור בנזינו רכז הנוער, גם לדבר עם עובד שלך לא לרמת מנכ"ל רשת המתנ"סים? יכולת לדבר עם לימור בונן מנהלת שלוחת בית היימן שאיתה אתה בטח מדבר כמה פעמים ביום ויש עוד הרבה אפשרויות שיכולת לעשות שלא היו פוגעים לך במעמד המנכ"ל וכולם היו אומרים לך מה פתאום לזרוק את הדגל?!
אני בטוח שבכלל אתה לא מבין את המשמעות של מה שעשית אז אני אספר לך
חלק מבני הנוער ששמעו על זה בכו! להבדיל אלפי הבדלות כאילו בן אדם קרוב להם מת נראה אותך עומד מול העיניים האדומות שלהם ואומר להם "אני זרקתי את הדגל שלכם!"
אילן סויסה שמתנדב באלף ואחת מקומות בעיר עכו ואכפת לו מהעיר עכו הודיע שהוא מקפיא כל התנדבות שלו בעיר כולל את התא הירוק אותו הוא מנהל, נראה אותך נפגש איתו ואומר לו "אני זרקתי את הדגל שלכם!" בכלל ידעת שהוא הקדיש את כל העשייה שלו לחבר שלו שנהרג לו מול העיניים במלחמת לבנון השנייה?!
נראה אותך אומר את זה גם למאות עד אלפי תושבי עכו שלקחו חלק בפרויקט,

אילן סויסה כתב באתר עכו נט:
"הנני להודיעכם בצער כי השנה לא יחודש דגל הפקקים לחגיגות ה-60 למדינה
הדגל הושלך לפח

מי ביזה כך את הדגל ?
הדגל שחיבר מאות בני נוער בעכו
לקהילה , הדגל שעמלנו עליו יותר מחצי שנה שהייתה כוונה לחדשו השנה במיזם ה-60 לישראל כמקור גאווה עכואי
אני דורש הסבר!
מי השליך את דגל הפקקים לפח ???
כאות לכך אני מודיע בזאת :
החל מהשבוע אני מקפיא את כל הפעילות ההתנדבותית שלי
בעיר עכו לאלתר!"

אז על מנת להראות לך מה הקהילה חושבת על זה,
ביומיים מאז פרסום הודעה זו קיבלה תגובות והנה רק חלקים מהם:
יוסי גרינברג : מי שזרק את הדגל לפח עשה מעשה נבלה !

אהוד בן פורת: צר לי לשמוע על הידיעה המצערת הזו, ואני לא יודע על מה לכאוב יותר
על זה שדגל הפקקים כבר איננו או שבגלל מעשה נפשע כזה אנחנו נפסיד חלילה את המתנדב מס.1 בעיר

דן גבאי : איזה בושה כאב לב. אילן אני איתך.
עוד הוסיף יוסי גרינברג שהרגיש צורך לרשום עוד הודעה: מי המנוול שזורק את דגל ישראל לפח ??? אני רותח מזעם כאשר אני קורא ידיעה זו מעבר לכך שדגל ישראל הוא " קדוש " עבורי שרבים וטובים נפלו למענו כואב לי על ההשקעה העצומה שהשקיעו אילן וחבריו

דן גבאי : אני מנסה להבין מאיפה הלב לראות דגל כ"כ גדול ומכובד עם הרבה משמעות, ובכלל דגל י-ש-ר-א-ל, ולהשליך אותו לפח?!

אלברט לוי (מנהל אתר עכו נט) : מאחר וכל כך הרבה אנשים טובים עם אנרגיות חיוביות ואהבה גדולה הרכיבו את הדגל הגדול וראשם אילן היקר לנו , צריך להגיע לאמת של " מי נתן את ההוראה " ההוראה לזרוק דגל לאומי. מעבר העניין הלאומי , לזרוק עשייה , אומנות , זה ולזלזל בציבור גדול של עכואים וגולשי עכונט שצפו ועקבו אחרי התהליך , יום ביומו . מי שנתן את ההוראה , צריך להבין ולהפנים שההוראה שניתנה שפוגעת ברוח ההתנדבות והעשייה של העכואים , זה הדבר הממשי עכשיו . מי שנתן את ההוראה חייב הסבר למנהל הדגל אילן סויסה ולכל מי שנפגע מההוראה " הרעה" . לתת הוראה כזאת זה להיות מנותק מהקהילה ההתנדבותית שלנו . אין כאן עניין של כסף , יש כאן עניין של איבוד רוח העשייה

סעיד: זה דבר באמת נוראי ומצער ואילן ליבי איתך

ערן שכטר: מי שנתן את ההוראה לזרוק את הדגל צריך לשלם את מלוא המחיר ולתת את מלוא הדין. אסור להבליג על דבר כזה, אי אפשר להיות סלחני. צריך להראות דוגמא

דביר: ממש ביזיון !!!! אני ציפיתי לראות את הדגל הזה תלוי ביום מן הימים ולצערי לא זכיתי. מי שאשם בזה צריך לשלם על כך !

הילה: מי זורק את הדגל ?! אחרי כל ההשקעה , כל הזמן שכל העיר התגייסה ביחד ליצור זרקו את מה שייחד את כולם ביחד זה דגל המדינה! זה הדגל של כולם . שום דבר לא שווה אם קם בנאדם וזורק הכל לפח - את הדגל של המדינה שלו !

זוהר: חבל שבאמת לא הייתה ביום חילופי שילטון כדי להבין איך אותו בן אדם שזרק את הדגל מזלזל בו גם אחרי מה שהוא עשה... באמת שחבל... פשוט גועל נפש אחרי כל העבודה והזמן שהשקענו בזה... חוץ מזה שזה דגל ישראל ואותו איש ידע שזה פרויקט שלנו ולא טרח לשאול אף אחד. אילן אני איתך אני חושבת שכל מה שאמרת פה צודק... ועם כל הכבוד לא מנגיע שנשקיע בשום פרוייקט חדש אם זה הזלזול שמגיע אחרי הכל...

יסמין: פשוט נורא ואיום לזרוק את היצירה הנפלאה הזאת שנעשתה באהבה גדולה אסור היה לזרוק את דגל המדינה אפשר היה לבקש לתקן ולסדר אותו אבל בשום פנים ואופן לא לזרוק ליבי ליבי איתך אילן וחבל מאוד על העוול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דני: כואב לי הלב על כך שביזו/זרקו לפח צורה כה רשלנית את דגל הפקקים ! מעבר לכך שמדובר בדגל המדינה,מדובר גם בפרויקט רחב היקף שעליו עמלו ועבוד כל-כל הרבה אנשים,ובראשם אילן היקר,מתנדב מס' 1,ובני הנוער של עכו מכל השכבות והמגזרים ! זה בעיני חוצפה ממדרגה ראשונה,לזול ורשלנות מאין כמוה! לא זורקים דבר כה חשוב סתם כך לפח-צריך לברר ולעשות חושבים לפני שמתכוונים לבצע משעה רשלני כזה! רק ביום ראשון אילן אמר במפגש של התא הירוק שלקראת חגיגות למדינה דגל הפקקים יחודש!כמה כואב שיום למחרת קרה הדבר היום! בהמשך למה שכתבתי על הודעה זו אני רוצה להוסיף-
בעיני מי שמשליך דגל של המדינה,הוא שווה לשונאי ישראל ששורפים את הדגל בהפגנות שלהם נגד המדינה שלנו!!!

עזרא:חייבים עכשו לעמוד על הרגליים האחורייות להחרים כל פעולות במתנסי"ם על מנת שיפנה את מקומו לאלתר. ואפילו שיהיה מוכשר אשר יהיה הוא חייב ללכת .ככה זה לפעמים אנשים זורעים מוקשים לפני רגליהם ופה הוא זרע את המוקש שעליו הוא עלה בעצמו . יריקה כל כך חזקה בפניהם של בני הנוער שהוא למעשה "מתפרנס" מהם לא משאירה אדם שכזה על כנו. לא, אילן איני מסתפק בהיתנצלות שהרי לפי דבריך המעשה לא נעשה בתום לב לכן מי יודע על איזה עוד מעשים נעשים שלא מגיעים לכלל הציבור.

עכשיו אילן הפרויקט הבא "לשחרר" את משליך הדגל שילך בעיקבותיו. לא להיות חלבי ולפלף. אולי אני נשמע מתלהם אך אין סליחה ומחילה לאקט שכזה .שישלם בראשו.
הרי במתחמי המתנסים עמדו פח אשפה חדשים מפלסיק עם פתח עליון ומנעול בצד לאיסוף הפקקים והוא ידע בדיוק את העמל הרב שהושקע.

ועוד תגובות רבות כמובן, בנוסף להודעות שאני מקבל כל היום מאנשים.
קדימה, לך תגיד לאותם אנשים "אני זרקתי את הדגל!!"

הנה אני ארשום שוב את המילים שהדגשתי לך – אותם מילים שתושבי עכו כתבו:

מעשה נבלה, בושה , רותח מזעם, לתת הוראה כזאת זה להיות מנותק מהקהילה ההתנדבותית שלנו, נוראי ומצער, מי שנתן את ההוראה לזרוק את הדגל צריך לשלם את מלוא המחיר ולתת את מלוא הדין. אסור להבליג על דבר כזה, אי אפשר להיות סלחני. צריך להראות דוגמא, ביזיון, מי שאשם בזה צריך לשלם על כך, מזלזל, לא מנגיע שנשקיע בשום פרוייקט חדש אם זה הזלזול שמגיע אחרי הכל, נורא ואיום, אסור, עוול, רשלנית, בעיני מי שמשליך דגל של המדינה,הוא שווה לשונאי ישראל ששורפים את הדגל בהפגנות שלהם נגד המדינה שלנו!!! (אם כי עם זה אני פחות מסכים),
חייבים עכשו לעמוד על הרגליים האחורייות להחרים כל פעולות במתנסי"ם על מנת שיפנה את מקומו לאלתר. ואפילו שיהיה מוכשר אשר יהיה הוא חייב ללכת .ככה זה לפעמים אנשים זורעים מוקשים לפני רגליהם ופה הוא זרע את המוקש שעליו הוא עלה בעצמו . יריקה כל כך חזקה בפניהם של בני הנוער שהוא למעשה "מתפרנס" מהם לא משאירה אדם שכזה על כנו. לא, אילן איני מסתפק בהיתנצלות, מי יודע על איזה עוד מעשים נעשים שלא מגיעים לכלל הציבור, שישלם בראשו, והוא ידע בדיוק את העמל הרב שהושקע.

עכשיו אתה מבין את המשמעות? ראשית של דגל ישראל, אני מקווה שאני לא צריך לספר לך כמה חיילים מתו למען הדגל הזה ועד כמה אחוז ההשתמטות מצה"ל עלה בצורה משמעותית מאוד.

שנית, הדגל הזה סימל את ההזדהות עם חטופי ונעדרי מדינת ישראל! שאני אזכיר לך את שמותיהם? תקרא אותם בקול! מאחורי כל שם עומד בן אדם שהלך להגן על מדינת ישראל ולא חזר, מאחורי כל שם עומדת משפחה "שתשמח מאוד" לקבל ממך שיחה בה תאמר להם שזרקת את הדגל אותו דגל שהם קיבלו את סרט העשייה שלו, כ"כ התרגשו ושמחו לראות שמזדהים איתם ועם כאבם (שלא לדבר על משפחות שכולות שיקירהם נלחמו למען הדגל).
אהוד גולדווסר, אלדד רגב, גלעד שליט, רון ארד, מג'די חלבי, גיא חבר, צבי פלדמן, יהודה כץ, זכריה באומל וזאב רוטשיק.
"ושבו בנים לגבולם"

בנוסף, הדגל הזה היה מקור הגאווה של כולנו, במיוחד ביום העצמאות כשעמדנו מולו כשכל גופנו מצטמרר בגאווה לראות אותו בגודל כזה על עיריית עכו.

בנוסף, הדגל גם סימל את זה שאכפת לנו מאיכות הסביבה, אותה סביבה שרבים מזהמים!

ובנוסף, הדגל הזה גם סימל את האחדות בעכו, את הדו קיום בין ערבים ויהודים, בין דתיים לחילונים, את השיתוף פעולה בין צעירים (מבת 8) למבוגרים (עד בת 92!) אבל מה זה משנה למי שלא גר בעכו?

אני גם רוצה להגיד תודה, אומנם לא לך, אלא למי ששלח את זה למחזור ולא לפח.

שתקנו המון זמן, אך הגיע הזמן לדבר, שוב אגיד זהו אינו צעד אישי נגדך אלא מקצועי נטו.
לא נירגע עד שיגיע פתרון הולם, המכתב הזה שמופץ להרבה מאוד גורמים כמו שרשום בהמשך הינו רק ההתחלה של סוף השתיקה אם לא ימצא הפתרון ההולם.

בברכה,
רועי ווידלר

העתקים:
• מר שמעון לנקרי – ראש עיריית עכו
• מר אוהד שגב – מנכ"ל עיריית עכו
• מר קובי שמעוני – סמנכ"ל כ"א עיריית עכו ומנהל תחום הנוער בתקופת עשיית הדגל
• גב' מירב צוקר – דוברת עיריית עכו
• מנכ"ל החברה למרכזים קהילתיים
• מר גדעון פורת – החברה למרכזים קהילתיים
• מר רחמים נינו – החברה למרכזים קהילתיים
• גב' לימור בונן – מנהלת שלוחת בית היימן
• אתר Akkonet
• מערכת העיתון כל הצפון
• מערכת העיתון צפון 1
• מערכת העיתון ידיעות אחרונות
• מערכת העיתון מעריב
• אתר Ynet
• מר אילן סויסה – מנהל התא הירוק בעכו
• דן מיוסט – יו"ר מועצת הנוער העירונית בעכו
• מזכירות מועצת הנוער העירונית בעכו

ממחר המכתב יהיה על שולחנו של אשר וחניש

http://noarakko.100webspace.net/asher.doc

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2007, 22:09 

אגב עכו-נט הראשונים לקרוא אותו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2007, 22:58 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

רועי היקר

תומכים בך

מכתב מרגש ונקווה שזוהי רק תחילת הדרך

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2007, 23:04 

כמובן שבקובץ וורד הוא גם מעוצב יותר והמילים החשובות מודגשות, שמות החיילים בגדול.. ממליץ לקרוא בקובץ וורד

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2007, 23:13 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

באמת כואב הלב
על מה שעשו עם עבודה של שנה שלמה
נקווה שבפרויקט הבא דבר כזה לא יקרה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2007, 23:49 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עוד לפני שקראתי את אגרתו של רועי כבר הרגשתי בתוך תוכי וגם כתבתי
"מי יודע על איזה עוד מעשים נעשים שלא מגיעים לכלל הציבור"
עכשו לאחר שרועי גלגל לפנינו את המילה החוזרת "שתקנו " אומר שמה שבליבי כן בידי הרושמת .

אשר , אתחיל . שנודע לי שאתה בכלל לא עכואי . עזוב אותנו.
אשר למדתי שאתה מזלזל בנוער ולא הכי מעונין בו. עזוב אותנו.
אשר , הבנתי שלהיות מנכ"ל של מוסד שחי
מבני נוער לא צריך להיתנשות ואתה מתנשא. עזוב אותנו.
אשר, הבנתי שיש מי שמכניע אותך. עזוב אותנו.
אשר, לך מבלי שוב אני מוותר על שירותך
היקרים למען לא תיהיה דוגמה לנוער שרואה
בך דמות לחיקוי מה שאתה לאחר מעשה זה, כבר לא. עזוב אותנו.
אשר,!!!!!!!! עוף מעכו.

עZרא , אחד מאוספי הפקקים ועוזר בשזירת הדגל .
זרקת את הדגל הפרטי שלי אתה מבין?
תיתבייש .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2007, 23:54 

עזרא, לא יכלתי להגיד את זה במילים טובות יותר
כל הכבוד!
עשית לי את השבוע שנהרס לי ברגע ששמעתי את הידיעה על זריקת הדגל

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2007, 00:06 
עכונט כדרך חיים

רועי-ווידלר כתב:
כמובן שבקובץ וורד הוא גם מעוצב יותר והמילים החשובות מודגשות, שמות החיילים בגדול.. ממליץ לקרוא בקובץ וורד

רועי,
היכן ניתן למצוא/לקרוא/לראות את המכתב בקובץ וורד???

נ.ב
כל הכבוד לך על המכתב-זהו מכתב חשוב מאוד!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2007, 00:08 

http://noarakko.100webspace.net/asher.doc

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2007, 01:03 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

רועי כל הכבודדד!
כל מילה נכונה ,
וזה מבט קטן של בני הנוער !
מסכימה איתךך בכל מילה !

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2007, 01:10 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

השאלה רועי

מה הצעדים שצריכים לנקוט בעניין הזה ?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2007, 01:12 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

מירית כתב:
השאלה רועי

מה הצעדים שצריכים לנקוט בעניין הזה ?

מה יקרה עכשיו ?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2007, 01:14 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט
סמל אישי של המשתמש

רועי,אני פשוט גאה בך..
סוף, סוף מישהו שמעיז להגיד את הכל!
שמעיז לפתוח את הפה! ולספר לכולם מה באמת קורה והולך.

כואב לי לשמוע על הפקקים.
וכאב לי לראות במשך כל השנים שהתנדבתי במתנ"ס את כל מה שקורה.. ואת מה שאשר גורם לעובדים שלו שעושים הכל באמת מאהבה להרגיש.

חבל שנותנים למישהו כזה לנהל בעיר הזאת משהו..

תמיד, תמיד מכל הלב."

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: רועי אחי היקר
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2007, 01:56 
עכונט כדרך חיים

רועי אחי היקר ,
קראתי את המכתב לאורכו ולרוחבו
קראתי בין השורות ...
קראתי ומבין לליבך... ולאחיי המגיבים
אני שוב קורא ומתרגש -קרה כאן דבר מדהים...
אני לא מקנא במכותב שמיותר בהחלט להזכיר שמו...
עכשיו אני מבין מהי חדוות אחים אמיתית ואכפתיות -מטר התגובות והתמיכה
לו אני הייתי מקבל מכתב דומה....הייתי מבין מהו הצעד הבא שלי....לקום וללכת.

וזאת העובדה שמחזקת אותי למה צריך אותי כאן ולמה אני צריך אותכם
בעכו יש אנשים נפלאים תושבים נהדרים עם לב חם שתמיד יעזרו
הסטיגמות יתוקנו במהלך השנים הקרובות

אנחנו נשאר כאן !
אשר וחניש , אנני רוצה בהיתנצלותך - מיותר ביותר.
תגיד : לך יש בכלל קהל אוהדים ? תראה לי כאן תגובה אחת לפחות לצידך
טעית ועל טעויות משלמים !
יש שיר יפה של שרית חדד שכדאי שתלמד את מילותיו
"יאללה לך הביתה אשר
שלום ותודה ...."

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2007, 02:00 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש