|
מכון אדמה , המכון שהפעיל את ההצגות לילדים בסוכת עכונט , במשך ימי חו"ל מועד הסוכות , מהבוקר עד שעה 18:00 , שלח מכתב תודה לדעתי המכתב אמור לברך את כל האנשים הטובים שעזרו להקים ולהפעיל את סוכת עכונט .
ב"ה
לכבוד: מר אלברט לוי מייסד, בונה ומנהל אתר עכו-נט
הנדון: הבעת הערכה ותודה
מר לוי הנכבד, הרשה להודות לך על שלושה ימים מוצלחים עד מאד בסוכת עכו-נט. הסוכה היפה שהקמתם, אתה וחבריך, במו ידיכם הייתה פנינה בלב עכו ובלב הפסטיבל. אלברט, כל מי שרק הסתכל מיד ראה כי נתת את כל כולך לעשיה, החל מעבודת כפיים בבניית הסוכה וקישוטה ועד להבאת הציוד באופן פרטי,
אלברט, אני בטוח כי רבים יכולים ללמוד פרק או יותר באיך פועלים במלוא המרץ, באיך משיגים תוצאות בשטח, והכל במאור פנים עם חיוך ונעימות אין קץ. התרשמתי שאתה אדם אמיתי, 100 אחוז בן-אדם, ולכן חשוב לי כל כך שתדע למעלה מכל ספק כי אני מודה לך עד מאד, לך אישית בתור המוח והמנוע מאחורי מפעל עכו-נט, ובכלל לכלל חברי עכו-נט שעשו נפלאות ועם כל הלב.
אלברט, לדעתי, עכו התברכה בתושב שעושה ונותן ודוחף למען הקהילה, ואני משוכנע שרבים מתושבי העיר אכן רוכשים לך הערכה שכזאת מקרב ליבם. ובצדק.
אני מקווה כי מספר מילים אלו, שאינן מספיקות בשביל לבטא את הערכתי הכנה לך, מעבירות לך את תחושתנו: מר אלברט לוי, תודה רבה על הכל ממכון "אדמה"!!! אין כמוך!!! עלה והצלח! בכבוד רב, תומר רטהאוז מכון אדמה