keglevich כתב:
עכו עיר מתה ואם באמת רוצים "להציל" אותה זה לא יעזור לערוך פעם בשנה איזה הפנינג כל הלילה, כי כמו שפסטיבל עכו לא עוזר להוציא את עכו מהבוץ אלה רק מהווה תפאורה יפה לעיר פעם בשנה וכמו שהפנינג ביום העצמאות לא מציל את עכו אלה רק נותן הרגשה טובה לאנשים שיש להם סיבה לצאת מהבית, ככה גם הלילה הלבן הזה יהפוך יום למחרת ללילה שחור כמו כמעט כל לילה בעכו, אני מדבר תכלס, אני תושב עכו 20 שנה, ואני מהיחידים שמסתובבים בעכו בלילה ולא כי אני נרקומן או שוטר, כי אני צעיר שלא אוהב לישון בלילה, אז מה יש לי לעשות? או לנסוע לעיר אחרת שזה אומר שאו שאני צריך לדאוג לא לשתות כדי לא לנהוג הביתה שיכור או לבזבז כסף על מוניות, בכל מקרה, גם החברים שלי גרים בעכו ככה שאין מצב כל פעם לנסוע כולם לעיר אחרת, אז מה עכו מציעה לנו בתור בילוי לילי? לילה לבן פעם בשנה וספסלים משופצים למשך שאר לילות השנה?
אז מה שאני בא להגיד, מי שהחליט על הלילה הלבן הזה בתור מה שיציל את עכו - טועה! כי הוא לא מטפל בבעיה מהשורש, ומי שלא מטפל בבעיה מהשורש בסוף נופלת לו שן, אני מקווה שהמטאפורה ברור, והמסר הוא, קודם כל תהפכו את עכו לעיר נורמלית ביום ואחרי זה תחשבו על הלילות, אוקיי? וזה לא ביקורת, זאת המציאות.
סוף סוף מישהו מדבר אמת.