חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 11:49

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 22 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ל-D.N.A. בעניין המלצתך לעזוב את עכו
הודעהפורסם: 22 יולי 2007, 20:56 
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט

ל-D.N.A

ראשית, אבשר לך שאימצנו את רעיונך לארגן הגרלות ב"לילה-לבן" שייערך בבן-עמי, החל מ-26.7.07, בימי חמישי. בנוסף, יהיו שם מבצעים וכיף.
אני מניח שאתה, כמו רוב העכואים, תהיו נוכחים. הנוכחות, זה המינימום שאפשר לעשות למען עכו.

ולעניינו. הכרזתך: "המלצתי לתושבים לעזוב את עכו" – אינני בקיא בפרטים של כל שנכתב. אתייחס לעיקרו של דבר, דהיינו, המלצתך לעזוב את העיר!....

מניסיון אומר שבעת שספינה נקלעת למצב קשה, המפליגים מגיבים בצורות שונות. יש כאלה שנוטשים, יש כאלה שמתעלמים ויש מעטים מאד שנרתמים בריכוז ומתאמצים לשנות המצב.

כל אחד, פועל עפ"י נטיותיו, סיבותיו והמצב שהוא שרוי בו (משפחתי, כלכלי וכו').

לא יהיה נכון להטיף מוסר ולהאשים, אך מאידך, לא מקובל עלי להמריץ אחרים לעזוב. את זה אני לא מקבל ולא מבין !

יש מי ששאל אותי: "ומה איתך? הרי אתה לא גר בעכו?". על כך צריך שיאמר שזה דווקא לזכותי שהרי, רצתי בכיוון ההפוך – אל ה"ספינה הטובעת" ואני לא חוסך שום מאמץ כדי שהעיר תתפתח ותגיע לפסגות עולם. כמובן, יחד עם רה"ע.
למצב הנוכחי הגעתי בשלבים. בשנות ה-60, כשנולדה בתי, החלטתי שילדים אגדל רק בטבע, בכפר ולא בקומה השלישית בשיכון משותף – ועברנו לגור בכפר כששם הדרכים היו עוד מכורכר וריח החציר ריחף באוויר. בניתי בית עפ"י דמיוני ובמו ידי. כך גם שתלתי עצי פרי ופרחים לרוב.
שנים מעטות לאחר מכן, החלטתי לעשות מעשה שונה בעכו ופתחתי את "בוסתן היוצרים" – חנות/גלריה מצוירת לעבודות אומנות, עם מוזיקת רקע.
מאותה סיבה ושלא למטרות רווח, הקמתי את ה"מרפסת". הדבר הוסיף תוכן מוזיקה וצבע לרח' בן-עמי, כל עוד הפעלתי אותו (אך לא הצליח כשהשכרתי אותו).כל זאת מרווחים שעשיתי מחברה לבנין ופיתוח, בארץ ובחו"ל.

ככל שהמצב בעיר התדרדר, שקעתי יותר בעשייה בהתנדבות. ויתרתי על השלווה בכפר, על החופש, על העסקים, כדי לעשות הכל, בכל מחיר – כדי להביא את עכו למקום הראוי לה.

לכן, אני מרשה לעצמי לומר - זו זכות, לעשות הכל, לקידום עכו ולהיות שותף להצלחותיה. ואכן, כיום, עכו עברה את נקודת השפל והיא כבר בכיוון התרוממות ופריחה. משקיעים רבים מתעניינים בה ופרוייקטים רבים בתהליכים שונים – חלקם גם רואים בשטח!

לסיכום, אם כבר לא נותנים יד ועוזרים, אז לפחות לא לתסכל, לייאש ולהסית אנשים לעזוב.

עפ"י גישתך והצעותיך בנושא "לילה-לבן", ברור שאתה יכול להיות גם חיובי!
תאמין בעיר ובעצמך – אני מאמין !

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יולי 2007, 21:31 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

לישראל בן עזרא

מעניין אם היית מדבר ככה אם לא היית בתפקיד כלשהו בעיריה ? והאם היית אומר ככה שהיה ראש עיר אחר במקומו של שמעון לנקרי

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2007, 10:33 
ישראל יקירי
ראשית אני שמח שסעיף אחד מההמלצות הרבות שלי יושם בשטח אך צריך להבין שזה מכלול של דברים שצריך לעשות כדי שהארוע יצליח והפרסים באותו יום הוא חלק אחד . יש להוסיף גם את הארוע של הצעירים (מסיבה וכו) כדי שהם יגיעו ויקנו מוצרים בלילה הלבן
אינך חייב לקבל את דעתי בדבר המלצתי לעזוב את העיר אך אינך יכול לשלול אותה. גם אני בעבר עשיתי רבות לעיר ותרמתי גם מכספי וגם מזמני עד שהגעתי למסקנה הפוכה משלך .
העובדה שאתה מציין שאינך גר בעכו רק מחזקת את דעתי כמו רבים הנמצאים בעירייה כיום, הם רצים לספינה הטובעת חלקם מנסים להציל אותה וחלקם פשוט ממשיכים להטביע אותה עד התורן. אך דבר אחד משותף לכולכם שבאים מבחוץ. אם הספינה תצלול למעמקי הים לכם תמיד יהיה לאן לחזור. אתה לבוסתן הגליל, אוהד לחיפה, מרסל לקריות , שמעון לקריות, תמר לכפר ורדים, דנה לנהריה,מיקי לנהריה,אשר וחניש לגשר הזיו,חטואל לקריות,אבישר לנהריה,ואפילו חבר מועצה אחד יוכל לחזור לקריות (תתפלא יש גם כזה).
אז עם כל הכבוד שיש לי אליך ותאמין לי שיש לי , לא אתה זה שתתיף לי מוסר אם לעודד עזיבה מהעיר או לא. לכם יש מפלט לי ולרבים אחרים בשלב הזה אין . אני בסך הכל מעודד את התושבים לעשות מה שאתם פרנסי העיר ומנהליה עושים. מנהלים את העיר וגרים מחוצה לה.
ואכן אני גם מתחבר לדברים של יובל כהן היקר האם היית מדבר וכותב כפי שאתה כותב אם לא היית בתפקיד? האם היית מדבר וכותב כך עם לדוגמא דוידוביץ,או לחיאני או נויימן היו ראש עיר כיום ? זו מבחינתי שאלה רטורית והלוואי שאני טועה אך אתה יודע שלא כך הם פני הדברים .
לגבי הלילה הלבן אכן מבטיח אני להיות נוכח שם עם אשתי ושלושת ילדיי
חשוב לי לציין: כל הדברים שנאמרו כאן הם לא במטרה להקניט אותך או מי מהאנשים המכובדים האחרים שצויינו כאן אלא במטרה לשים את הדברים על השולחן מנקודת ראות שלי ואולי ליצור עוד שינוי קטן למרות שאני עדיין חושב שתושבי עכו צריכים לעשות כמוך וכמו רוב חבריך אשר מנהלים את העיר . למצוא להם מפלט נוסף או אחר , בית מגורים מחוץ לעכו שאם הספינה תשקע (מה שכבר קורה בפועל במשך 5 שנים אחורה) יהיה להם מקום מבטחים . עכו לצערי הרב אינה מקום מבטחים לתושביה
שלך בהערכה
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 יולי 2007, 10:22 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אני מציע לעבור לבוסתן הגליל
:)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יולי 2007, 01:55 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אנחנו נשארים בעכו

כי אין לנו עיר אחרת

בעכו יש גם חדש וגם ישן

וזו העיר מספר 1 בארץ

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יולי 2007, 07:44 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

למכובדי DNA שאיני מכיר
כמי שעסק בפעילות ציבורית וגם קצת פוליטית בעכו לאורך שנים רבות
אני חושב שאני מכיר לא רע את המערכות העירוניות ,
בוא נאמר לא פחות טוב ממך (אולי ).
נכון התאכזבתי קשות מרוב הפוליטיקאים בעיר שכל מה שעניין אותם לרוב זה הכסא
הכבוד והשררה(והמשכורת השמנה +רכב שרד ) ומעבר לזה לא עשו דבר ,
חלקם כי היו בטלנים ואחרים פשוט היו חסרי כישורים שאפילו חנות מכולת לא הייתי נותן להם לנהל .
גם כאשר הגיעו כמה אנשים טובים ומוכשרים לפוליטיקה המקומית היו כאלה שדאגו
"לשים להם רגליים " שמה הם יהוו עליהם איום או במקביל הם יצטרכו סוף כל סוף
להרים את ישבנם מהכסא ולהתחיל לעבוד , ולצערי היום הם אינם בעשיה הפוליטית והם פנו איש איש לדרכו ,
ועבדך הנאמן הוא אחד מאותם אלה שניסו לשנות ולעשות
אבל היו כאלה שדאגו "לסנן " אותי בדרך מאחר ולא הייתי יס מן
(ואצלי כמו חברי אלברט לוי הכל בהתנדבות וללא שכר ) .
ולאחר הפתיח הארוך הזה אני רוצה לאמר שסוף סוף הגיע לבניין העיריה
ראש עיר צעיר ודינמי עם קבלות מוכחות בעשיה ולידו אנשים שמוכרים
כבולדוזרים (משוגעים בדרכם למען העיר ) ודברים פתאום נעשים בעכו , פרויקטים של תשתיות , תרבות ,הגירה חיובית.
אז נכון לא הכל ורוד והמלאכה עדיין מרובה (בגלל חוסר עשיה של שנים רבות )
אבל הם בהחלט בכיוון הנכון , אז למה להרפות את ידיהם ?
אני שפרשתי מהפעילות הציבורית עוקב בדריכות אחר הנעשה בעיר
לעיתים אני כותב ביקורת נוקבת ורק ביקורת בונה ומאידך כאשר צריך לפרגן אני מפרגן ובגדול.
אתה ודומיך חייבים להבין שפוליטיקאים ניזונים גם מהפרגון של התושבים
וכאשר מגיע להם צריך לפרגן להם .
זו חוכמה קטנה מצידך וגם מצידי כיום לשבת מאחורי המסך ולעלות כאן את הגיגי ליבנו
שנינו יודעים שהעשיה היא הרבה יותר קשה ומפרכת.
לכן אני מציע לך ולאותו "רוב דומם " כפי שאתה מגדיר לנסות לראות את חצי הכוס המלאה ,
ואת חצי הכוס הריקה בוא ננסה לתת קרדיט לראש העיר וצוותו
שימלאו אותה בצורה הנכונה.
זו הדרך הנכונה לדעתי , להיות כל הזמן דרוכים "עם האצבע על ההדק "
אבל לא לירות מבלי לכוון גם כאשר אין צורך בכך.

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: תשובה ל-.D.N.A
הודעהפורסם: 25 יולי 2007, 11:01 

הייתי מעדיף שלא נתפלמס ונעבור לפסים אישיים, אך כדי ששתיקתי לא תובן, כאילו אני מסכים עם האשמותיך, אשיבך.
אך בסופו של דבר, צריך לחזור לעיקר וזה טובת העיר.

אם בודקים את הכרזתך העקשנית בעניין העזיבה, קשה למצוא בה הגיון. אם לא תשכנע את התושבים לעזוב – אז מה ההיגיון בהכרזה? ואם תשכנע, אזי,
מחירי הדירות ירדו ואז ודאי לא ישתפר מצבך.

אך הנה, למזלך ועל אף מאמציך לעודד עזיבה, לראשונה השנה, התהפכה המגמה ויש יותר נכנסים מאשר יוצאים. המצב משתפר ויש פרי לעבודה המרובה מאד,
כל כך הרבה קורה בתווך כל כך קצר - למרות המצב הקשה מאד שהיה מבחינה כלכלית, תדמיתית, הגרעון העצום של העירייה, העזיבה הגדולה.

אבן הבוחן החשובה ביותר, הינה התעניינות משקיעים. ואכן, יש עליה לרגל של משקיעים. כ"כ, ערים אחרות ופקידים בכירים, באים ללמוד מההצלחות כאן.

באשר לשאלה האם הייתי אומר וכותב כך אם לא הייתי בעירייה ואם רה"ע היה מישהו אחר ולא שמעון לנקרי – אני לא בטוח שאני מבין את הכוונה.
בכל מקרה, כרגיל, הייתי אומר את דעתי, מתוך ראיית טובת העיר, על-פי מבחן התוצאה.אם רה"ע אחר היה עושה עבודה טובה, הייתי מרוצה וזה היה מועיל גם לי
באופן אנוכי, כי אז יכולתי להתפנות למשפחתי, עסקי ותחביבי ולהיות חופשי – ולהפך, אם רה"ע אחר היה נכשל.

תמיד אמרתי את דעתי בגלוי ויותר מכך, תמיד הקפדתי, בעיקר לבצע - עד שהגעתי למסקנה שצריך להפסיק לדחוף את הרכב מבחוץ, להיכנס פנימה
ולהשפיע מבפנים – תוך הפקרת האינטרסים האישיים והמשפחתיים.
להזכירך, אם אתה מדבר על מפלט, אז במקום לשמור על הכסף בחו"ל, הבאתי לכאן והשקעתי ברח' בן-עמי – בשיא הבעיות – כדי לחזק את מרכז העיר.

כיום, מיותר לדבר על מפלט, כי היום המצב משתפר מדי יום והשפל מאחורינו.כנראה אתה שוכח מה היה כאן לפני 4 שנים!....

אני מציע שלא תתייחס אלי באופן אישי. אין לך מושג איזה מחיר כבד, משפחתי ואני משלמים. איזה קשיים והתנכלויות עברנו, בגלל שהחלטתי לעזוב "המפלט"
והנוחות ולהיכנס לעירייה. הגרוע מכל, כמעט איבדתי את אשתי שעברה התקף לב בגלל כל ההתנכלויות שעברנו.

אז בוא, לא נרד לפסים אישיים ונתייחס לנושא העיקרי שזה קידום עכו!!!

לסיום ולעידוד – תבקר ברח' בורלא, ראה שלב א' של שכונת אנשי-הקבע (שעל 100 יח' היו 140 נרשמים) ואנו כבר בתכנון מתקדם של שלב ב'.
תבקר בקיבוץ העירוני ובו 53 תושבים חדשים, רשמיים, בעכו.

וככה אפשר להמשיך ברשימה ארוכה של הצלחות.

תתעודד – המצב אכן משתנה לטובה !

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יולי 2007, 11:26 
ישראל יקירי
אפתח את דבריי בכך שאומר ששום דבר אינו אישי ואיני מבין השרצים שעשו לך ועושים לך את מה שעושים. ובכל דבריי שנאמרו לא הית ירידה לפסים אישיים . כל הדברים שכתבתי ונכתבו כאן היו מתוך ראיה ציבורית אותך ואת שאר חבריך בעירייה.
לגבי ה 140 משפחות שנרשמו בבורלא ב חשוב שתדייק בפרטים.
1. ספר לחברים היקרים בכמה הוצע להם השטח (מחירים ברצפה)
2. כמה מהם באמת תושבי חוץ וכמה תושבי עכו
3. ראה מה קרה בשכונת הכרם ב. למה הפסקתם לדבר עליה . היא הית הגאווה שלכם. הסיבות לכך שהפסקתם להתפאר בה היא האכזבה במטרות שהוצבו לבניית הכרם ב. ואני מצפה שעיריית עכו תספר בדיוק מה קורה שם ומה תחושות התושבים שם ומי האוכלוסיה שחדרה לשם בסופו של דבר
לגבי זה שהעיר מתפתחת - בו נלך לעבר הלא רחוק . מלחמת עירק. כאשר האמריקנים כבר נכנסו לחצי בגדד התראיין הדובר של סאדם חוסיין לטלוויזיה ואמר שהכל בשליטה ושהאמריקנים לא חדרו לבגדד כאשר הם היו בדיוק שני בתים ממנו.
הסוף היה ידוע.
אין שום הגירה חיובית לעכו, העזיבה ההמונית נמשכת אם כי העטה טיפה כי מי שכבר היה לו את הגב הכלכלי עזב ומי שלא עדיין אוסף שקל לשקל כדי לצאת מהעיר הזאת.
נכון , רואים כיכרות,רואים פרחים אך לא רואים השקעה בהון האנושי . זה לא קיים ואף אחד לא יכול להתווכח על זה. אין פיתוח של מקומות תעסוקה בעיר ואם כבר יש אז זה כדי לסמן V על עוד מקום עבודה שנמצא בסכום עלוב של 1500-3000 ש"ח לצעיר שסיים תואר ראשון ומוצא עצמו מוקדן, או מלצר , או מנקה או מאבטח בעוד שבעיריית עכו מוחזקים לגיוני זרים שלא גרים בעיר הזאת וגוזלים פרנסה יקרה של עכואים אחרים עם פוטנציאל לא פחות טוב מלגיון הזרים.
ואם המצב כל כך טוב מדוע אתה ושאר חבריך אשר נמצאים בהנהגת העיר לא משלמים ארנונה וישנים בעיר הזאת .
תמיד ניתן לצבוע את העיר בצבעי גואש אך בגשם הראשון כל הצבע יורד ואז רואים את כל האמת וזו האמת עכו לא התקדמה לשום מקום ושאר האזרחים צריכים ללמוד מימך ומשאר חבריך להנהגת העיר- לשים את הראש על מיטה אחרת ושבתעודת הזהות שלהם לא יהיה כתוב עכו.
ושוב אין כאן שום דבר אישי . אני מעריך את פועלך באופן אישי ויודע שאתה מתאמץ ועובד שעות על גבי שעות , כך גם לגבי ראש העיר אך עם זאת אתם עובדים בניוטרל כי שותפכם להנהגת העיר מוזיזים כל צעד אחד שלכם קדימה שלוש צעדים אחורה
בהערכה אמיתית
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יולי 2007, 11:53 
עכונט כדרך חיים

מסכים עם דבריו של שחר-לא נזוז מעכו כי אין לנו עכו אחרת!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: נבחרי הציבור
הודעהפורסם: 25 יולי 2007, 12:06 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

לישראל למר d.n.a המסתורי שלום.

אני עוקב בדריכות אחר הדיאלוג המעניין ואפילו הפורה באתר חשוב זה בנהולו של

מר לוי אלברט. לעניין עצמו על אף נימת הביקות והמרירות הנשמעת, זה מחוייב

ואף מחובתו של כל אזרח לבקר ולהעלות טענות כלפי גוף ציבורי נבחר.

רבות מהטענות נכונות ואני מסכים עם ד.נ.א ואף מחזק את ידיו .

למר בן עזרא.. מדוע אתה לוקח על עצמך את כל האחריות ..האם אתה אחראי על

כל מה שזז בעיר הזאת.. היכן נבחרי הציבור כל אחד ותחום אחריותו מדוע אינם

נשמעים ..אולי ממהרים לעזוב את העיר בתום יום העבודה. מדוע לא ניתן לראות

אןתם בעיר מעורים בבעיות היום יומיות ..מדוע לא ניתן לשמוע את דעתם ולו באתר זה

אני מציע שאולי תשכנע אותם נבחרי העיר להציץ באתר זה ..ואולי נחכים ונקבל

תשובות במקום לבוא רק בשאלות.לגבי הגירה חיובית אני שומע רק על עזיבה

האם ניתן להציג איזה נתון המאמת זאת אני מאד אשמח..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יולי 2007, 13:56 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אלקיים שלמה היקר

כולם מציצים לאתר הזה עכו נט שהפך למותג ואבן יסוד בעכו כולל נבחרי העיר שלנו וזה בדוק

אבל לפעמים הנבחרים מעדיפים לא להגיב על כל נושא וזה זכותם

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יולי 2007, 14:01 
עכונט כדרך חיים

זכותם של נבחרי הציבור לא להגיב מבחינה חוקית ...

וחובתם כן להגיב .. ולתת תשובות ציבור מבחינה מוסרית ...

איש .. איש .. ודרכו ...

על התושבים .. לבחון .. ללמוד .. ובשעת הבחירה גם לדעת במי !!!

שקיפות היא אבן יסוד בסיסית במנהיגות ובשירות ציבור ...

ב ה צ ל ח ה !!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: נבחרי ציבור
הודעהפורסם: 25 יולי 2007, 14:36 

שחר אכן אתה מחזק את דברי...

נבחר ציבור נבחר על ידי הציבור ולמען הציבור. וחובת למסור דין וחשבון לציבור

שעל ידו הוא נבחר.מתוך רצון וכוונה שהוא ייצג אותו.

ולא להתעלם מהמציאות ולטמון ראשו בחול.

וכן להינות מהזכוית החומריות בלבד.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יולי 2007, 17:39 

ל-D.N.A – קטע סיום

עברה מחשבה בראשי - והנה, אני רואה אוטובוס נקלע למצוקה, מזג אויר גרוע ואין דלק.חלק מיושבי האוטובוס רוטנים וכועסים, הרוב יושב
באפאטיות ויש שמוציאים תפוחים ותמרים ולועסים להנאתם. בודדים מבינים שטרוניות לא יזיזו האוטובוס וניגשים לדחוף אותו.
חלק מהנוסעים, "הגדילו" לעשות וגונבים חלקים מהרכב ויש אף כאלה שכועסים על המתנדבים שלא דוחפים את האוטובוס - מהר מספיק,
במעלה המדרון......

אני גם בטוח שכשנגיע לפסגה בע"ה, כולם לבטח יזכרו, שהם עזרו, הציעו וגם כמה היה אכפת להם – אך מה זה חשוב.

אפשר להמשיך להתפלמס ולבדוק, למשל, מי משנינו משלם יותר ארנונה בעכו ? (אתה תופתע) ולמה זה קורה שהקמת שכונת אנשי הקבע,
לא משמחת אותך? וכך הלאה והלאה.כל זה שולי, מיותר, לא רלוונטי – בעיקר על רקע גודל השעה והצורך להתמקד בעשייה.

נכון שצריך לבקר – אך ביקורת בונה.

אני את דברי סיימתי. אני מעדיף להמשיך בעשייה וכל מי שייתן יד – יבורך.

לפני סיום אומר שנעים לשמוע קולות חיוביים כמו של; גרינברג, שחר, דני והרבה הרבה אחרים – והרוב הדומם (שלא בא לביטוי כאן) – שמבינים
שאכן דברים קורים ומעריכים את העשייה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יולי 2007, 17:52 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

חברים יקרים
אם כל הערכה והפרגון שאני נותן לראש העיר וצוותו ,
אני מסכים לחלוטין עם דבריו של שלמה אלקיים .
אני חושב שנבחרי ציבור צריכים לתת את הדין לבוחריהם
הן בעשיה העירונית והן במענה לשאלות שמעלים התושבים .
וכאן בעכונט הם מקבלים במה ציבורית רחבה ביותר לענות על כל מה שנשאל כאן.
גם אני איני מבין מדוע ישראל בן עזרא ידידי
לוקח את כל "המשא " על גבו בלבד , היכן שאר בעלי התפקידים בעיריה ?
מדוע הם לא מגיבים ?

חייבת להיות שקיפות ציבורית !
וזה נורא מפליא אותי , נותנים כאן במה ציבורית בחינם ולא תמיד מנצלים אותה.
נכון שיש ראיונות עם ראש העיר כאשר משיקים פרוייקטים חדשים אבל צריך להיות מענה גם לשאלות ומצוקות של תושבים.
זה יכול להעשות באמצעות הדוברת או ישירות ע"י ראש העיר או מנהלי האגפים.
זה כבר נעשה בעבר כאן כאשר התושבים שאלו וראש העיר ענה
מדוע לא להמשיך את התהליך הזה באופן רציף.
אם ראש העיר אינו יכול להתפנות לכך שתעשה זאת הדוברת במקומו
לדעתי זה חשוב מאד וזה עשוי לעלות את הזדהות התושבים עם העיר.

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 22 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה