חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 יוני 2025, 00:46

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2007, 16:46 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

זהו קמתי והיתעוררתי ואספר על חויות הלילה החולף.
למעשה עד השעה שתיים אחר חצות חוץ מלשבת בניידת ולהראות נוכחות על
הכבישים בנוסף לגשם לא היתה הרבה פעילות חוץ מכמה תאונות ברחבי הצפון שנגרמו כתוצאה מהגורם האנושי בלבד.
צירוף מיקרים שתי מכוניות מודל 2007 היתנקשו חזיזית בדרך דו סיטרית ללא מעקה הפרדה בינהם ליד גילעם .לדיברי הנהגים כל אחד בגירסתו הודיע שהנהג שממול סינוור ומהסינוור על כביש רטוב מקבלים סינוור כפול כך כשהם הגיעו אחד מולל השני לא נותר להם אלה להיתנגש חזיזית ממש רדיאטור מול רדיאטור.
וכל עוד העינין בעיצומו הכביש הצר הזה נהפך לצוואר בקבוק ענק ועצום שגרם לפקקים בתוך קרית אתא.
ובכן לעיקר הלילה הרי יש מבצע שכרות כשמו כן הוא .שיכורים רבותי ואני קורא להם רוצחים. עצרנו רכב מסוג מרצדס מהודר .לבקשתי פתח הנהג את החלון ויצא ממנו משב של אלכוהול חזק מאוד. לאחר שבירכתי אותו לילה טוב ביקשתי רישיונות לאחר מיכן שאלתיו אם הוא מוכן להיבדק בינשוף . תחילה סירב האיש כי מאוד פחד .לאחר שיכנועים הסכים האיש . במדידה יצא שהנהג שיכור ברמה גבוה .כל הזמן הנהג טען שאינו שיכור מכוסית ויסקי אחת .
הטיפול המשטרתי היה שרישיון הנהיגה נילקח בו במקום ע"י הקצין לחודש ימים כמו כן הרכב הוחרם גם לחודש ימים.
פועל יוצא מכל העינין . הנהג הזמין מונית לקחתו הביתה. וגרר שיקח את הרכב .

הסיפור הזה חזר על עצמו מספר פעמים.

מסקנה אחת ששותים לא נוהגים

שבת שלום עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2007, 05:53 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

בוקר טוב ,
זה עתה חזרתי ממשמרת לילה וברוך השם עבר ליל ללא תקלות חוץ מאחת.
בשעה 0310 אני עומד בתוך תחנת הדלק בכניסה לקיבוץ יסעור כדי להיתרענן לאחר מספר שעות של נהיגה ברחבי האיזור נכנס רכב פרטי על מנת לתדלק.
במקום יש רק תידלוק לילה עצמי וכל החפץ לתדלק את רכבו עושה זאת בכוחות עצמו. והנה בעודי עומד ומותח את שרירי אני רואה בחור שכנראה לא הבחין בניידת תחילה ואותי בכלל יוצא מרכבו וטיק טק חוזר ונכנס לרכב משלב לאחור כאילו רוצה להיתחמק. נסע מעט ושוב יצא כאילו העמיד את הרכב ליד משאבה קצת אחורית . לראות ולא להאמין הבחור היה לנדנדה פשוטו כמשמעו שיכור כלוט שבכלל רק אלוהים יודע איך הגיע לתחנת הדלק.המתנתי עוד שתי דקות ואכן עיני לא הטעו אותי שהבחור מסטול ושפוך לגמרי . ניגשתי אליו ראשית לשאול לשלומו והוא בחיוך מאוזן לאוזן אומר "וואללה איזו מסיבה חבל על הזמן".
לשאלתי למה הוא שתה כאשר הוא יודע שצריך לנהוג עונה לי הנהג שהוא בכלל לא שתה וואלה אפילו לא כוסית .ביקשתי את הרישיונות וכאשר מסר לי אותם לקחתי גם את מפתחות הרכב ואז הבחורה שהיתה לידו צוחקת עד סוף העלום ואומרת לי היי האוטו שלי ובגלל שאני שיכורה הוא לוקח אותי הביתה.

אופן הטיפול ,,,
ראשית נרשם דו"ח על נהיגה בשכרות הזמנה לדין(לא היה צורך בכלל לבדוק במכשיר כי הנהג שכב אחר כך על הריצפה על מנת לנוח ולהקיא קצת)
הרכב הורד לאלתר מהכביש ל30 יום.
וכמובן שיצרנו קשר עם אביו של הנהג שגר בעכו(אגב חצי עכו או יותר מכירה את המשפחה הזו משפחה לתפארת ממש ללא ציניות רובם אנשי כוחות הביטחון ) (וחבר טוב שלי עוד מימי הצבא עולם קטן) .האב אמר לנו אלפי תודות וברוך השם שהילד והחברה חיים וזה הכי חשוב. חיכינו כחצי שעה עד לבואו של האב ונהג נוסף לקחת את הרכב השני.
כל שנותר לאב להעמיס את הבן לרכב ולתת לנו הבטחה שלאחר שיתפקח הילד הוא יחטוף ממנו שווה ערך למספר דוחות יעני חרם רכבים ארוך.

לסיום תפילה.
תודה לך אלוהים שיצרת את החיבור של הנהג השיכור ואיתנו אנשי החוק
שבזכות היד המכוונת שלך שכיוונה את הנהג ישר לידיים שלנו על מנת להציל אותם ממות כמעט וודאי.

עכשו אני יכול ללכת לישון בלב שקט ורגוע.
עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2007, 06:45 
עכונט כדרך חיים

קראתי והצטמררתי ...

כל התאונות .. ועדין לא הפנימו ...

לעזרא ולמשטרת התנועה כל הכבוד !!! ...

לא לוותר .. כי מלחמה זו ( בתאונות הדרכים .. ) היא מלחמה לכל דבר .. וכדי לנצח בה .. חייבים להיות נחושים ועקביים ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 אפריל 2007, 06:56 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

והנה שוב חזרתי זה עתה ממשמרת לילה שהעברתי הפעם במוקד אחד באיזור הצ'ק פוסט.
הלילה שוב מבצע לאיתור ולכידת שיכורים .
לא הלאה אותכם יתר על המידה אבל חברים מפעם לפעם אני אומר לעצמי .
איך אפשר רבונו של עולם. אין פיספוס כל הזמן שיכורים נופלים לידיים כמו פרי בשל.
לא עוזרות הפרסומות בכלי התיקשורת בנושא .
עם ישראל (כאשר בתוכו לצורך העינין גם בני מיעוטים רבים)הוא עם קשי עורף וחבל על הזמן.
לצערי כי רב אין מספיק ניידות ואין מספיק שוטרים פשוטו כמשמעו בגלל החסר הקשה הזה לא נלכדים כל השיכורים כי אי אפשר בזמן שמטפלים באחד או שניים לטפל בשאר ש"חומקים" מבקורת .

חברים אנא היזהרו בכבישים .מי שהולך לאירוע ולא חשוב איזה שיקפיד שיהיה נהג תורן .

יאללה ביי

שבת שלום לכולם
עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 אפריל 2007, 11:17 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עזרא, ידידי אין זה סוד שאני אוהב לקרוא את הסיפורים שלך. אתה אישיות מרתקת (כן, כן אני מוכן לחזור על זה פעם נוספת אם לא קלטת אותי מספיק טוב), אתה אישיות מרתקת אבל אחרי שזכיתי לשמוע ממך כמה מהסיפורים בדרך שאתה מספר אותם לקהל ידידיך, הטקסט עצמו עם כל הכבוד לא מצליח להעביר את אותה חוויה ותרשה לי לומר שיש בזה איזושהי החמצה. לדעתי, ואני חלילה לא אומר את זה בציניות. אני מקווה שהספקת להכיר אותי ולדעת כמה הכנות חשובה לי. כפי שכבר אמרתי בעבר צריך למצוא דרך לפתוח לך איזה בלוג עם קטעי וידיאו או לפחות לעלות כמה מהסיפורים הללו בפסטיבל תיאטרון נטו הבא, אם באמצעות שחקן שילמד את הדרך שבה אתה מספר אותם סיפורים או שאם יש לך מספיק אומץ, ואני מאמין שיש לך תעלה לבמה לספר אותם בעצמך. בענייני תרבות יש לי לא פעם יכולת לראות את הנולד ותאמין לי שכפי שאני רואה את זה, זה יכול להצליח לא פחות מסיפורי אבו נימר.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מאי 2007, 01:09 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

או אה כמה זמן לא סיפרתי לכם חוויות מהמשמרות אולי משעממות אותכם אך בכל אופן אספר מספר אירועים.
ביום א' האחרון במשמרת אחר הצהריים הייתי על כביש 4 בעוקף עכו לכיוון צפון .לפני שומרת אני מקבל קריאה לנסוע עם יללת צופרים לטפל בתאונה של מספר רכבים בצומת כברי ולנהוג בזהירות כמובן . ואך הגעתי לישורת שאחרי בית חולים נהריה מצאתי את עמצי בזנבו של טור ענק שמשתרך מצומת כברי עד למושב בין עמי. אט אט בזהירות בנסיעה בשוליים אני מתקדם ומגיע סוף סוף למקום האירוע . אמבולנס כבר היה במקום שהתחיל בפינוי הנפגעים .
מה רואות עיני?שלושה רכבים מעורבים הראשון מזדה 3 דנדשה מודל אחרון מאחור סוברו ישנה בתוך המזדה והשלישי גם רנו דנדשה . לא רק שיש פצועים בתאונה עצמה כי אם גם תיגרה מכות בין הנהגים הפצועים יעני גם נפגע וגם נותן מכות .
מסתבר שנהג המזדה ראה צהוד לפני אדום בלם בלימת חרום הנהג מאחור לא שמר מספיק מרחק ואז הישתמש בבלמים של המזדה יעני כניסה בלי חשבון בכלל והרנו שנסע מכיוון שלומי לירכא קיבל ירוק ונסע ללא האטה ונכנס בשניהם .
יש לציין שעדין אור יום מלא לפני הדימדומים .לאחר שהיפרדתי בינהם וביקשנו שלא יריבו נכנסו השלושה לאמבולנס והופנו לבית חולים . נותרנו שני מתנדבים (לאחר מיכן תוגברנו בשני מתנבים נוספים )להכוונה עד שיגע בוחן מדד ולאחר מיכן פינוי הרכבים .
הקוריוז הגדול בסיפור שמי שהתחיל במכות זה נהג המזדה דווקה שלא דאג לפציעתו שלו כי עם למה שמחכה לו מאביו כי זו היתה נסיעתו הראשונה ממש על הכלי החדש במשפחה. דבר נוסף יש לציין שכל המעורבים גרים באותו הכפר ומי יודע מה יהיה ההמשך.

אתמול יום חמישי שעה שמונה וחצי בערב יציאה משמרת לילה במתנ"א זבולון מבצע שיכורים . לצערי לא חסרים שכאלה.
עצרתי נהג בשעה ארבע לפנות בוקר לביקורת באיזור עמק האלכוהול במפרץ חיפה .
רק פתח הנהג את חלון מכוניתו לבקשתי הופץ ריח חריף של אלכוהול מתוך הרכב כזה שמעורבב עם מזגן שאין בכלל ספק שהנהג שתה.
לבקשתי לבוא להיבדק במכשיר ינשוף תחילה סירב כי פחד שמא יילקח רישיונו ורכבו ורק לאחר שיכנוע שזה בשבילו נאות הנהג להיבדק.
התוצאה, שלילת רישיון לחודש ימים לאלתר החרמת הרכב לחודש וזימון למשפט על נהיגה בשכרות . יש לציין שהנהג בכל התחקיר שנערך לו אמר ששתה רק כוס בירה אחת אבל הממצאים הראו ששתה מספר רב של כוסות .

שמח על תפיסת השיכור חזרתי הביתה לישון לאחר לילה ארוך מאוד שנמשך עד שש וחצי בבוקר.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מאי 2007, 11:16 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

עזרא היקר
המשך לעניין אותנו במתרחש בזמן המשמרת המעניינת
אנו ממשיכים לעקוב בעיניין רב

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 יוני 2007, 08:49 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

וואלה לפעמים אני תופס את הראש אומר ושואל את עצמי מה עוד אפשר לעשות על מנת ללמד את הנהג לנהוג ולהישתמש בדרך כאדם.
יש מספר מיקצועות שלעולם לא ייכחדו כמו שוטרים,ספרים, מורים,טבחים, מורי נהיגה ונהגים.תמיד יש צעירים שמשתמשים בדרך חסרי ניסיון ולעולם חוסן.
כל הזמן הסיפורים חוזרים על עצמם ולרוב המעורבים הם בגילאים דומים .לרוב הצעירים המעורבים בתאונות ממהרים .לאן?השד יודע.
ניקח לדוגמה אתמול בערב בשעה 2000.אישה יוצאת משוק פייסל לאחר שעמדה ברמזור בפניה לכביש 4 לכיוון עכו במזדה חדשה עמוסה בקניות שזה עתה נערכו .עד כאן הכל כל כך יפה ונחמד .אז בואו תסבירו לי למה נער צעיר עם פיזו 205 ישנה צריך להכנס באחוריה של המזדה? הוריד פגוש קדמי שלו וגרם לפתיחת תא המטען מעוצמת המכה כי הכל נישבר והיתכופף. נשאלת השאלה למה? מה אי אפשר לנסוע כבן אדם?
שאלתי את הנהג .שו ?מה קרה ? למה הכניסה המיותרת הזו? והכל שלושים מטר מהרמזור.
עונה הנהג מיהרתי .
לאן מיהרת?
עונה הנהג החברה שלי גמרה משמרת בחנות ברגבה והיא מחכה לי.
ואני שואל מה עכשו היא תחכה הרבה זמן .
לא עונה הנהג היא תיקח מונית ופתאום נזכר שכואב לו החזה וגם של חברו שישב לידו ברכב .כמובן שהוזמן אמבולנס לפינוי והנה יש לנו פקק תנועה שמיותר מיסודו.

כשאני כותב לנהוג כבן אדם אני מחכייך כי למעשה רק בני אדם גורמים לתאונות והכוונה היא לנהיגה נכונה.

סעו נכון ובזהירות

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יוני 2007, 16:26 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

והנה אחרי זמן שלא כתבתי חוויות ליליות מהנעשה במרחב הצפון אספר פה מספר אירועים שיש לכל קורא שתי אפשרויות .להאמין או לא להאמין.
הסיפורים להלן לא בסדר כרונולוגי כי אם לפי זכרוני של השבועות האחרונים.

יצא ועמדתי בצומת כברי לכיוון ירכא .ככה סתם לבידוק רישיונות נהיגה/רכב/ביטוח.
ככה לאט לאט גם עצם עמידתי בצומת עם ניידת וכחול אדום בגשר הרכב נותן התראה מסויימת לנהגים.
בעודי בודק נהג. מגלה שלמעשה לרכבו אין טסט כבר ארבע שנים במקביל אין ביטוח ולנהג בכלל יש שלילה ארבע שנים. לשאלתי את הנהג .שו מה קורה פה ?למה אתה בכלל על הכביש עם כל הבלגן הזה? .עונה לי הנהג .תראה חבוב אני צריך להיתפרנס והיום יש לי נחס ואתה תפסת אותי מה שלא ניתפסתי כבר ארבע שנים . כמובן שהנהג קיבל זימון לדין . והמתנה במקום לגרר שיקח את רכבו לנוח במגרש המוחרמים.

בשבוע שעבר ליד צומת שמרת כביש 4 לכיוון צפון שוב אני במצב סטטי עורך בידוק לנהגים.כמו שיש הרבה סוגי דגים בים כך יש סוגי נהגים כל אחד ואופיו.
והנה רואה רכב מתחיל נסיעה ברמזור שהגיע מכיוון בוסתן הגליל מקרטע בפתיחת הנסיעה שלו. החלתטי לעצרו ולבדוק מסמכים וכו'.
ליד ההגה יושבת נערה צעירה ובמושב השני אדם מבוגר שמסתבר שהוא אביה .
לבקשתי רישיונות מסתבר בכלל שלנערה אין רישיון נהיגה והאבא מכין אותה לטסט אחרי שהיא כבר נכשלה בשלוש טסטים.
המום מהדבר היסתובבתי מסביב לרכב ולא ראיתי שילוט של מורה נהיגה. הארתי לכיוון תא הנוסעים עם הפנס לראות אולי יש דוושות כפולות של מורה נהיגה וגם שם אין כלום .
ראבק אני שואל את האבא .שו מה העינינים? מה פתאום אתה מלמד את הבת לנהוג מה גם בכביש שמוכרז כביש אדום . לא להאמין מה שהאב עונה.
תשמע יה שוטר אני רואה שאתה בחור טוב ולא תעשה בעיות .אני מלמד את הבת שלי שתנהג בכביש קשה יחסית למען שיהיה לה קל בטסט .וככה גם נכנס לה ביטחון עצמי על הכביש.
כמובן שאני בחור טוב עניתי אך עם נעבור לסדר יום אני הופך להיות בחור רע כלפי עצמי ויישב לי על הצפון חלילה עם יקרה לה משהו.
כמובן שזו פעולת טיפול מעבר למה שמתנדב יכול לטפל .הזמנתי למקום את הקצין התורן של המשמרת והוא טיפל בו כך שהנערה עוד זמן רב לא תנהג .
האב קיבל זימון לדין החרמת הרכב לחודש במקום (גרר לקח אותו למגרש המוחרמים ) הנערה גם זומנה לדין .
מאמינים?או לא ! זהו המקרה לאשורו.
ללמדכם רבותי הקוראים שמה שאנו מגלים ביחוד המתנדבים הוא קצה קצהו של קרחון הבעיות על הכביש . אנא תיזהרו אפילו מתאונות נזק בלבד שיכול להיות מצב שלנהג שממול אין לא בכלל ביטוח ואז כל מכה תיצטרכו לשלם מכיסם או להפעיל את הביטוח שלכם.

אבל יש גם דברים יפים .
צומת שמרת הפעם לפני בוסתן הגליל לאחר הפניה ימינה מכיוון נהריה לפני תחנת האוטובוסים.
כרגיל בידוק , מסמן לרכב לעצור . הנהגת מאותת ועומדת בצד לבקשתי מסמכים אני רואה שעוצרות אחריה עוד ארבע מכוניות וכולם צופרים בשמחה יוצאים מהרכבים מתחילים לרקוד ולעשות שמח . שותפי ואני המומים שו מה קורה פה. מסתבר שהיתה זו משפחה שחזרה זה עתה מהמיקווה לכיוון בית הכלה .
כמובן שלא ויתרתי על בדיקת המסמכים (כי אולי זו הסחה מיצד המשפחה .מי יודע) הכל היה בסדר גמור בכל זאת .איחלתי המון מזל טוב לזוג החדש בישראל .המשפחה עלתה על המכוניות בחזרה לא לפני שהכריחו אותנו לטעום מהעוגיות המרוקאיות שהיו איתם.ושוב בירכנו אותם ואיחלנו להן נסיעה טובה.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יולי 2007, 14:30 

כמובן שאין משמרת אחת דומה לקודמתה .
ואמש במשמרתי שוב הסנריו חוזר על עצמו בידוק נהגים רישיונות כמובן ונוכחות למניעה ואתראה..
ואתמול צומת כברי לכיוון ירכא. רכב מסוג וולוו לבן יפה ומהודר מגיע לצומת אני מאותת לעצירה .הנהג עוצר ואני פותח שלום לך אדוני ערב טוב מה שלומך אדוני בבקשה מסמכים לביקורת .על פניו של הנהג מסתמנת אי מנוחה מסויימת ואני עם פני פוקר שואל את הנהג העם ישנה בעיה מסויימת? תגובתו קצת מבולבלת אך אמר לי לא ,הכל בסדר .והנה מתחיל התיפוף על החזה ליד כיס החולצה משם לעבר הכיסים שבמכנסיו .פתיחת תא הכפפות שליחת יד אל מתחת למושב הנהג ואחר כך לעבר המושב שליד.פרצופו מתחיל להיות כשל חיה שניצודה .יצא הנהג מרכבו ואמר אולי המסמכים בתא המטען .ולא מוצא כלום.שום נייר שום כלום כאילו אופניים על הכביש ולא וולוו לבן ומהודר.
מסתבר בכלל לאחר בדיקתי במסוף של המשל"ט שבכלל הרכב הזה ללא טסט כבר ארבעה חודשים .ומיכוון שלנהג לא היו מסמכים עליו ביקשתי שיואמר לי את מספר ת.ז שלו ושוב בדיקה במסוף היתברר בכלל שהנהג בסדר ויש לו רישיון בר תוקף אך אין ל כסף לחידוש רישיון הרכב.

תגידו האם זה בסדר? האם אפשר לחיות כך על הכבישים?
זומן שוטר שטיפל בנהג בטיפול מעבר ליכולת של מתנדב.

עזרא

יש עוד סיפור רק על נהגי מוניות

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יולי 2007, 14:47 

המשך לאמש
לקחתי החלטה שבדרך כלל לא בודקים מוניות שהפעם אני כן בודק .
לידיעה כללית של כל מי שקורא אין נהג מונית אחד שלא משקשק מה שליכאורה נראה בעליל שהם כאילו ג'ברים בעלי הבית של הכביש יעני כולם אבו עלי כאלה ואני אתמול ראיתי כמה הם משקשקים ולא מבינים על מה הם נעצרים .

כמו בידוק הנהגים הרגלים כך אני פונה ופניתי לנהגי המוניות .אבל פה יש אלמנט נוסף והוא הנוסעים .כל נוסע במונית מחוייב לחגור חגורת בטיחות .ומסתבר שנהגי המוניות ביחוד הגדולות והצהובות לא מקפידים על כך על אף שיש שלט שמורה לנוסע לחגור חגורת בטיחות .עצרתי כתריסר מוניות צהובות עם נוסעים ואף אחד לא חגור למעט הנהגים שיש לציין שכולם נעצרו לבדיקה כאשר הם חגורים.
לשאלתי למה הנוסעים לא חגורים כמעט כל הנהגים עשו עיוות בפרצופם כאות של הישתממות כאילו החוק בכלל לא נוגע אליהם כי אם רק לנוסעים .
כל הנהגים קיבלו ממני "על הראש" בצורה שאני רוצה להאמין שהפנימו את הסברי לחשיבות החגירה מה גם שהוספתי לכך הסבר שאם חלילה יש תאונה ונוסע עף קדימה ונחבל הנהג נושא באחריות ראשונה .
היו נהגים שהפנו מבט פנימה וביקשו מהנוסעים להחגר . וכמובן גם נתקלתי בתגובה מאוד חריפה של נערה מהסוג הכי נמוך שיש שצעקה לעברי לך תקשור את אמא שלך אני בחיים לא שמה חגורה ולך להיז.... במבטי אל עבר הנהג הבנתי שיש נוסעים קשים שמסרבים לחגור ואכן וחבל על הויכוח .או אז שיניתי את עצתי ואמרתי לנהג .אתה את החובה שלך לומר לנוסעים להחגר חייב ומפה והלאה חלילה בזמן תאונה שלא יבואו אליך בתענות .

ככה ניסיתי להאיר לנהגי המוניות את מהות החוק לגבי חגורות הבטיחות.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 יולי 2007, 23:09 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

וואלה לא נותנים מנוח בכבישי הצפון
והיו כביש 89 ק"מ צומת המחצבה ביציאה מגעתון יוצא רכב לכיוון נהריה .
השמש קצת מפריעה ובום כניסה של מרצדס כאשר הנהג מנסה לברוח מהרכב בצומת נכנס בעמוד התמרור מצד שמאל ובצד ימין נכנס במכונית .
תוצאה שלשוה פצועים שני רכבים מושבתים .וכל זה למה ?כי נהג אחד פשוט לא נתן זכות קדימה ולא היה מספיק עירני שהשמש קצת מפריעה .
שאלתי את הנהג הנפגע לפני שפונה לבי"ח נהריה תגיד מה קרה פה? עונה הנהג .
המרצדס נסעה במהירות עצומה וממש ניבהלתי .
ופה נשאלת השאלה האם בגלל נסיעתו של מישהו אחר אנו צריכים להיבהל מה עוד שאנו אלה שצריכים לתת זכות קדימה.

והנה עברה לה עוד משמרת ועוד תאונה וחבל.
סעו בזהירות זכות בדרכים מקבלים ולא לוקחים

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יולי 2007, 13:06 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

עזרא

נהנית לקרוא את הפינה החמודה הזו

עלה והצלח

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2007, 01:40 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

למתנדב התנועה שלנו ולקוראי הפינה לידעתכם
ראו הוזהרתם- סעו בזהירות !!!

הדבורה - מכמונת המהירות (לייזר) החדשה - נכנסה היום לעבודה - זהירות

חברים סעו בזהירות

מהפכה באכיפת התנועה: הבוקר תכניס המשטרה לשירות מבצעי את מכשיר ה-3 B , המכונה "דבורה". מדובר במד מהירות שיותקן על מרבית הניידות של משטרת התנועה הארצית ומאפשר למדוד את מהירות הנסיעה של כלי רכב, מכל הצדדים וגם תוך כדי נסיעה של הניידת.

מספר מכשירים נרכשו כבר לפני כשנה ועברו סדרת מבחנים במכון התקנים, בטכניון ובפעילות בשטח. כעת, לאחר שהתקבלו האישורים להפעלתו של ה"דבורה", הוא יוכנס החל מהבוקר לשימוש מבצעי ביחידות משטרת התנועה הארצית.

המשטרה רכשה 36 מכשירים, ובשבועות הקרובים היא אמורה לרכוש עוד כמה עשרות, כשהמטרה היא לצייד את מרבית ניידות משטרת התנועה הארצית במכשירי "דבורהלמכשיר יש שתי אנטנות זעירות, המונחות על גג הניידת ושולחות קרן לייזר לפנים ולאחור. הקרן מודדת את מהירות הנסיעה של כלי הרכב הנוסעים בכביש ומתבייתת על רכב שנוסע במהירות הגבוהה מהמותר.

ברגע שהקרן ננעלת על רכב שמבצע עבירת מהירות, היא משדרת לשוטר שבניידת נתונים לגבי המהירות, נתיב הנסיעה של הרכב ומיקומו ביחס לניידת. כל שנותר לשוטר הוא לעצור את נהג הרכב, להציג בפניו את נתוני המדידה ואחר כך לרשום לו דוח.

ה"דבורה" פועל ביעילות גם כאשר מופעלים כנגדו מכשירים לשיבוש או גילוי של רדארים. "אי אפשר לשבש את פעילות המכשיר, מה עוד שהוא גם מצביע לשוטר שבניידת האם לרכב מסוים יש משבש או מגלה רדאר", אומר סגן ניצב יחיאל בן יאיר, ראש מדור טכנולוגיה באגף התנועה של המשטרה. "מדובר במכשיר אמין במיוחד שעבר בחינות עד אשר הוכנס לשימוש מבצעי".
לדבריו, המכשיר יעיל במיוחד לכבישים בצפון ובדרום, כמו כביש הערבה, משום שהמכשיר מאפשר למדוד את מהירותם של רכבים שנמצאים במרחק של עד קילומטר מהניידת . "עוד לפני שהנהג רואה את הניידת, המכשיר מזהה את מהירות נסיעתו ", אומר בן יאיר. "המכשיר הזה אמור לשנות את שיטת אכיפת המהירות של המשטרה בכבישים. הוא יחליף בהדרגה את המכשירים הקודמים שהשתמשנו בהם - הווסקר, האף-6 ואת מד הלייזר

זהירות בדרך

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2007, 12:38 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

אנו שמחים לבשר לכם שבלילות הלבנים בבן עמי יתקיים "שוק קח-תן" בתאריכים 16,30-08-2007

זהו יריד שבו תושב העיר יכול להביא פריט יד שניה ולמכור אותו או להחליפו עם תושב אחר.
פריטים כגון:
בגדים
צעצועים
סיפרי לימוד
כלי כתיבה
חפצים ישנים
תמונות
כלי בית
דיסקים-מוסיקה
משחקי מחשב וכו'...

לקבלת כרטיס מועדון חינם המקנה 5% הנחה בחנויות בן עמי התקשרו: 04-9814027

בברכה,
מור תורג'מן
רכזת פרוייקט בן עמי

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: