חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 13:22

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גנבי מתכות או וונדליזם
הודעהפורסם: 22 יוני 2007, 13:55 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

בוקר טוב לאחר לילה מאוד סוער ברחבי הגליל שלנו.
אתמול בלילה במשמרת במשטרה אני עומד ברמזור אדום על כביש 4 לכיוון חיפה בצומת עוקף עכו .וככה מביט בכייף אפשר לומר לעבר השלט הגדול "עכו" כשמשני צידיו עכו באנגלית ובערבית .אך מה שגנב את תשומת ליבי ששני נערים מכים במכשיר כבד על המילה עכו בערבית .או שרצו לגנוב מתכת או שרצו לנתץ את המילה הזו. טיק טק הפנתי את הניידת לעבר השלט כאשר שותפי רץ לעבר הנערים על מנת לתפוס אותם .(אני נשארתי בתוך הניידת כי אסור לנטוש רכב משטרתי ).
אך לצערי השניים היו מאוד זריזים וברחו לכיוון הום סנטר ונעלמו בין השיחים במשך זמן רב חיפשנו אותם אך כאילו האדמה בלעה את הנערים. דיווחתי במערכת הקשר המשטרתית למשל"ט ומשם לטיפול משטרת עכו.

מקווה שלא נגרם נזק לשלט בצורה חמורה. לא היינו ממש בגבעה ליד השלט כי היינו עסוקים במרדף אחרי השניים.

איך שנגמר האירוע נקראנו לתאונה בכביש תפן ליד לפידות רכב מסוג הונדה אקורט מודל 2007 הפוך על הגג ומחוץ שנגרם ממהירות מופרזת שנהגה בו נערה שהיתנגשה בסלע ענק בצד הדרך . הקוריוז הגדול הוא שהנערה כאשר היא הפוכה ועדיין בתוך הרכב יצרה קשר עם אביה מאחד הישובים שבסביבה ולאחר קריאתה לעזרה חילצה את עצמה עם שריטות קלות .מזלה של הבחורה שהיא רזה ולא היתה לה בעיה לעבור בפתח שנישאר בחלון הדלך ברוחב של 30 ס"מ . אמבולנס של מד"א הגיע ופינה אותה לבית חולים בנהריה.
המזל הגדול שעל אף כל האמור לא היתה דליפת בנזין מהרכב דבר שמאוד הפליא אותנו. מאחל לנהגת בריאות .

בהמשך נלכדו מספר שיכורים שניתלו מהם הרישיונות לחודש ימים וכמו כן הרכב "הלכו לישון" במגרש גם לחודש ימים. במבצע זה היה קצין משטרה לשימוע במקום וכך ההליכים קוצרו.

כן זה הלילה שהיה.

בוקר טוב עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יוני 2007, 14:18 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אי-אפשר לדעת אם גם הפעם מדובר בגונבי המתכות שהפכו
למכת מדינה, לי זה נראה יותר כוונדליזם ולא שזה פחות נורא.
בכל אופן זה מה שנקרא - "לא ינום ולא ישן שומר ישראל"
ועזרא, עם כל חומרת הדבר אני דווקא מוצא שזה דיי אירוני
שהאירוע עם השלט בערבית קרה דווקא במשמרת שלך.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יוני 2007, 14:52 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אודי, אירוני לא אירוני דווקה במשמרת שלי .או פשוט שמעת פעם על צירוף מקרים מה גם שאולי איש אחר שלא מעכו בכלל לא ישים לב לכך כמוני כאחד שקצת מעורה במה שקורה בעכו.
עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה