|
אילן, בני ועזרא, אחים שלי. תודה על תגובותכם. אני שמח שאהבתם את התמונות שיצא לי לצלם עד עכשיו, ובזכותכם במידה מסויימת בעוד כחודש יהיה לי למה לחזור. אני כמובן ב"ה אספר לכם על עוד מהחוויות שלי כשניפגש, ואם תרצו גם אראה לכם את מה שצלמתי בוידיאו (אני מקווה שלא יקח לי זמן לערוך את הסרט). בינתיים שימרו על עצמכם.
אגב, איך מזג האוויר בארץ? אצלי הוא משתנה מדי יום, לעיתים מקצה לקצה, פעם חם ופעם קר ויש צורך לעקוב אחר תחזית מזג האוויר יותר. מה גם שצריך להיערך בהתאם במידה ויש סופות טורנדו, והיו כבר כאלו שלמזלי בסופו של דבר עקפו אותנו. אני חושב שהספקתי קצת להתקרר, אבל ממש שטויות.
החדשות בישראל הן כידוע כל שעה עגולה, מה שהופך אותנו בלי שנרצה לדיי מכורים אליהם. אז אנחנו משתדלים לעקוב אחר החדשות מהארץ, בגבולות האפשר. כמובן שגם "עכו_נט" הוא כלי דיי חשוב בעניין הזה, כשבאמצעותו ניתן לדעת מה קורה בעיר ולא רק בארץ. נהיה לי דיי עצוב לשמוע על כל אלו שהלכו לעולמם בתקופה האחרונה, משתתף בצערם של כל המשפחות האבלות ומאחל שימצאו מזור לכאבם. אתמול אפשר לומר שהוכתי בסנוורים כשקראתי על מותו של פרשן "הארץ", זאב שיף שבמשך שנים אהבתי לעקוב אחר הדברים החכמים שהיו לו לומר. אין ספק שחסרונו יורגש.
כאן, נדמה שהימים חולפים בקצב שונה מזה שבישראל. הנה רק עכשיו אצלנו יום רביעי בבוקר ואצלכם אוטו-טו אחרה"צ. אז שיהיה לכם סופשבוע נעים. להישתמע כבר בפעם הבאה.
|
|