עזרא ידידי חג שמח , ראיתי שמנהלת פורום עכו של YNET כבתבה לך שהפורום שלה עדיף על עכונט ושהוא מוכר יותר מעכונט . ראשית לא מובן לי למה זה נחוץ רק בשבוע שעבר היא בירכה אה עכונט על שיתוף הפעולה כי בכל מה שהיא מבקשת ממני , אני מסכים , לכן לא מובן לי שוב מאפה זה ?, כי אין לזה בסיס . עכונט מוכר בכל הארץ ואפילו לחו"ל יש באופן קבוע כ5% נכנסים מחו"ל כ 2% מארצות הברית והיתר בארצות שונות בעולם . אלפים מבקרים בכל חודש בעכונט ומאות בכל יום , רק נכון שרוב אנשי עכו מעדיפים לא לכתוב ולכן ההרגשה הזאת . כל בעל ניסיון יכול לבדוק , לראות ולהבין בצורה חד משמעית שלעכונט יש יותר מבקרים מהפורום YNET של עכו . גם לני יודעה את המצב . לכן לא מובן למה היא אומרת שפורום שלה יותר טוב מעכונט . איך פורום אחד / סניף של YNET הארץ , יכול להיות יותר טוב מאתר מקיף כמו עכונט.
עכונט הוא שלנו יצור התנדבותי של עכו שלנו נטו וחבל שלפעמים לא מכבדים את זה . אני תמיד מונע כאן מלדבר שלילי על הפורום YNET שגורם לפעמים עוגמת נפש לאנשים . יכולתי לבנות פורום אחד כללי עם דרור לכתיבה , ולא לפזר בפורומים השונים לפי נושאים וכך זה היה נראה אותו דבר כמו הפורום של YNET, אבל העדפדתי שאנשים ידברו לגופו של עניין בהתאם לנושאים לאורך זמן ולא להוציא הכל עכשיו , ולפעמים בצורה קשה ופוגעת .
אני משתדל לא להביע דעה ולא לומר דבר שלילי על אף אחד , מכבד כל אחד ואת פורום YNET ונותן יותר במה לאחרים . חשוב לדעת שיש הבדל בין פורום לבין אתר ואין צורך בתחרות מיותרת כי אני לא מוכר כאן לאף אחד שום דבר . אני חשוב שיש לעשות גבול ולא לזלזל באחרים , כי אני משקיע מאמץ רב להחזיק את עכונט על חשבוני למען העיר ואני תקווה שהאיזון ושלום בית בעכו יחזרו במהרה . בברכת חג שמח אלברט
נערך לאחרונה על ידי אלברט לוי בתאריך 27 אפריל 2005, 00:04, נערך פעם אחת בסך הכל.
|