חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 יוני 2025, 00:35

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מצער.......
הודעהפורסם: 16 פברואר 2007, 17:46 
עכונט כדרך חיים

נזכור את מי שהיה איכפת לו מחיי אחרים
שיצא מביתו לשמור לנפשם- מהממהרים
ועלה לו בנפשו וחייו
למען נהג שהיה חייב
שהיה נחוש ודרוך
יהי זכרו ברוך

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 פברואר 2007, 00:54 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

עזרא היקר ,מה דעתך ?

השבוע בבית משפט לתחבורה בעכו הכרעת דין ( בלי להוסיף את מי שהואשם) , המטרה היא ללמוד מהכרעת הדין על האשמות שהיו בשטח עכו , הפעם זיכוי מחמת הספק - העכרעת הדין של השופט יעקב בכר,

הכרעת דין

1. כנגד הנאשם הוגש כתב אישום לפיו, ביום 27.5.03 בשעה 13:20, שעה שנהג מול מלון חוף התמרים לכיוון עין המפרץ , לא עצר לפני קו העצירה המסומן על מפגש מסילת ברזל לפני המחסום הקרוב במרחק של 4 מטרים לפני פס המסילה הקרוב כשניתן אות אזהרה על התקרבות רכבת עבירה בניגוד לתקנה 56 (א)(3) לתקנות התעבורה, התשכ"א – 1961.

2. הנאשם כפר בעובדות כתב האישום.

3. התביעה הביאה כעד מטעמה את השוטר, רס"ר רייק שובאש, עורך הדו"ח והגישה באמצעותו את הדו"ח וכך נכתב בדו"ח ת/1:

" היום במהלך ביקורת רכב 483409 שביצע עבירה ביציאה מעכו לכיוון עין המפרץ כ 20 מטר ממסילת ברזל מול מלון חוף התמרים בשעה 13:20 עברה רכבת במקום הרמזור הבהב שלוש פעמים פני ירידת המחסום. בא ממול רכב ציבורי מונית אשר נהג בה בדרה אשרף. שהיה לו נוסעים ברכב ונכנס באור אדום לפני ירידת המחסום. יש לציין כי אחרי מסילת ברזל עמדו בצידי הדרך שתי נוסעות. סימנתי לנהג לעצור בצד הדרך, לדבריו זה היה שניה אני מבקש לבטל לי את הדו"ח אני נהג ציבורי יש לציין כי הנ"ל נכנס וחצה את המסילה כאשר הרמזור אדום מלא".

עפ"י הרישום בדו"ח הגיב הנאשם ואמר:

"בדיוק במסילת ברזל נדלק האור האדום".

4. בחקירתו הנגדית ציין עד התביעה, כי בעודו עומד מחוץ לניידת ורושם דו"ח לנהג אחר הבחין ברכבת כאשר היא צפרה ואז הבחין במונית אשר נכנסה לצומת לאחר 3 הבהובים של הרמזור.

כשנשאל עד התביעה בחקירתו הנגדית באם הוא יכול לומר באיזה מרחק לפני המסילה הייתה המונית כשהיה ההבהוב הראשון השיב כי הייתה לפני המחסום במרחק של כ- 1.5 מ' מהמחסום.

5. מטעם הנאשם העיד הנאשם בעצמו.

בחקירתו הנגדית ביום 12.7.06ציין הנאשם את הדברים הבאים:

"באתי מאיזור עכו לכיוון חיפה, כשהגעתי לפני מסילת הברזל שליד חוף ארגמן , הרמזור הבהב והייתי באמצע המשכתי ואחרי זה השוטר עמד אחרי 100 מטרים בערך, ועצר אותי. הוא טען שעברתי במסילת הברזל. "

6. לאחר שבחנתי את גרסאות הצדדים הגעתי למסקנה כי יש לזכות הנאשם ולו מחמת הספק. השוטר עורך הדו"ח ציין בחקירתו הנגדית כי הנאשם היה במרחק של 1.5 מטרים מהמחסום שעה שהרמזור החל להבהב. הדברים הנ"ל עומדים בסתירה לדברים שנרשמו על ידי עורך הדו"ח בנסיבות המקרה בו נרשם כי הבחין בנאשם חוצה את קו העצירה לפני מפגש מסילת הברזל לאחר שהרמזור הבהב 3 פעמים. ברור שהדברים אינם מסתדרים לפיכך כאשר עדות עד התביעה מעוררת ספק, אני מחליט לזכותו מחמת הספק.

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

נערך לאחרונה על ידי אלברט לוי בתאריך 17 פברואר 2007, 11:37, נערך 3 פעמים בסך הכל.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 פברואר 2007, 01:05 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

עזרא היקר ,מה דעתך ?

עוד הכרעת דין של השבוע על האשמת שהייתה ברחוב משה צורי , יש כאן גם זיכוי
מבית המשפט לתחבורה בעכו -עוד לימוד נוסף - פסק של השופט - יעקב בכר, שופט

הכרעת דין

בפתח הכרעת דין זו הנני להודיע כי החלטתי לזכות את הנאשם מן העבירות המיוחסות לו בכתב האישום.

1. העובדות -

הנאשם הואשם, כי ביום 04.05.03 בשעה 17:00 בסמוך לכך היה מעורב בתאונת דרכים. על פי כתב האישום תאונת הדרכים נגרמה בגין אחריותו של הנאשם אשר פנה שמאלה ברחוב משה צורי מכיוון מערב לכיוון מזרח במטרה לחנות במקום, ולא נקט באמצעי הזהירות הדרושים כדי לא להפריע או לסכן עוברי דרך, חסם את דרך נסיעתה של מונית הסקודה וגרם להתנגשות ביניהם.

כתוצאה מהתאונה הנאשם ונהג מונית הסקודה נפגעו וכלי הרכב המעורבים בתאונה ניזוקו.

2. הוראות החיקוק לפיהן הואשם הנאשם:

א. נהיגה בחוסר זהירות – עבירה לפי תקנה 21(ג) לתקנות התעבורה, תשכ"א – 1961 + סעיף 68 לפקודת התעבורה [נוסח חדש], תשכ"א – 1961.

ב. גרימת נזק – עבירה לפי תקנה 21(ב)(2) לתקנות התעבורה, תשכ"א – 1961 + סעיף 68 לפקודת התעבורה [נוסח חדש], תשכ"א – 1961.

ג. פניה שלא בבטחה - עבירה לפי תקנה 41 לתקנות התעבורה, תשכ"א – 1961 + סעיף 68 לפקודת התעבורה [נוסח חדש], תשכ"א – 1961.

3. הכפירה -

הנאשם כפר באישומים המיוחסים לו ושמעתי את ראיות הצדדים.

מטעם התביעה העידו:

א. רס"ב נסים פרטוש

ב. רס"ר דדו צחי

ג. נעמה יוסף מחמוד

הוגשו בהסכמה תעודות רפואיות.

מטעם ההגנה העידו:

א. הנאשם

ב. חדקה ג'מאל

4. ביום 14.7.03 ערכתי ביקור במקום.

5. גרסת התביעה -

עד התביעה מס' 1, רס"ב נסים פרטוש, ערך דו"ח נזקים, סקיצה ת/1 וכן ערך דו"ח בוחן ת/2.

בדו"ח בוחן ת/2 נכתב כי שדה הראיה מצדו המערבי של הרחוב ועד מקום הימצאו של רכב הנאשם הינו 60 מטר. במסקנות הדו"ח כתב:

"חזית ימין של המונית פגעה בדופן שמאל דלת נהג של הפג'ו. בזמן התאונה המונית היתה במהלך בריחה שמאלה והפג'ו במהלך שמאלה לחצרים".

בעדותו בפני העיד הבוחן את הדברים הבאים:

"מדובר ברכב שעמד לפנות שמאלה למגרש חניה של בלוק, מחובתו לפני הפניה לבדוק שהדרך פנויה מכל הכיוונים. לא היו מהירויות גבוהות, לא נמצאו סימני בלימה והנזקים לא היו רציניים. אי אפשר לטעון כי נהג המונית עקף בצורה מטורפת או מהירה. היה חייב לראות אותו לפני הפניה שמאלה".

6. גרסת הנהג מר נעמה יוסף – נהג מונית הסקודה:

בהודעתו במשטרה ת/5 ציין העד את הדברים הבאים:

"בתאריך 4.5.03 בשעה 15:00 נהגתי במונית הנ"ל בעכו ברחוב משה צורי מכיוון מערב למזרח ראיתי רכב עומד בצד ימין כל הדרך אני אותתי לו עם האורות וגם צפרתי לו כדי שיראה שאני עוקף אותו משמאל ואותתי שמאלה והתחלתי לעקוף אותו ואז לפתע הוא החל לבצע פניה שמאלה וחסם את הדרך שלי אני ניסיתי לברוח עוד שמאלה אך בכל זאת התנגשתי עם החזית שלי בצד שמאל קדמי שלו. אני פוניתי לביה"ח בנהריה ושם נבדקתי ושוחררתי הביתה..."

בעדותו בפניי הוסיף והעיד:

"אני הייתי נהג המונית שהיה מעורב בתאונה. אני מאשר את תוכן ההודעה שהוגשה במשטרה, כל הכתוב בה אמת. לגבי הטענה של הנאשם כי אני מיהרתי והחלטתי שאני עוקף אותו ולכן נגרמה התאונה – אני משיב שזה לא נכון. אותתי לו ונתתי לו את כל הסימנים שאני יכול. אותתי וצפרתי עוד פעם כדי להזהיר אותו כמו שצריך, איך שהגעתי לאמצע, הוא פנה פניית פרסה. ניסיתי לברוח ממנו, לא הצלחתי. הנאשם חנה בחנייה כפולה".

בחקירתו הנגדית מסר מר נעמה יוסף, כי נסע במהירות 30 קמ"ש וטען כי ראה שרכבו של הנאשם חונה בצד ימין חניה כפולה ורק כשהחל להתקרב לעברו, הנאשם החל לפנות שמאלה במטרה לבצע פניית פרסה. כמו כן שלל מר נעמה את טענת הנאשם, כי הוא נהג במהירות, ניסה לעקוף את רכבו של הנאשם שביצע פנייה וכמעט השלים אותה, ולפיכך העדיף להתנגש ברכבו של הנאשם ולא בכלי הרכב החונים בצידו השני של הכביש.

7. דו"ח פעולה שנערך ע"י רס"ר דדו צחי, הוגש וסומן ת/7.

8. גרסת ההגנה
גרסת הנאשם:
בהודעתו במשטרה ת/4 ביום 08.05.03 מסר הנאשם את הדברים הבאים:

"בתאריך 4.5.03 בשעה 17:00 נהגתי ברכב הנ"ל בעכו ברחוב משה צורי ממערב למזרח אני רציתי להיכנס לחניה של בלוק מגורים שנמצא מצד שמאל שלי הסתכלתי במראה נצמדתי לשמאל וכאשר ראיתי שפנוי מאחורה ומקדימה התחלתי לפנות שמאלה ואז במהלך הפניה כאשר הייתי על הנתיב השמאלי הגיע מאחור מונית שכנראה רצה לעקוף אותי ופגע עם החזית שלו הימנית בדלת הנהג של הרכב שלי. אני פוניתי לביה"ח בנהריה שם נבדקתי ושוחררתי הביתה...".

בעדותו בבית המשפט מסר הנאשם את הדברים הבאים:

"...רציתי להיכנס לחניה שמאחורי הבניין מס' 19, אני חושב, משום שאין חניות בחוץ. אז אותתי שמאלה, לקחתי את אמצע הכביש, הסתכלתי בראי וגם מקדימה וממול, הסתכלתי שאין אוטו שעובר אותי ונסעתי לאט לכיוון החניה בנתיב שממול. פתאום בא רכב ופגע בי בדלת של הנהג. הדלת הגיעה עד אלי ופגעה גם בכסא שעליו ישבתי..."

כשנשאל בחקירתו הנגדית האם עצר לחלוטין ואז פנה שמאלה הוסיף הנאשם שכמעט ועצר ומהירותו היתה כמעט אפסית.

9. גרסת עד ההגנה מר חדקה ג'מאל:

בעדותו בפניי מסר עד זה את הדברים הבאים:

"אני גר במשה צורי 13 במקום בו ארעה התאונה....פתאום שמתי לב לנהג המונית שנוסע במהירות, הסתכלתי עליו, פתאום אוטו שרצה לפנות שמאלה, הרכב היה בתפנית ובנסיעה איטית, נהג המונית ניסה לעקוף אותו ופגע בו. אם היתה קצת סבלנות לנהג מונית, לא היתה נגרמת התאונה".

כמו כן הוסיף כי "נהג המונית החל לעקוף כאשר הרכב של הנאשם היה כשהוא החל את הפניה. אם היה ממתין, היה מאפשר לנאשם להמשיך את הפניה ולהמשיך ישר".

10. דיון -

לאחר שבחנתי את ראיות הצדדים, באתי לכלל מסקנה, כי לא עלה בידי המאשימה להוכיח את הנטען על ידה בכתב האישום, ומשכך החלטתי לזכות את הנאשם מן המיוחס לו בכתב האישום וזאת מן הטעמים הבאים:

א. לאחר ששמעתי את עדות הנאשם, מצאתי אותה עקבית' סדורה ומהימנה בשעה שגולל אותה בפני, אותות האמת עלו הימנה.

ב. עדותו של הנאשם מקבלת את חיזוקה ומתיישבת עם עדותו של עד ההגנה - מר חדקה, אשר אף היא נמצאה מהימנה על ידי, ולפיכך, אני רואה לסמוך עליה ולאמצה. מעדותו עולה, כי הנאשם כבר החל בפניה שמאלה ואז הגיחה המונית מאחור, עקפה את רכב הנאשם ואז אירעה התאונה.

ג. חיזוק לגריסת ההגנה כמפורט לעיל, הנני מוצא במקום הנזקים אשר נמצאו בכלי רכב המעורבים. ברכב הנאשם נמצאה מעיכה בדלת הנהג ואילו במונית, נמצאה מעיכה בפינה קדמית ימנית.

מיקום הנזקים כאמור, מלמד כי רכב הנאשם כבר היה בפניה שמאלה, בעת התנגשות כלי הרכב, ויש בכך כדי לעלות בקנה אחד עם גרסתו ולתמוך בה.

11. נוכח כל האמור לעיל, באתי למסקנה, כי לא עלה בידי המאשימה להוכיח כי הנאשם ביצע את העבירה המיוחסת לו בכתב האישום, ולפיכך הנני מזכה אותו.

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 פברואר 2007, 19:59 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אלברט ידיד אתה מכניס אותי לסוגיות שעל מנת לענות עליהם במקצוענות צריך להיות במקום ממש בזמן האירוע .
איני עומד או יכול לעמוד במקומו של כבוד השופט בכר שהוא ראשית כל אדם נפלא בעל סבלנות רחבה והכי הכי טוב לב.

אבל אנסה בכל אופן.
התגובה הראשונה .
אין תיזמון של צלצול פעמוני הרכבת לרכבים החוצים פועל יוצא מיכך שעל פניו יכול ממש להיות שיש צלצול ממש כשרכב נמצא 100 מטר או 50 מטר או 1.5 מהמסילה. נכון עשה הנהג שפינה את הדרך על אף צילצול הפעמונים כי איני מכיר רכב שיכול לעצור מרחק של 1.5 בו במקום ובל נשכח שיש נוסעים שיכולים להיזוק מבלימת חרום.
השוטר שעמד במרחק 100 מטר ממקום נאירוע לעולם לא יכול לראות במדויק מה היה מרחק הרכב מהמסילה.
לכן אני מצודד בפסיקתו של השופט ונוזף בשוטר על טירחת בית המשפט.

התגובה השניה .
ידוע לכולם שכמעט כל נהגי המוניות הם בדומה לנהגי מירוץ ורק תאונות בולמים אותם לצערי. המון נהגי מוניות מעורבים בתאונות ובטוחני שהוא אשם כי חוסר אדיבות כי בעוכרי הנהג הישראלי פרקסלנס.
בל נשכח שנהג מונית נלחם מידי יום על פרנסתו והוא רץ לעוד נוסע ועוד נוסע ובדך גם עושה תאונות .
אני מאוד מאמין לאזרח שרצה להחנות את רכבו היכן שרצה אך נהג המונית גרם לו להחנות במוסך לפחחות .

(במאמר מוסגר אומר שהיתנדבתי בגדול בגלל נהגי המוניות שדחקו בי כאילו להיתנדב "ולטפל" בהם)יש לציין שיש גם נהגים אדיבים בקרב נהגי המוניות אך הם במיעוט .

שבוע טוב
עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 פברואר 2007, 01:29 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

וואללה לא נותנים מנוחה מה קורה לנו בזמן האחרון?
ושוב אחר הצהריים תאונה באותו מקום שנהרג השבוע תושב עכו
ושוב נעקרו עמודי הרמזורים יעני ככה כאילו היו ניירות .הרמזורים שותקו הפקקים אוטמים את צירי התנועה עצבנות של נהגים .וכל זה למה? בגלל טיפשות של אחד.
והנה אני מגיע הערב למשמרת לקבל תידרוך לקחת הניידת ויאללה לצאת לדרך .והנה אומר מפקד המשמרת עזרא אין זמן לתדרך סע מהר וזהיר ובזהירות לצומת עוקף עכו לשחרר את התנועה. אני ושותפי שועטים לעבר היעד ומתגלה לפני כאילו כל העולם ואחותו הגיעו לחניה בצומת מאות או אלפי רכבים ככה עומדים וכולם צופרים .אבל ללא נגיעות ברוך השם .העמדנו את הניידת על אי התנועה ותוך דקות מעטות ההכוונה היתה מסודרת לשביעות רצון כל הנהגים לכל הכיוונים.
עד שחברת הרמזורים סיימה לתקן את החלפת העמודים והפנסים כמובן נשארנו להכווין והכל זרם טיק טק .
בסיום עבודתם של אנשי הרמזורים ראינו שהכל תקין אמרנו תודה ושלום והמשכנו את סיוריינו והפעם הנסיעה לכיוון נהריה . עוד לא נרגענו מההכוונה קיבלנו קריאה בקשר להגיע לאיזור רגבה. יאללה עוד תאונה .בחור בן 18 נהג חדש בסך הכל 4 חודשים מהכפר מזרעה נסע במהירות בקטע שבין לוחמי הגיטאות לכיוון רגבה וממש בסיבוב הקל ימינה לפני הישורת לעבר הרמזורים יצא לעקיפה אך היציאה היתה מהירה מידי כנראה נבהל מהרכב הנעקך היתנגש בחומת המגן (מעקה בטיחות מבטון) וגרם לרכבו להיסתחרר שלוש פעמים כמו סביבון עד שניבלם בשלט ענק שמוצב בצד הדרך .(כאילו היה על שולחן סנוקר).
לרכב מסוג סוברו חדשה נזק טוטלוס חבל על הזמן .
אך שהגענו ממש עם האמבולנס ראינו חמישה פגועים .התחלנו בטיפול הנדרש ופתאום נעלמו שניים מהפגועים לשאלתי איפה הם ?אמר לי אחד הפגועים "להם לא קרה כלום והם לא היו ברכב בכלל " יעני חשב לסבן אותנו כי הנהג הוא נהג חדש וצעיר שאסור לו לקחת יותר משני נוסעים. האמבולנס עזב את המקום ואנו נשארו בטיפול עד סוף המשמרת .

מסקנה רבותי מכל הסיפורים שאני כותב שלהיות מתנדב במתנ"א זה ממש לא פשוט (אבל זה רצוני ). בחיי כשהייתי צפון בביתי ולא על הכביש כגון עכשו מי בכלל היה יודע מה קורה ? ידידיי היקרים שמרו על עצמכם הכביש זה אללה יסתור חבל על הזמן יש נהגים שאין להם אלוהים חושבים שהכביש הוא נכס פרטי ועושים בו ככל העולה על רוחם .כל הערב שומעים בקשר פה רכב מישתולל ופה תאונה שם היתנגשות בבעל חיים .הקיצר יש אקשן ללא סוף .
חסר דבר אחד וזה עוד ניידות כמה שיש לא מספיק. ואני אומר זאת בצורה הכי נייטרלי ונקיה וממש ללא פניות . וזה חבל כי אין מחיר לחיים.

ובעזרת השם שוב אני יוצא לפי התכנון ביום ראשון הקרוב לעוד משמרת וכל זה על מנת להגן על משתמשי הדרכים.

שבת שלום

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 פברואר 2007, 23:24 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

עזרא היקר
חזק ואמץ
ממשיכים לעקוב אחר הדווחים המעניינים שלך

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מרץ 2007, 16:06 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ראשית חג שמח לכולם
והנה סיפורון של נהג חצוף מאמש.
כהרגלי בקודש אמש יצאתי שוב למשמרת לילה בכבישי הצפון .
עמדצי בצומת כברי בואך לכיוון מערב לנהריה עוצר מכוניות על מנת לערוך בדיקת מסמכים לראות ולהבחן כמה שאפשר את הנוהגים ברכבים .
סימנתי לרכב אחד לעצור לבידוק והנה אני רואה שהנהג והיושבים ברכב לא חגורים .(ראשית ביקשתי מסמכים כשהיו בידי) ושאלתי בנימוסיות הכי בעולם למה ומדוע הנהג לא חגור וככה גם שאר הנוסעים ?עונה לי הנהג ,מה אתה בכלל בודק ?תיבדוק קודם כל מה הולך במשטרה הרי כולכם לא ישרים גנבים ונוכלים .מה אתה רוצה לרשום דו"ח שיהיה יותר כסף לגנוב?
והרי מי שכבר מכיר אותי אני לא משאיר אף אחד ללא מענה אומר לו את הדבר הבא.
נהג נכבד אני מתנדב למשטרה ,במקום לשבת עכשו בבית החם אני בכבישים על מנת לשמור כמה שאפשר שלא יהיו תאונות וגם לפעמים להזכיר לנהגים שיש חוקים שצריך לשמר אותם כי הם למען כולנו.ועכשן לאחר ההסבר החד והעדין עלי לרשום לך דו"ח בגובה של 1000 ש"ח ו 4 נקודות .
הייתם צריכים לראות וממש לא להאמין אותו נמר וגיבור שאך לפני דקות אחדות שיחק אותה ענתר ופה ג'ורה חשב אולי שנפחד ממנו הפך להיות (-) ומתחנן כאילו על חייו. שמא הגיליוטינה עוד רגע נופלת על צווארו.
כמובן שכל התחינות לא עזרו ובסופו קיבל דו"ח מוזל 500 ש"ח +4 נקודות.
לשאלה מדוע לא שם חגורות בטיחות ענה שהן מפריעות לו לנהוג ועכשו לאחר הדו"ח הוא בכלל לא יחגור חגורות .(כאילו הוא רוצה יעני להיתנקם בי).
כמובן כשהדו"ח היה בידו התחילו צרורות של קללות גם מיצד הנוסעים ולהם כמובן שלא הגבתי.
רק הזהרתי את הבחור שאני משוטט כל הלילה באזור .והיה והוא ייעצר שוב הזמן אותו לבית דין לתעבורה .

אז תגידו לי קוראי הנכבדים זו לא חוצפה?
אגב הנהג והנוסעים מאחד ממושבי הגליל המערבי שנסעו לחיפה לבילוי.

חג שמח

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מרץ 2007, 16:39 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

עזרא אשמח אם תפרסם
את הקריטריונים(כמה ניקוד) לביצוע קורס לנהיגה נכונה
ואת טבלאת הניקוד לכל עברת תנועה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מרץ 2007, 17:03 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

בני, תוכל למצוא את מה שביקשת ב"אתר התעבורה הישראלי".

http://www.trafficjam.co.il/nikud_tavla.html

חג פורים שמח !!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מרץ 2007, 18:31 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

אהוד
תודה על המידע החשוב

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 מרץ 2007, 15:28 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

קבלתי במייל ומשתף אתכם ברעיון מקורי שהומצא
בדנמרק להבלטת התמרורים ולהאטת המהירות
רעיון קצת לא שיגרתי ומומלץ לצפות בו ללא הילדים

לקישור לסרטון :
http://www.dailymotion.com/video/xmr8k_speedbandits

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 מרץ 2007, 16:31 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

כמו שאני רואה את זה הדבר הזה יכול לגרום רק לעוד תאונות. זה מצד אחד, אבל מצד שני אם היו עושים דבר כזה בכביש האגרה אולי היתה תמורה בעדה. :lol: בני, זה מצחיק שהסרט הקצר הזה הוא לא לצפיה לילדים, אבל שכחת שיש להם "ילדים בדרך" (כידוע לך ישנו אפילו תמרור כזה), איך אתה מציע לקחת אותם בדרך כזאת. לסגור להם את העיניים או שפשוט להסיח את דעתם כשהם יושבים מאחור במשחקים או בטלויזיה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 מרץ 2007, 20:07 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ממש לא איכפת לי שאני אהיה התמרור והיא העמוד וואללה מתאם לי.
בני אתה בסדר.
לאהוד בן פורת היקר תשובתך מאוד רצינית הרי הילדים מכירים את הציצים כבר מהיום הראשון שהם נולדים .אם אני זוכר בטח שגם אתה.
אבל כאלה כמו התמרורים שצפינו בהם זה ממש בסדר.

חה חה חה חה חה
עזרא :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 מרץ 2007, 15:43 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

נכון שאומרים שהגורם האנושי גורם לרוב התאונות אבל לצערי יש גורם נוסף שצץ ומופיע מבלי להתריע בכלל .ולגורם הזה אני קורא בעלי חיים .
בכבישי הגליל מיסתובבים להם לא אחת פרות או תנים או זאבים או חזירים שיש לפעמים מצבים שהם ממש נאלמים דום מול פנסי מכוניות כמבוהלות וכך גם נהגים שנבהלים וההיתנקשות מגיעה יותר מהר ממה שאפשר בכלל לחשוב.
אמש בשעה 1930 לערך נסע נהג ברכב פרטי ממעלות בואך צומת חוסן ככה בירידה הגיח לפתע למרכז הנתיב וואחד חזיר בר שחור וגדול שכאילו קפא במקום
כמו שהוא נבהל לפי ההשערה כך גם הנהג שנכנס בו בעוצמה.
התוצאות , הנהג נפגע קלות כי היה חגור . החזיר מת לאחר פירפור קצר. המכונית טוטלוס.(אגב הגורם המפנה פגרים במצבים שכאלה זו חוליה ששיכת למע"צ אך אמש לא היה להם מה לפנות היו כבר אנשים שטיפלו בפגר בו במקום)

חברים אזהרה!!!!!!![color=blue]
לנוסעים בכבישי הצפון בעיקר לחשוכים שבינהם סעו במשנה זהירות.
הפתעות לא חסרות גם לפני שבוע מונית נכנסה בפרה ליד מושב גורן כל נוסעי המונית 4 במספר פצועים המונית להשבתה והפרה מתה.

אנא סעו בזהירות

עזרא
[/color]

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2007, 06:38 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

חזרתי זה עכשו משני משמרות רצופות החל משעה 1630 ועד 2200 ולפני חצי שעה סיימתי משמרת שהתחילה בשעה2200 ונגמרה לגבי בשעה 0500.
הלילה היה מבצע שכרות חבל על הזמן אני עכשו תשוש לאללה הולך ליפול על המיטה כשהתעורר יש סיפורים וואי וואי .

אז ביי בינתיים

עזרא התשוש

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: