|
טוב חברים הפעם אין ספק שלא מיהרתי להגיב בנושא אם כי שקלתי עשרות פעמים לפני שאני מגיב על נושא רגיש זה. לבסוף החלטתי שאני כן אגיב וכן אומר את הדברים . ראשית אני מחלק את הודעתי לשניים ישראל בן עזרא יקירי ואחי . אתה איש יקר, עובד נמרץ שועשה המון למען העיר עכו, גם כאשר החלטת בעבר להסיר את המועמדות לראשות העיר למען לנקרי הרבה בלעו צפרדעים ואולי זו הית הסיבה שהשאירה אותך מחוץ לזירה הפוליטית, למרות זאת נשארת מוארך בעיני רבים וגם בעיניי. אך עם זאת ישראל הפעם תגובתך הית לא לעניין זה שאתה תורם ותרמת רבות בעבר לעיר על זה אין ויכוח , זה שהפקרת את משפחתך למען עכו גם על זה אין ויכוח , זה שנתת והקצת דברים אישיים שלך מכספך כולל הרכבים שלך גם על זה אין ויכוח אבל..... אף אחד לא עושה לך טובות כפי שאמרת ולקבל רכב חדש בעלות של 200 אלף ש"ח על חשבון הציבור זו כן טובה והיא על חשבון התושבים. רבים כמוך , כמו יוסי,אלברט,אילן ,נתנו מעצם המון ותרמו המון לעיר ולקידומה ואף אחד לא נתן להם רכב חדיש צמוד. כמוך ישראל היו בעבר ואין הרבה בהווה וסביר להניח שגם לא יהיו יותר בעתיד אך עם זאת יש כאן אחריות ציבורית וכאן יקירי אתה ישראל איבדת את האחריות הציבורית שלך , כאן פישלת בגדול. להוקיר את עבודתך למען העיר בשביל זה יש מוסד מקומי שנקרא "יקיר עכו" שם יכולת לצאת גדול על העיר ובכבוד רב. בכלל כל נושא הליסינג הזה הוא פשע של עיריית עכו פשע על חשבון משלם המיסים. עם המנ"כל הגזבר היועצת המשפטית ושני סגני העיר יכולים לקבל רכב אזי כל עובד יכול לקבל רכב בעירייה וכך נראים פני הדברים. אני מבין שלכולם כאן יש רגישות גדולה כלפיך ישראל וגם לי אבל אתה שתמיד הצטייר כרודף יושר ומוסר ציבורי , הפעם איכזבת וטעית בהסכמתך לקבלת רכב על חשבון התושב. תחשוב ישראל יקירי שבפחות מ 200 אלף ש"ח יכלו להרים את מפעל ההזנה בעיר. ואם היית לוקח את ה 200 אלף ש"ח האלה מהרשות המזורגגת שיש לנו בעכו ואומר בגלוי את הכסף הזה אני לא מקצה לרכב אישי שלי למרות שקיבלתי אישור לכך אלא אני מקצה את זה למפעל ההזנה אזי כולם היו אומרים , אין מה לעשות זה ישראל בן עזרא תמיד חושב ישר ומוסרי. כאן ידידי הצליחו אוייבך בעירייה (ואתה יודע על מי אני מדבר) להפיל אותך בפח וליצור לך תדמית של עוד עובד עירייה ששואב את צלחתה של העיר המסכנה הזו (למרות שאתה ממש לא כזה) המלצתי לי אליך ישראל יקירי , החזר את הרכב לראש העיר ותאמר לו אני לא כמו כולם אני ישראל בן עזרא למען העיר ולמען הציבור ולא על חשבונה ואז תחזור להיות האיש עם הזקן הלבן שכולם בטוחים שהוא מושגע חיובי של העיר עכו. חבל ישראל אחי חבל מאוד שכך הם פני הדברים שלך בהערכה ובאהבה אמיתית D.N.A
|
|