חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 יוני 2025, 02:34

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פינה חדשה: מיומנו של מתנדב משטרת התנועה
הודעהפורסם: 26 ינואר 2007, 16:51 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

"מיומנו של מתנדב במשטרת התנועה"

תמונה
פינה שתוקדש למלחמה בתאונות הדרכים
מידי פעם נכניס חוויות של - עזרא גנני
סיפורים מהמשמרת ביחידת התנועה

ואולי בכך נסייע במעט למודעות במלחמה בתאונות הדרכים

נערך לאחרונה על ידי בני כלפון בתאריך 27 ינואר 2007, 00:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ינואר 2007, 18:48 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

הודעה מתאריך 22/10/2006

עזראג כתב:

עזא מדבר

מבצע שכרות שנערך ע"י המשטרה בשבוע שחלף . לצערי יש יותר שיכורים ממה שבכלל עולה על הדעת .
חברים יקרים הנוהגים בדרך הישמרו מהם בכל משמר בכלל ובפרט בימי חמישי שישי בלילה האלכוהול זורם כמים .

ביום חמישי האחרון מתוך 18 רכבים שעצרנו בשעה 0200 לאחר חצות הוחרמו 14 רישיונות נהיגה ל 30 יום וזימון למשפט בגלל רמת
אלכוהול גבוהה בקרב הנהגים.החברים שהורשו לנהוג אף הם עברו בדיקה וכשהיא נמצאה תקינה נסעו לדרכם .

ראו הוזהרתם

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ינואר 2007, 18:52 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

11/11/2006
עזרא כתב:
ואמשיך בסיפורי המשמרות במתנ"א .
תאמינו או לא אבל כל משמרת אינה דומה לקודמתה תמיד יצוצו סיפורים ומעשיות שרק צריך לאסוף וללקט אותם לערוך והנה יש לך ספר על נהגי ישראל.
והנה סיפור טרי מליל חמישי שישי האחרון
עמדתי עם ממל"ז (מד מהירות ליזר) ליד צומת עין המפרץ וממתין לנהגים שבאים מכיוון הקריות לעכו. ונכון שיש כביש סלול ויפה שגורם לנהגים ללחוץ על דוושת המאיץ(גז) והם לוחצים מבלי לעשות חשבון למישהו .והנה בעודי עומד עם המכשיר מול הרכבים הבאים ומודד אותם צץ לי על הצג המספר 156 והמדידה במרחק של 285 מטר . איך שהנהג חלף סומן לו לעצור .ומשלא עצר נסענו אחריו עם צ'קלקות אדום כחול וסירנה כשהבחין הנהג שמסמנים לו לעצור עשה כן.
הנהג הוזמן לאחר כבוד לניידת לראות את הספרות שעל המכשיר ראה ולא היתרגש בכלל הוציא את המסמכים ואמר נו טוב אז נסעתי מהר תרשמו דו"ח .
ואני עומד משתהה אל מול הנהג שבכלל לא הניד עפעף כאילו לא מדובר בו שנסע במהירות 66 קמ"ש מעל מהמותר.
להבין הרכב גיפ מיציבושי דנשדש בן שבוע על הכביש יפה וצבעו שחור מאיים שאומר שהכביש שלו.
כמובן שרישיונו נילקח בו במקום והנהג הוזמן לשימוע ליום ראשון וזימון למשפט.

ואני שאלתי את הנהג ככה בזמן שהשוטר ממלא את הדו"ח תגיד למה נסעת כל כך מהר והרי אתה חייל צעיר שכל החיים לפניו .והוא עונה כרגע נפרדתי מהחברה וכולי עצבים. ואני המשכתי כאילו לנחמו לא נורא החברה הלכה הרישיון הלך הרכב הלך ועוד נראה כמה כסף יילך לך . ועם כל זה הוא עוד אומר הא ! לא נורא אבא שלי ישלם. יעצרו את הרכב? אמא שלי תסיע אותי ואני מה איכפת לי .
ואגב בזמן הדו שיח שביננו הרחתי גם את אדי האלכוהול שנדפ מפיו .ולשאלתי האם שתה אמר כן כמה בירות בשביל הפרידה מהחברה .(הנהג שוחרר רק לאחר שעבר בדיקת ינשוף שאמרה שהוא במצב גבולי ויכול לנהוג)
ללמדכם שישנה בעיה מאוד קשה בכלל ובפרט עם הנערים שאוחזים בהגה.
עקשניים חבל על הזמן.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ינואר 2007, 18:53 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

עזרא כתב:
תאמינו או לא אבל יש כייף בלעצור נהגים ולו בגלל לעשות סדר במסמכים שלהם .
יש פתאום אנשים שמגלים שבארנק המסמכים מצאו איזו פיתקה שאילולא בדיקת
המסמכים שאנו מבצעים הם בכלל לא זוכרים איפה שמו אותם .
עצרתי נהגת מבוגרת לבדיקה שיגרתית והנה היא מוציאה לי קלסר
עב כרס ומגישה לי אותו לבדיקה .ואני משתומם למראה הקלסר ושואל את הנהגת למה הגשת לי את מה שאיני צריך למעט רישיון רכב ביטוח ורישיון נהיגה .
והיא אומרת לי כך .תישמע "אינגלה" בעלי אוסף פה את כל מסמכי הרכב מיום שהוא אצלינו וכל המסמכים שאתה מחפש הם פה.כשפתחתי את הקלסר רואות עיני ממש את כל המסמכים הקשורים לרכב טסטים ביטוחים קבלות וחשבוניות מוסכים הכל הכל שם .מוסיפה האישה ואומרת בעלי ייקי(יעני גרמני) ולא יעזור כלום ככה הוא . ואני לאחר בדיקת המסמכים הודתי לה בנסיעה טובה וביי.

לא עברו אלה מספר דקות עצרתי משפחה מרוקאית שמחה ועליזה ואני בעודי מבקש לראות מסמכים הגישו לי מגש עם עוגיות מרוקאיות שלקחו זה עתה מחינה
והכריחו אותי להיתכבד שאם לא כן לא אקבל את המסמכים ולא רק אותי כיבדו כי אם את שותפי למשמרת . אך איזה אנשים נחמדים .כמובן שנבדקו ללא הנחות .
ומה מראה לנו העינין? שיש כל כך הרבה סוגי אנשים על הכביש חבל על הזמן.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ינואר 2007, 18:56 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

1/12/2006

עזרא כתב:
סיפור קטן על מעלילי הנהג הישראלי (וואללה יש המון סיפוים).
אמש בזמן המשמרת שלי בערך בשעה 2300 הוזנקתי לצומת רכסים מאחיהוד על מנת להכווין תנועה כי יש פתאום פקק ענק וצריך לשחררו.ואני לתומי קורא בשעון ורואה שהשעה 2300 מה פתאום פקק?
טוב אני נוסע מהר ובזהירות מגיע לראש הפקק ומה אני רואה? טנדר מסוג איסוזו במרכז הכביש מכסה מנוע מורם והנהג רוכן לעבר המנוע כאילו לבדוק או לחפש משהו והשד יודע.לשאלתי למה הוא עומד במרכז הכביש ? עונה לי הנהג כי רק בנקודה הזו הוא יכול לראות בדיוק במרכז שני הנתיבים תאורת הרחוב מהירה לו את המקום בתא המנוע..אמרתי סליחה איני מבין .והוא אומר כאשר המכסה פתוח עד למעלה פנסי הרחוב מאירים ללא הטלת צל כך שיש לו תאורה מלאה. ומה לגבי התנועה שצריכה לזרום ושהוא גורם לפקק הענק הזה .עונה הנהג "אני מה איכפת לי כולם עוברים בסוף" כאילו הכביש של אבא שלו וממש לא הזיז לו ביקשתיו שיזיז את הרכב לשול ושם שיחפש מה שבא לו ולא ליפני שקצת הרמתי את קולי.נכנס הנהג לתא הרכב התניע הזיז את הרכב לשול כמובן שהפקק הישתחרר .ועכשו לשאלה את האדם ההזוי מה הגורם שגרם לו לעמוד באמצע הכביש ? הוא עונה ששמע יללה של חתול ורצה לחלץ אותו כי היללה באה מכיוון המנוע שאלתי מצאת את החתול ? הוא עונה לא,נדמה לי שברח ברגע שעצרתי .
הקיצר חברים הזמן הארוך שהוא עמד באמצע הכביש היה כאילו לחפש חלקים מהחתול שאולי נתחן .
ועכשו לכו תבינו את ההזויים שנוסעים בכבישי ארצינו.
עזרא .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ינואר 2007, 23:25 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

וכשמבקשים גם מקבלים.
בני כלפון ביקש שאספר קצת חוויות במלחמה הקשה כנגד עברייני התנועה ביקש אז יקבל.

ובכן חברים ידוע שאנו עם שקיבל קללה עוד מראשית היווצרותו .
והקללה היא. "עם קשה עורף"
הבעיה הגדולה היא שכל נהג באשר הוא משנן בתוך תוכו את האימרה
"לי זה לא יקרה". אך כמה אנו טועים ומטעים לא יאומן.
אדם שרוצה להגיע מנקודה א' לנקודה ב' וניזקק לכי תעבורה צריך וחייב להיות מיומן ואחראי לטיפעול הכלי(בכוונה אינ מציין את סוג הכלי כי זה נכון לכל הכלים קטנים ככגדולים מאופניים ועד סמי טריילר או רכבת או מטוס או אוניה).
אנו חייבים להיות עירניים לכל תרחיש שעלול לקרות במהלך תיפעול הכלי על מנת שנגיע למחוז חפצינו.
אספר כאן מה שקרה לי לפני מספר שנים עוד כשהייתי נהג אוטובוס בצבא.
אחד הרסרים שלנו התחתן בפרדס חנה וכמובן שהגענו כולנו באוטובוס שבו נהגתי .וכידוע כאשר יש הרבה חיילים על מדים כאילו מרשים לעצמם להיתפרע ולחגוג יותר לא יודע למה .
ואז השתיה זרמה כמים ואני כנהג אוטובוס שאסור היה עלי לשתות גלשתי עם חברי ושתיתי בלי חשבון . הראש היה כבד אבל יעני עירני.
בסוף הערב אמרנו שלום, ירדנו לאוטובוס סגרתי דלתות ויאללה לדרך .יש לציין שכמעט כולם נרדמו רק ששמעו את טירטור המנוע ואני לא יודע איך בכלל השתלטתי על האוטובוס .הגעתי לצומת ראשית בכביש חיפה הישן ראיתי חצים ימינה שמאלה, מבלי לחשוב פעמיים פניתי שמאלה והמשכתי את נסיעתי .לאן לא יודע, ככה משכתי עד שפתאום אחד החיילים שואל אותי, תגיד גנני מתי נגיע ? ואני אומר רגע בכלל איפה אנחנו?
מסתבר שהגעתי עד לצומת לוד ירושלים וברוך השם נסיעה חלקה ללא בעיות אך בכיוון ההפוך .שם ביציאה מפרדס חנה הייתי צריך לקחת ימינה ולא שמאלה.

למה אני מספר את הסיפור הזה ?ללמדכם כששותים הראש מאבד כיוונים.
כששותים תגובות הנהג נעשות איטיות וזמן התגובה ארוך יותר.
לכן כיום אני נלחם בכאלה ששותים בכל דרך אפשרית.
השבוע ביום ב' הייתי במשמרת עצרתי נהג לסתם ביקורת מסמכים והוא הסריח מאלכוהול חבל על הזמן .שאלתיו למה ? ולכבוד מה הוא שתה? ואומר לי הנהג שהוא בדרך הביתה, לאחר שהיה בברית מילה של אחיינו . כמובן הזמנתי את ניידת, הינשוף בדק אותו והיתגלה שהוא שיכור ברמה גבוהה . רכבו הוחרם ל- 30 יום, הוזמן גרר שיקח את הרכב לחצור הגלילית, הוגש כנגד הנהג כתב אישום וזימון למשפט.
אגב, עבור חניית הרכב העצור, על הנהג לשלם 55 ש"ח , בעבור כל יום +הגרר .
אז תעשו חשבון כמה עלתה לו השתיה.

שבת שלום עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2007, 00:05 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ועכשו אני קורא שניכנס לנו תותח על בכל נושא בטיחות בכבישים
לאיש היקר הזה קוראים יצחק דיין שבנוסף על עבודתו כמדריך ומרצה בנושא
הוא מתנדב ותיק במשטרת התנועה.

וואלה אני מרגיש עכשו טוב יותר

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2007, 01:18 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ערב הייתי במשמרת שהחלה ב 1700 עד 2200 על כביש 4 במסלול צומת נתקה עד ראש הניקרה .פועל יוצא מיכן כך יצאו לי שני מצבים פעם עכו מימיני ופעם משמאלי .ככה סיור נוכחות על הכביש במהירות סבירה של 80 קמ"ש שהרי אין לאן למהר וכל דקת נוכחות על הכביש מרתיעה ו"מרימה" את רגלי הנהגים מדוושת הגז. והנה אני בכביש עוקף עכו אורות הגשר מהבהבים כחול/אדום במלוא הדרן כיאה לניידת שיטור בין עירוני עוקף אותי רכב מסוג יגואר במהירות שגרמה לניידת להיתנדנד ממשב הרוח שעשתה המכונית העוקפת .
וואלה, שו מה העינינים ? מה קרה למה הנהג נוהג מהר כל כך? טוב לחצתי קצת על הגז להגברת המהירות אבל לא בלי הגבלה שהרי אסור בתחלית האיסור לניידת לצאת למירדפים .והנה בעודי דולק אחר היגואר אני רואה אותה עומדת בסמוך לתחנת האוטובוס של שמרת .הודעתי במערכת הכריזה לנהג שלא ייצא מהרכב וירדתי אליו . לשאלתי את הנהג למה הוא נסע מהר כל כך ומה גם שלא עשה חשבון שיש ניידת מלפניו ענה הבחור בפשטות הכי פשוטה וברוגע
אדוני השוטר שני דברים אני רוצה לומר לך .האחד היום קיבלתי את האוטו ולכן רציתי לראות כמה אני יכול "להרביץ"? והשני במיילא אתם לא יכולים למדוד אותי כי הייתם בנסיעה קדימה. מה שנכון. נכון.עמדתי מול הבחור הזה ושאלתי .תגיד אתה לא חס על חייך ? ומה קורה עם שאר משתמשי הדרך?
תשובות לא היו לו הוציא מסמכים ואמר תרשום דו"ח אין לי מילים .
ולמה עצרת פה ? שאלתי .ענה הבחור כי ידעתי שתגיעו אלי ולא רציתי שיהיה אולי בלגן בהמשך הדרך זהו גמרתי עם הניסיון שלי.
לאחר בירור הפרטים ראיתי שהכל תקין הסברתי וביקשתי שינהג כמו בן אדם שקול .ואיחלתי לו נסיעה טובה .
הודה לי הבחור הבטיח לנהוג כחוק ונסע לשלום.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 פברואר 2007, 12:26 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

מצגת נוגעת ללב , ביוזמת בני כלפון :

לחץ כאן להפעלת המצגת

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 פברואר 2007, 01:00 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אהלן חברים ושוב מקרה של שיכור /נרקומן
הערב בשעה 1830 היתקבלה קריאה בניידות המרחב על רכב האודי שמשתולל בין עכו למכר שנוסע בכיוון הנגדי. וכול הניידות קיבלו הוראה מהמשלט להגיע לאותו איזו רבכביש 85 עכו-כרמיאל . ואני ממש שלוש דקות מהמקום נוסע ביללת צופרים ואורות הגשר כחול/ אדום והנה אני מגיע לזירת האירוע ורואה ולא מאמין.
הנתיב ממזרח למערב דהיינו כרמיאל -עכו רכב האודי (למזלו של הנהג) מרוח מחלקו השמאלי עד לדלת הנהג כאשר הרכב הפוגע נמצא כ80 מטר בתוך התעלה כשהוא בוער מהמנוע וגם הוא מסוג האודי. והנה אני מגיע לרכב הנפגע ורואה בכלל שהנהג שם חגור וצמוד לכסאו ולא זז ואפילו הוא שוטר במדים בדרכו למשמרת לילה . פתחתי את הדלת המעוכה דובבתי את הנהג ולשמחתי התחיל לגנוח מכאבים .(בליבי חשבתי על הגרוע ביותר כי הוא זז ולא מש) אמרתי לא חשוב הכאבים העיקר שאתה חי .אחד הסקרנים שהיתקבצו היה בן דודו אמרתי לו לדבר איתו ללא הפסקה אבל לא לגעת בו עד בו האמבולנס.

משם רצתי לרכב השני כאשר שותפי הלך לשם והנה הגיעו עוד ניידות והתחלנו בהכוונה עד בו בוחני התנועה לימוד האירוע והפיזור .

ומה קרה בכלל ? הנהג הפוגע זה שהגיע לתעלה פשוט רצה להיכנס לכפר מכר מכיוון כרמיאל לכיוון עכו אבל בגלל היותו בגילופין עבר את הרמזור לכיוון עכו ופתאום נזכר שהוא פספס את הכניסה פשוט בלם באמצע הכביש בחוזקה ריכבו היסתובב לכיוון נגדי וכך נסע ובמקרה הגיע מולו הרכב של השוטר והוא נכנס בו.

אבל הדבר הכי מפתיע בכול העסק הזה שהנהג הפוגע נעלם כאילו לא היה לאחר חיפוש של מספר שוטרים ומתנדבים ובסיוע גששים היתגלה האיש.
הרכב שהוא נסע בו הינו רכב קודם כל ללא רישוי כבר משנת 2005 ובנוסף גם גנוב.

עכשו כל מי שקורא את הסיפור החם הזה שיבין שיש בכביש המון קרמינלים מסוגים שונים וישנם המון הפתעות בכביש לכן לנהוג במשנה זהירות ולפקוח עיניים לא להיות שאננים כי כל סטיה יכולה לעלות לנו בחיים.

לילה טוב ונסיעות טובות ובטוחות .

עזרא

אני מקווה שביום ראשון הקרוב אספר על דברים משמחים יותר.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: עזרא בדרכים
הודעהפורסם: 11 פברואר 2007, 00:11 
עכונט כדרך חיים

עזרא אחי הגדול (תרתי משמע )...שמור על עצמך !

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 פברואר 2007, 00:59 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

על מוזרות כבר כתבתי?
זה לא מכבר חזרתי ממשמרת .
הערב היה גשום וקר וככה אנו נוסעים על מנת להראות את הפנסים שעל גג הניידת כחול/אדום ובאופן אוטומטי כמעט כולם מרימים רגל מהגז ויופי השגנו את המטרה העיקר שלא יהיו תאונות כמה שאפשר.
ובקטע שבין צומת שמרת ללוחמי הגיטאות היה מצב שהעננים חדלו מלהוריד גשם ואנו ממשיכים באותה נסיעה זהירה והנה אני רואה מימיני נהג צעיר אוחז בטלפון הנייד שלו עיניו פקוחות לראוה כאחד שנתפס בקלקלותו ומבוהל באופן אינסטינק עוד לפני שביקשתי ממנו לעצוד בצד הוא זרק את הנייד לעבר גלגלי הניידת וכל זה היה בתנועה איטית של לפני רמזור ואז גלגל הניידת כאילו מגהץ את הטלפון .ועל אף כל זה ביקשתיו במערכת הכריזה לעצור בשול הימני.
לשאלתי למה הוא זרק את הנייד שהרי גם כך נרשום לו דו"ח על דיבור בטלפון שלא בדיבורית ? והוא ענה וואלה חבל שלא דרסתם את מי שדיברתי איתה .(מסתבר שהשיחה לא נותקה בזמן הזריקה של הנייד).
אמרתי , בחור צעיר לך נקה את הכביש מהנייד המגוהץ שלך ולך לך לשלום ותישקול את מה שעשית . אמר תודה לילה טוב וכבדרך אגב הוסיף ואמר מחר אני מחליף כי יש ביטוח לטלפון .העיקר שלא אכלתי דו"ח .

אכן יש אנשים מוזרים.
המשכנו שותפי ואני בנסיעה תוך כדי צחוק שאכן יש אנשים מוזרים .
לילה טוב

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 פברואר 2007, 01:03 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

שכחתי לכתוב שעל אף מזג האויר שהיה הערב חלון רכבו של הנהג הצעיר היה חצי פתוח ולכן היה לו קל להשליך את הטלפון שלו.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 פברואר 2007, 11:11 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

העבודה החשובה של מתנדבי משטרת התנועה אננה קלה כלל
ועיקר ולעיתים אף מסוכנת, לפני כחודש שמענו בתקשורת על
מתנדב התנועה מנהריה שנפגע קשה במהלך עבודתו ואף קפד
את חייו במהלך ניסיון לעצור חשוד עבריין שהיה שתוי ודקר אותו
והיום אני קורא שוב על מקרה נוסף:
מתנדב משטרת התנועה התמוטט ונפטר במהלך עימות עם נהג
יוסי שוהם 16/02/2007 07:44
ראובן קובץ’, איש חיל האויר לשעבר ומתנדב במשטרת התנועה, נפטר במהלך ויכוח עם נהג שטען נגדו כי הוא מתנכל אליו "רק בגלל שאני ערבי".
נסיונות ההחייאה שבוצעו בו במקום נכשלו

http://scoop.co.il/article.html?id=6277

אז עזרא היקר שמור על עצמך כי הכביש הוא
בהחלט חזית מסוכנת ובמיוחד בגלל נהגים פורעי חוק

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 פברואר 2007, 13:34 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

צר לי מאוד מאוד על מותו ללא עת של המתנדב שכל כך רצה בפעולותיו בסך הכל למנוע תאונות ולגרום למשתמשי הדרך להגיע הביתה בשלום.

יש לפעמים שצריך גם לתת מקל למען לא יחזרו נהגים על טעויותם שלא נוהגים כחוק.
לא אחת כאשר עוצרים נהג שנוהג לא כחוק והוא מודע לכך שהעברה שעשה ומתחילים לרשום דו"ח כנגדו והוא מתחיל לקלל ללא הפסק ומאחל את כל התרופות שיש למשפחה מכספי הדו"ח .
ראבק בודדים בודדים מודים במקום על נכונות ביצוע העברה ומסכימים לקבל את העונש כבר במקום ולאלה יש נטיה דווקה להסביר ולוותר .

אכן נכון שהעבודה יש בה מן הסיכונים לכן אנו מנסים לעשותה כמה שאפשר ללא ויכוחים עם הנהגים הפוחזים.

ושוב אומר

יהי זכרו ברוך

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: