הצטרף: 04 מרץ 2005, 01:00 הודעות: 18873 מיקום: אתר אישי ציבורי של אלברט לוי
|
Dna היקר שלום רב
יש דבר שאני מסכים אתך ויש דבר אחר שאיני מסכים איתך בכלל
דבר ראשון , אני מסכים איתך שמי שלא ניהל כראוי את המכללה האזורית ויצר גרעון כזה גדול , צריך לשלם את המחיר . לידיעתך , המנכ"ל שהיה אחראי לגרעון , פוטר אחרי שנים רבות של הצלחה וקידום המכללה . היו"ר של המכללה האזורית הוחלף לפני שנה , אחרי שנוצרו הגירעונות , יש מספר חברי הנהלה קבועים במכללה שלא ראו את האזהרות ולא עשו דבר ונתנו לדברים לקרוא והם לא מבינים שצריך לעשות שינוי בהנהלה , אז בזה אני מסכים .
אבל צריך לראות את התמונה הכוללת והיא זהב אקדמי והיא כן נוצצת .
המכללה האזורית שהיא האבא של המכללה האקדמית , שנתנה את הכל , מעבר ליכולת שלה למען לילדה המתקדמת שלה " המכללה האקדמית ", נתנה לה בניינים מפוארים שנבנו במכללה האזורית , מעבדות , ספריה מפוארת , ציוד ועובדים מסורים , מה לא עושים בשביל ילדה אהובה ומוצלחת , אפשר להיות גאים באקדמיה בעכו , למרות הגרעונות שנוצרו אבל האבא , המכללה האזורית .
זאת ילדה מתקדמת ביותר עם אקדמיה מוערכת במוסדות להשכלה גבוהה וגם ב ות"ת , משם מזרימים תקציבים למכללה מוצלחת במדינה .
החינוך בעכו מוצלח יותר , מהמצפים / הכפרים עליהם אתה חולםלגור בהם . יש לנו מנהלות ומורות מהמעולות באזור , מערכת חינוך מהמתקדמת באזור , גם המכללה רק התקדמה לאקדמיה , אלה הערכות של אנשי מקצוע .
אז אני לא מבין מאפה אתה מצייר את התמונה השחורה , מה אתה שמח שיש כשל אחד , שאנו מציפים אותו כאן בעכונט , ודורשים תיקון , רק שתדע לך שזה בא מתוך עוצמה של עיר שמתקדמה לאקדמיה .