|
לD.N.A. ודומיו,
ראשית אקדים ואומר שלצערי, איני מתפנה לקרוא את הכתוב באתר, אלא לעיתים רחוקות.
אלברט ידידי, עושה עבודה חשובה ביותר כאן, אך גם אתם הכותבים. כתיבתכם חשובה, גם אם יש לפעמים מרירות ותסכול – עדיין זה משקף אכפתיות.
ואתה D.N.A. - אשמח, אם תחליף את הסיסמא "עכו טרגדיה מתמשכת"
ל-"עכו עם תקווה מבטיחה ועבר מפואר" – שהרי, ייאוש מרפה ידיים ואילו אמונה מחזקת.
לעניין הקיבוץ העירוני – לידיעתך, אין הם ש.ש. שהרי הש.ש. הם מגיעים לשנת שרות בלבד ואילו הקיבוץ העירוני, נמצאים פה, כתושבי עכו, מעל שנה ורק אחרי שהתאהבו בעכו, הביאו קבוצה נוספת חדשה.
הם עשו ניסיון להגיע לכאן בקדנציה הקודמת וזלזלו בהם. על כן, כשהזמנתי אותם לכאן, הם היו ספקנים מאד.
ראש העיר הנוכחי ואנוכי, מאמינים שתקומת העיר תבוא, בעיקר ע"י הבאת אוכלוסיות צעירות, איכותיות ועובדות. לכן, חיבקנו אותם, אנו מלווים אותם בכל רגע ודואגים לצרכיהם, כדי שיגדלו ויכו שורשים. כנראה, הצלחנו במאמצנו, עובדה שהביאו את חבריהם החדשים דווקא לעכו – לאחר ההכרות והניסיון כאן.
באותה המגמה, הייתה עבודה קשה ביותר, בנושא הקמת שכונת אנשי הקבע. לקחנו העניינים לידיים, לאחר שמנהלת הפרויקט הצבאית, לא הצליחה בפעם הראשונה - וגם פה, זכינו לביקוש עודף.
לאחר שהנרשמים באו לעכו, בחנו שוב ושוב את כל הנושאים ביסודיות – נרשמו 140 משפחות על 100 יח' הדיור – ולכן הוכרז על שלב ב'!....
יש שינוי משמעותי בקדנציה הזאת, הגם שיש הרבה מה לתקן ולא צריך לוותר.
לא נכון, להפיץ אווירת נכאים, אלא להסתכל על החלק המלא של "הכוס" – וחוץ מזה, יש עוד הרבה מים "בקומקום".... והמצב יילך וישתפר!...
לכן, אתה D.N.A. ואחרים, מתבקשים לעודד, בפרהסיה. ביקורת בונה והצעות – להגיש באופן אישי.
אני חוזר ומציע – קנו בעכו גם נכסים ונדל"ן, כי המחירים יעלו מאד מאד!...
בהזדמנות זו D.N.A. , במענה לכתיבתך כאן, מתאריך 12.1.07, בנוגע "לג'וב" שכביכול לנקרי סידר לי - אני מניח שמקורה, בבורות בנושא. נהפוך הוא.
ראשית, ביחס לשעות שאני עובד בפועל (בימים, לילות וסופי שבוע) איני מגיע לשכר, גם לא בגובה שכר המינימום!
שנית, למרות שמוטלים עלי עשרות פרויקטים, לא יכולתי להיעזר אפילו במזכירה, בגלל ההגבלות שהיו בעירייה בעקבות תפקודו של החשב הממשלתי המלווה ולכן נאלצתי לגייס את אשתי שאף היא עובדת איתי בעירייה, כל היום עד לשעות הערב המאוחרות – בהתנדבות! – ומעבר לשעות בעירייה, מאוחר בלילות ובסופי שבוע גם בבית - ולא מקבלת אגורה אחת – כל חברי כאן, יעידו על כך.
רכבים והציוד שלנו (של חברת הבניה) גם הם "גויסו" חינם אין כסף. בנוסף לכך, השקעתי מיליונים ועדיין אני משקיע לקידום העיר (תשאל את אלברט, הוא יספר לך מהכרות אישית) .
אם לא די בכך, אני מזניח את משפחתי, ביתי ונכסי וממילא אינני פנוי לייצר כסף.
אין לראש העיר או לעכו, דבר להציע לי, פרט להזדמנות שניתנה לי לעזור לעיר, בהיבט הלאומי – אילו היה מדובר בהרצלייה או נתניה, לא הייתי משקיע דקה מחיי.
אם תבדוק, תמצא שאני כבר שנים רבות מאד, פועל ומשקיע בעכו ואף הייתי הגורם המרכזי בהשגת ההנחה במס (כשכמובן, אני עצמי, איני נהנה מהנחה זו!)
באתי מבוסתן הגליל השלווה ונכנסתי לקלחת ומטלות אין ספור.
לא זו בלבד שלא "זכיתי לג'וב", נהפוך הוא, מאז שהגעתי לעירייה, זכיתי להתנכלויות ע"י גורמים שליליים: עלילות שווא בעיתונות, פריצה לביתי לסילוק מסה גדולה של תכניות ומסמכים וכדומה (אך חפצי ערך לא נלקחו!), זריקת רימון על ביתי ופגיעה ברכבי באופן תדיר – וכל זאת "בצדק", כי אותם גורמים שליליים, לא מעוניינים באנשים ישרים ומוכשרים, אלא בהנהגה חלשה, כדי שיוכלו לעשות ככל העולה על רוחם.
הלזה אתה קורא – "קבלת ג'וב"?!....
אני סולח לך, משום שאני משוכנע שמתוך חוסר ידיעה אתה מדבר. פעם, בשעה מאוחרת בלילה, תוותר על שינה, תגיע לעירייה ולבטח תמצא אותי שם עובד.נוכל להכיר ולבטח תשנה את דעתך.
ולידידי ומכירי כאן באתר – אני מופתע שלא עדכנתם את D.N.A. בעניין "הג'וב" כביכול שקיבלתי.
ישראל בן-עזרא
_________________ ישראל בן-עזרא
|