חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 16:05

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 16 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ערוץ 1 - יגיע ביום רביעי ליום שידורים מיוחד גם מעכו
הודעהפורסם: 07 ינואר 2007, 21:45 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

חצי שנה למלחמה:

ערוץ 1 ביום שידורים מיוחד

ביום רביעי מציין הערוץ הממלכתי 6 חודשים למלחמת לבנון השנייה

מאת כתב "עניין מרכזי"

הערוץ הראשון מציג יום שידורים מיוחד ברביעי הקרוב לציון 6 חודשים למלחמת לבנון השנייה. החל משעה 17:30
ישודרו כל תוכניות הערוץ מנהריה, עכו, חיפה, קרית-שמונה, מטולה וישובים נוספים שספגו קטיושות במהלך הלחימה.

צוות השדרים והכתבים של הערוץ בינהם חיים יבין, גאולה אבן, יואב לימור, עודד גרנות, עודד שחר ואחרים יתפרסו בעמדות השידור
וכן גם במוצבי צה"ל.

תוכניות "מבט לכסף", "היום בחדשות", "מבט", המשדר המרכזי" ו"זמן אוויר" ישודרו מהצפון ויעסקו בעיקר בעניינים הקשורים
למלחמת לבנון השנייה.

הכתבים מתכוונים לבחון האם יושמו החלטות הממשלה והאם זכו התושבים להבטחת מצד הרשויות. בנוסף יתראיינו נפגעי המלחמה,
שרים, ראשי מערכת הביטחון ואישים נוספים.

למקור הכתבה :

http://www.news-israel.net/news.asp?type=2&id=22779

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ינואר 2007, 23:38 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

תצפו לכך שגם אתם תהיו בן המרואינים....
עזרא הפעם נקווה שלא יחתכו אותך
בעריכה כי הפעם נראה לי שזה שידור ישיר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2007, 00:26 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אני לא יודע את מי מתושבי העיר יבחרו לראיין מעבר למשפחות הקורבנות, אבל אני מקווה שתסכימו איתי שהתרומה של "עכו_נט" לתושבי העיר והסביבה בכלל היא גדולה ובעת ההיא היתה פשוט עצומה, קשה לתאר עד כמה אבל מספיק להביא את העובדה שמספר הגולשים לא היה סתם גבוה מהרגיל. כזכור לכם בכדי להרגיע אותנו אלברט, ידידנו הקפיד לדווח מכל מה שקרה סביבנו. לעיתים תוך כדי זה שהוא מסכן את עצמו. אז אני מקווה שתסכימו איתי שצריך למצוא דרך להביא את העניין המיוחד הזה שממלא את חיינו מיום ליום ובעת ההיא שמר על רוחנו תחת האמירה "עברנו את פרעה נעבור גם את זה" (במקור של מאיר אריאל ז"ל), לידיעת התקשורת שבאה לסקר הפעם. מאוד הייתי רוצה שאלברט יקבל את החשיפה שמגיעה לו, כי אין לי ספק שזה מגיע לו וכולי תקווה שתסכימו איתי.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2007, 00:49 
אהוד בן פורת יקירי
הפעם אני ואתה כנראה בקונצנזוס אני מתחבר לכל מילה שאתה אומר
הפעם השחור והלבן מסתבר מתחברים
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2007, 08:48 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אהוד !
מסכים איתך לכל מילה !
אכן מגיע חשיפה לידידנו אלברט לוי שעושה ימים ולילות למען העיר עכו ותושביה.
אתם מכירים אותו מעכונט ,אבל אני מכיר אותו מזה שנים רבות
מפעילויות ציבוריות שבחלקם הייתי שותף גם אני.
מספיק לציין את היותו יו"ר זה"בי למען משפחות ברוכות ילדים , יו"ר ועד הורים באורט לשעבר ,
יו"ר מטה המאבק למען עכו , יו"ר ועדת החינוך ,
יו"ר ועדת הכספים,יו"ר ועד שכונות בעיריה כאשר שימש חבר מועצת העיר.
אין ספק ידידי הטוב אלברט איש רב כשרונות הוא האיש המתאים לחשיפה
התקשורתית.

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2007, 10:27 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

יוסי, אני שמח שאתה מסכים איתי. אני רק לא מבין מה-D.N.A מה זומם הפעם :?: מצד אחד הוא משבח ומצד אחר נותן את הסטירה, כנראה שהוא אנטי ממסדי או משהו כזה, כי אם אני מבין אותו נכון והוא לא בעד הרעיון שהצעתי הפעם (תקנו אותי אם אני טועה), אני לצערי חושב יותר מתמיד שמקומו לא איתנו ב"עכו_נט". בהמשך למה שכתבנו בשרשרת הודעות אחר לא נגביל דעות שונות משלנו, כי אנחנו חיים תחת דמוקרטיה ואנחנו מכבדים אותה אבל אני לא מבין איך אפשר להתארח במקום שאתה לא מכבד את בעליו. האם זה עוד משהו שאני "בגילי הצעיר" לא מצליח לתפוס? :lol: ולא שלא מצאתי דברים אחרים סותרים בדבריו הקודמים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2007, 10:58 
אהוד בן פורת יקירי
איני אוייב שלך או חלילה של מישהו מהחברים היקרים כאן. אני גם לא אוייב של העיר עכו(כך לפחות אני מרגיש). אלברט לוי הוא מהאנשים שאני מכבד ומעריך על פעילותו בעבר ופעילות בהווה וסביר להניח שגם פעילותו בעתיד.אני חושב אחרת מרוב החברים כאן אך מכבד כאן כל אדם באשר הוא ודעותיו, ולשמחתי הרבה רוב החברים כאן מכבדים גם אותי למרות דעותיי השונות והקיצוניות.
אני מעריך את הפעילות של עכו נט ומכבד את הרצון הטוב למען העיר. אני גם טענתי בעבר כי אם כולם היו חושבים כמוני זה בהחלט לא היה דמוקרטי ואף היה לא בריא לעכו (בלשון המעטה). זה בדיוק אם כל האזרחים במדינה לא היו משרתים בצבא מטעמי דת אזי לא היה לנו צבא והיה לנו סביר להניח סכנה קיומית אך עם זאת אנו זקוקים גם להיבט הדתי במדינה לצורך איזון.
ככה זה בחיים ידידי הצעיר.
אין ספק שאם אני ואלברט היינו עומדים במועמדים לקבלת יקיר עכו היה זה אלברט אשר היה מקבל את התואר ולא אני ואני באמת חושב שזה מגיע לו יותר ממני. שהרי הוא חושב חיובי ומשתדל לעשות חיובי למרות המצב הקשה מאוד של העיר. אני חושב אחרת אך יודע גם לפרגן לדעות שונות ממני
אני מקווה שגם אתה תדע בעתיד לעשות כך
בהצלחה ושוב מצטרף לכל הברכות והפירגונים הנהדרים שלכם לגבי אלברט לוי
שיהיה בוקר טוב לכולם
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2007, 12:08 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

על פניו צודק אהוד
צריך להבין משהו ואני פונה אליך דנא. ראשית האתר הוא פרטי של אלברט לוי.
נכון שהאתר פתוח כמו מגרש חופשי אבל לא יכול להיות שמה שהבן אדם בונה אתה חופר מתחתיו ללא הפסק.
אתה רואה שחור יופי לך תמשיך לראות שחור .ההבדל שלנו ממך הוא במהות וזוית הראיה. אינך חלילה חושד בנו שאנו סומים ולא רואים את שהולך בעיר .אך שחור היה הצבע בנחלת העבר ואנו רואים בזוית חיובית את העשיה היום יומי למען עכו שמשנה את צבעה לוורוד .
הבעיה בעכו יותר מהשחור שלך זו הסטיגמה שדבקה בה שנים רבות היית אומר עכו הייתי אומר העולם השלישי אבל זה היה בעבר וכל שנשאר שוב אני חוזר הסטיגמה.במקום שתחשוב איך להעלות את קרנה של עכו בעיני החוצנים למען יגיעו לעכו .הנדל"ן יעלה ופועל מיכך ביתך שלך גם מחירו יעלה וכך תוכל למכור וללכת לאן שאתה רוצה ולא תיילל שאיך לך כסף .

בוקר טוב

עזרא
(ושוב נתפסתי בשפעת)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2007, 12:17 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ולעינין שלשמו הותחל השירשור
בצורה הכי גורפת אלברט לוי חייב להיות אחד המרואינים של הערוץ הראשון .
ואני חושב בכלל שלכבוד יום העצמאות הבא צריך להמליץ על אלברט לקבל את יקירי עכו ולא בגלל האתר עכו נט כי עם על כל פועליו בשנים הרבות למען הקהילה
של עכו .
ואלברט לוי איש צנוע וענו שכל כך רוצה את עכו הכי יפה בעולם.
אני בטוח שאיש בעל כישורים כאלברט לוי יכול מזמן לקחת את עצמו ולעבור לעיר אחרת אך ברוך השם שעכו זכתה באחד שכמוהו.

בני כלפון ידידי ורעי
נבצר ממני להיות בעיר ביום זה אך הייתי רוצה שתיצור אתה קשר עם ערוץ אחד ולתת להם את האיטם שנקרא אלברט לוי בנוסף על ראש העיר אני מניח שירואיין.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2007, 13:59 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

חברים יקרים , תודה לכם על הפרגון , זה מחמם את הלב

אבל אני מציע להתרכז בידיעה שהביא לנו בני על השידור ואיך אנו יכולים להציג את עכו בצורה חיובית בהזדמנות שניתנה לנו .

צריך להציע הצעות , איך אנו כעכואים , יצאנו מהמחלמה האחרונה , איך תיקנו את הנזקים ואיך יצאנו לתנופה ופיתוח ששווה לכל אזרח במדינה , להיות תושב העיר היקרה לנו .

קישור , למה כדאי לתושבי הקריות וחיפה לגור בעכו :
http://www.akkonet.co.il/akko-muni/index.htm

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2007, 17:07 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מה קרה לי בעקבות המלחמה?????

עד למלחמה הזו כידוע הייתי "המצליף" של עכונט וכל דבר שזז בעיר הזו היה שחור משחור בעיניי.

בזמן המלחמה ראיתי שבשיא הלחץ מנגון העיריה בראשות שמעון לנקרי עובד יותר טוב מטוב מצויין. באחת, שיניתי את דעתי עליו שהרי במצבי לחץ הוא פועל כך מה נגיד לאחר שהראה לנו את חריצותו ואיך יעבוד במצב של שקט?
לעולם חוסן תמיד ניחיה על אימרות חז"ל והפעם "ומאז יצא מתוק" .

נראה לי בעליל שהיחס שמקבלים מנותני השירות בעיריה טוב יותר וזאת אולי ובגלל ימי העיון וההדרכה שעושה ראש העיר לאנשיו.מה שלא ידוע שהיה לפני כן.
או אולי בגלל שותפות הגורל הקולקטיבי של נותני ומקבלי השירות נוכח מה שעברנו פה בעכו.
או בכלל אולי נסארללה הוא ששידרג את עכו בעיני היושבים בירושלים או שבאמת הם מבינים שגם העיר שיושבת תחת איום הקטיושות היא בעלת פונטציאל אדיר לתיירות מה שנאמר והוזכר רבות בכל פורום אפשרי כי אנו גם מוכרים ע"י אונסקו .
כולי תיקווה שהנושא יתחיל לזוז מהר יותר.

לצערי היתה מדידה לעיר שנפגעה יותר וכך תקבל פיצוי גדול יותר .הייתי מוותר על הפיצויים שעכו קיבלה העיקר להחזיר את הנופלים לחיים.

לגבי חמשה הנופלים הי"ד מרחוב אברהם בן שושן אולי יש רעיון או לא אני אישית הייתי עושה משהו גדול על שמם אולי היו משנים את הרחוב ל"שדרת החמישה" או ל"שדרות השבעה" בתוספת של 2 החיילים הי"ד משהו בסגנון הזה.

עזרא

נ.ב .מה?אחרי המלחמה ראש העיר מציג מאזן חיובי לקופת העיריה?תגידו מה אפשר עוד לומר שהרי שנים שמענו יבבה שאין כסף ועכשו יש?
אז לא ללכת אחריו?

יישר כוח לראש העיר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2007, 18:04 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עזרא, ידידי אני שמח שאתה בדעה אחת איתי בעניין ההצעה שהעלתי. מעבר לעובדות שהבאתי ובזכותן מגיע לאלברט להיחשף בערוץ הראשון ובכלל זה בתקשורת הארצית היא שכזכור במפגש שערכנו אחרי המלחמה, בגני הפסטיבל (לתיאטרון אחר שהיה באותם ימים) אלברט הציג לפנינו מצגת מיוחדת ובה הוא הראה והסביר על כל התקופה שהיתה. אני חושב ששווה שהערוץ הראשון יראה אותה או לפחות את חלקה. בתקווה שהוא שמר עליה.

בכדי לקרוא את השורות הבאות תצטרך להבליט אותן, במשיכה אחת של העכבר עליהן כאילו אתה מתכוון להעתיק אותן:
לא קשור כלכך לעניין, אבל בכדי שלא תאמר שלא שמנו לב (אני לפחות שמתי לב) מה פשר חלוקת הצבעים שבהודעות שלך. אני חשבתי בהתחלה שזה במקרה אבל יש לך כבר יותר מהודעה אחת כזאת.

הנה בדרך הזו אפשר להעביר מסרים, כשלא איכפת לנו שגם אחרים יקראו אותם.:wink:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2007, 19:46 
עזרא יקירי
אכן כן מדובר באתר פרטי של אלברט לוי , ואני מודע לכך ואף ציינתי זאת בעבר. אני אומר דעות שונות בעכו נט ומזל שעכו נט קיים כי הנה גם אני יכול להגיב וגם אתה וכל תושב העיר או לא תושב העיר וזה הדבר היפה כאן. האמן שאם אלברט יחשוב שאני מיותר כאן או יבקש ממני להפסיק את כתיבתי כאן אני מבטיח לעשות זאת לכבד את בקשתו ולהפסיק את כתיבתי. אך איני חושב שאלו הם פני הדברים למרות דבריי הקשים.
אפילו אתה עזרא כותב בשרשור זה כי לפני המלחמה תקפת והדפת כל דבר שזז בעיר ואף אחד לא בא וביקש מימך להפסיק לכתוב ואף אחד לא אמר שאתה חותר או חופר בור למי שהשקיע באתר (אני חושב שזה די מוגזם לומר).
ואם שמתם לב אני כבר גשתי הודעותיי האחרונות מפרגן כאן ולמרות זאת חוטף על הראש "למה אתה מפרגן?" . חברים כצריך לפרגן אני יודע לפרגן ושצריך לראות שחורות אני רואה שחורות. אכן את רוב הדברים אני רואה שחור ומציג שחור וכאשר צריך לפרגן אני עושה זאת מכל הלב. זה מה שמבדיל אותי בין אזרח פשוט והגון לבין פוליטיקאי אינטרסט וצר אופקים.
דרך אגב עזרא לא בוחנים ראש עיר או התנהלות של רשות מקומית על פי מלחמה כזו או אחרת או על פי מהלך . תפקוד רשות עיר בוחנים לפי מהלך ,תהליך ופרק זמן , ובפרק זמן והתהליך לא ראיתי שינוי משמעותי של תוכן כפי שציינתי בעבר אלא רק שינוי קוסמטי ואת זה עשו כל קודמיו של לנקרי ועדיין נחשבו ללא רלוונטים.
שיהיה לכולם ערב טוב
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 ינואר 2007, 00:34 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

לאהוד, פשוט כאילו שני נושאים

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2007, 19:22 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

ברגע זה צפיתי בתכנית "מבט ישיר" והיה סיקור על מצב התיירות בעכו
בתקופת המלחמה ותנופת הפיתוח היום, כולל ראיונות עם היזמים
איליה מורני - יזם מלונית שער היבשה (בית המשפט הישן)
דן הרטמן - יזם המרכז המוזיאוני "אוצרות החומה"
נודע לי שיש כרגע גם שידור נרחב יותר בערוץ 3 של הוט

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 16 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה