חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 16:26

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 5 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מארה"ב הגיעו לעכו בעקבות פרסום פרויקט יונת השלום
הודעהפורסם: 04 ינואר 2007, 11:22 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

נציגי המכללות מארה"ב , הגיעו לעכו בעקבות פרסום פרויקט "יונת השלום" שהתחיל בעכונט

השבוע התארחו בעכו 14 נציגי מכללות מכל רחבי ארה"ב.
חברי הקבוצה הגיעו לעיר בעקבות מסע הפרסום שהתחיל בעכונט ,בדבר הקמת פרויקט "יונת השלום".
יוזם המרכז לשלום הבינלאומי הוא אהרון ז'ובינו, אשר נרתם לפעולה למען העיר, יועץ ראש העיר, ישראל בן עזרא נרתם לנושא ומצטרף ומסייע לקידומו.

כדרכם של דברים גם הרולד לואי, תושב חדש בעיר, עולה מצרפת, שהגיע לעכו בעקבות קידום העיר בצרפת פועל בימים אלו על הקמתו של מרכז ללימודי גישור לשלום. השניים נפגשו והחליטו לשלב ידיים ולצעוד יחד למען המטרה המשותפת ולהקים בעכו, בשיתוף עיריית עכו, מרכז בינלאומי לשלום, אשר יעסוק בלימודי שלום, יביא מיזמים משותפים ליהודים וערביים ויהפוך את עכו למרכז עולמי לשלום.

האורחים מארה"ב התקבלו בחום בעיריית עכו ואף זכו לברכת הדרך מראש העיר, שמעון לנקרי. לאחר קבלת מידע אודות העיר וצפייה במצגת הם ביקרו בעיר העתיקה, במהלך החג המוסלמי וסיימו את הביקור בארוחה במסעדה כשרה בעיר.

לדף הפרויקט ולפרסום הראשוני בעכונט :
http://www.akkonet.co.il/photo.asp

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

נערך לאחרונה על ידי אלברט לוי בתאריך 04 ינואר 2007, 12:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2007, 11:38 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

תמונת האורחים נציגי המכללות מארה"ב והעכואים

תמונה

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2007, 11:53 
אכן הדבר מבורך ואני מקווה שהעושים בדבר ידעו למנף אותו לכיוונים הנכונים (העובדה שזובינו אהרון מעורב כבר מרגיעה אותי) והייתי מאוד שמח אם גם אלברט יוכל לתת כתף לנושא כי אין ספק שיש לו הרבה מה לתרום בנושא.
עם זאת חייבים במקביל ליונת השלום לטפל בעורב השחור של העיר, חייבים סוף סוף לשים סוף להתנהגות הברוטלית והאלימה של חלק מהאוכלוסיה הערבית בעיר. אני מדבר על האלימות בוולפסון כלפי היהודים שגרים שם , אני מדבר על הרמקולים של המואזין על גגות בתים פרטים שהושמעו בצעקות רמות ביום כיפור, אני מדבר על הטרדות המיניות שעוברות יום יום בנות ישראל העכואיות, ואני אפילו מדבר על הנרגילות שפתאום רואים אנו באמצע הרחוב בצורה בזויה וחסרת התחשבות.
הגיע הזמן להודות ולהתמודד עם הדבר.
שלכם
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2007, 12:43 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

לdna
די ומספיק עם הקיטורים ותתחיל לעשות מעשים.
אתן לך עצה קטנה והיא רק בעקבות ההטרדות המיניות שעוברות כדבריך בנות יום יום.
כנס למשטרת עכו שאל היכן מחלקת מתנדבים תרשם תעבור קורס לשוטר מתנדב קבל מדים וצא לשמור על בנותינו.
די חלס עלם כל פינה שאתה מוצא להכניס את הגורם הערבי .אני איני פרו ערבי אבל כמתנדב במתנ"א אני ממש רואה ונושם את התנהגותם של לא מעט יהודים שמתנהגים ונוהגים כמו פראי אדם . לצערי לא מעט בנות ישראל הצדיקות והחסודות גם יוצאות לבלות בחברת ערבים .באשר לנרגילות אם היה תוכן לחיי החברה של הנוער אולי הנרגילות היו מוצנעות יותר .בקרב מעשני הנרגילות ישנם המוני בית ישראל בנים ובנות חיילים וחיילות כאחד .כך שצריך לראות בעיניים ולומר את האמת ישר. אגב גם אני מעשן לפעמים נרגליה ככה לכייף .

לגבי פרוייקט יונת השלום אכן זהו פרויקט מבורך שאלברט לוי היקר כן מעורב בו ולא תמיד הוא מחצין זאת .
פרסום רצונו של האיש היקר מר ג'ובני למעשה התחיל פה אצלינו בעכונט מכך יוצא שכן יש מעורבות לשלום המיוחל.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2007, 13:22 
עזרא יקירי
ראשית שמחתי לשמוע שאלברט כן מעורב ופעיל בנושא יונת השלום שזה דבר מבורך ואמן ותהיה לזה המשכיות . אכן אני מסכים איתך שהצניעות של אלברט לא תמיד נותנת ביטוי למה שבאמת הוא עושה.
לגבי שאר הדברים. אולי זה עלול בצורה כזו או אחרת לחשוף אותי בפניך , אך חייב אני לומר שבמשך 4 שנים הייתי שוטר מתנדב, עשיתי את ההתנדבות באהבה וכנות ולא הרגשתי שבאמת אני וחבריי מצליחים לעשות שינוי מהותי . וזאת בגלל שגם במשטרת עכו מעוניינים יותר בשקט תעשייתי ולא להיכנס לעימות חריף . אתן לך דוגמא פשוטה. מספיק שהיינו עוברים ורואים רכב חוסם את הכביש ברחוב בן עמי (מה שקורה הרבה) היינו חולפים על פניו כאילו אנו מתביישים שאנו בניידת משטרה, וכאשר הייתי מבקש לעצור ולהעיר לנהג הסורר היה אומר לי שותפי , אתה לא בקיא ולא קורא את ההנחיות. אם אתה לא חייב להתערב אל תתערב, תשתדל לא להיות דינמי אלא אקטיבי כי אנו השוטרים יכולים רק ללבות את העניין . דברים אלו היו מרתיחים אותי, היו מכנסים אותנו לשיחה לפני היציאה לשטח וכל הזמן מזהירים אותנו מלהימנע להתערב אם אין צורך. ואם היית מתערב היית רואה את הקצין בתחנה מתחבק עם אותו בחור שעצרת נותן נשיקה כוס קפה ומשחרר אותו לנפשו. כאשר הייתי שואל לפשר הדבר, היה עונה לי הקצין או החוקר , עזוב הוא בסדר לא צריך על כל פסיק לקפוץ .
אז הבנתי את המסר ולכן בחרתי לא להיות חלק פעיל בנושא.
לגבי הנרגילות -- אתה בעצמך אומר שאין חיי תוכן לעיר אז מה אתה רוצה שאני אומר? אין חיי תוכן לעיר לנוער ולכן אנו רואים את מה שאנו רואים . ואם היו מביאים אנשים ומקצים לזה תקציבים או מתייחסים לזה יותר ברצינות אזי הדברים אולי היו נראים אחרת. גם אני מעשן נרגילה לפעמים בכייף אבל לא בפרהסיה באמצע הרחוב ופוגע ברגשותיהם של אחרים (יהודים וערבים כאחד)
אני לא חלילה אנטי ערבי ואכן יש לי חברים ומכרים ערבים שהם אכן שווים זה באופיים הרבה יותר מהרבה יהודים שאני מכיר. אני ייחסתי את הכעס שלי בעיקר על כניסת ערביי הכפר לעיר שלנו שעושים בא פוגרום. ואתה יודע מה עזרא אני אכן מסכים איתך שלא חסרים הרבה יהודים כאלה. רבים מהם כנראה (לכאורה) תומכים ( באחד המנהיגים בעכו , ניסוח מתוקן של המערכת שמחקה את השם ) שגם לו יש חלק בכניסת שכבות חלשות לעיר מתוך אינטרס פוליטי אבל זה כבר סיפור אחר.
אתה רואה עזרא יש דברים שאתה צודק בהם ואני מוכן להודות בהם אבל יש דברים שאתה אומר וזה רק מחזק את דבריי ודעתי לגבי העידוד הרדיקלי שלי אל תושבי עכו לעזוב את העיר כדי להציל את חיי ילדיהם ואיכות חייהם
שלך בהערכה אמיתית
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 5 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה