חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 07:18

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 25 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קציני שירות הכבאות : "כרוניקה של אסון ידוע מראש "
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2006, 22:13 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

קציני שירות הכבאות : "כרוניקה של אסון ידוע מראש "

קציני שירות הכבאות והצלה בגליל המערבי , התכנסו לישיבות חירום , במטרה לבחון דרכים בכדי לשנות את " תמונת המצב " בטרם יהיה מאוחר . קציני שירות הכבאות , תמימי דעים כי "המצב כיום ומזה זמן רב , בכל התחומים מבצעי , חברתי , מנהלתי ותפקודי בכלל הוא גרוע . השלמה עם מצב זה מובילה למקום אחר – אסון !!! "
בתשובה לשאלה הבהיר אחד מהקצינים הבכירים החתומים על מכתב לכל גורמי שירותי הכבאות : " על דעת 16 הקצינים החתומים על המכתב (שהגיע לעכונט ), חשוב לנו להבהיר , אין בכוונתנו להשפיע ולקדם אינטרס של איש או לפגוע באיש . כל שאנו מבקשים הוא " לעצור את העגלה בטרם תיפול לתהום , אנו רואים חובה כקצינים ובעלי תפקידים בשירות לעשות זאת ולא נחטא לתפקידנו ."
בתשובה לשאלה, מה צריך לעשות לעצירת ההידרדרות ולתיקון המצב : " ראשית יש לפעול על פי נוהלי הכבאות הקיימים בכדי שכל בעל תפקיד ימלא את ייעודו . אי אפשר לקדם כבאים ללא כללים ברורים ולאחר השתלמויות מתאימות . יש לפרק את המחנות בשירות הכבאות וההחלטות צריכות להתקבל ללא שיקולים זרים . "יש לעבוד ככל ארגון היררכי " בריא " . "
ולגבי הטפול בדלקות והצלת חיים : " המבצעים ומניעת דליקות הם אבני היסוד של השירות , לכן יש לעשות הכל בכדי שיפעלו כנדרש . "הצלת חיים " אינה ברורה מאילה והקצינים שהתכנסו לישיבת חירום , חוששים שלא יעמדו במשימת הצלת חיים .
בתושבה לשאלת אותו קצין כבאות בכיר , שהדברים על "כרוניקה של אסון" הם חמורים ביותר , מאפה באו הטענות עכשיו : " התרענו לא פעם ולא פעמיים בכל דרך על המצב ששורר באיגוד מזה מספר שנים והפעם שוב התרענו בישיבת החירום לפני שיקרה אסון , כתבנו והזהרנו , לעומת זאת אנחנו מואשמים במרד קצינים ע"י טפסר /מ יוסי בן שושן מ"מ מפקד שירות הכבאות .
בן שושן האשים אותנו במרד ובנזק לשירות ושעשינו שם לא טוב לשירות . כאשר המטרה שלנו היא להתריע על המחדלים שקוראים באגוד הכבאות . בן שושן מאשים אותנו במרד והמליץ להעניש אותנו שלא בצדק , עכשיו הנושא עומד לפני הדיון שאמור להתקיים בהנהלת האיגוד .
בשלב זה כאשר יש מתיחות וכולם עסוקים בעימות , יש סכנה כפי שהדגשנו כי לא כל הגורמים לא מרוכזים במשימות ."
בתשובה לשאלת אותו קצין כבאות בכיר לאור הכותרות במקומונים בשבוע שעבר בנושא העסקת בנו של נוימן , מ"מ ראש העיר עכו אמר הקצין הבכיר : " יוסי בן שושן הוא שקלט את הבן של נוימן בשירות , למה עכשיו בן שושן מתלונן הרי , עברו 3 שנים מאז התקבל מורדי לכבאות , מורדי עבר ועדת מכרזים וקורסים . זאב נוימן לא היה בהנהלת האגוד בתקופה ההיא .כאשר מורדי התקבל , אם היו השגות למה בן שושן לא אמר את זה אז , למה היום אחרי 3 שנים הוא התעורר . כולם יודעים מה הסיבה , כולם יודעים שלא היה מועמד פנימי מתאים במכרז למפקד שירותי הכבאות , לכן התפקיד יצא למכרז חיצוני ".
בתוך כל המחנות בשירות הכבאות שאמור לשרת אותנו התושבים , התגלגל הסיפור קליטתו של הבן של זאב נוימן סגן יו"ר אגוד הכבאות לעבודה במכבי אש .
לאור דבריו של קצין כבאות הבכיר בדקנו את הסיפור על בנו של זאב נוימן , מ"מ ראש העיר עכו . מתברר שהבחור הצעיר , מורדי גולש עכונט , השתחרר משירות קרבי ביחידה מובחרת , שאלנו איך נקלע מורדי במאבקים בין המחנות , האים גם לבן של מ"מ מקום ראש עיר יש חיים משלו , האים יכול להיות שמורדי זכה במשרת הכבאי בדין , גם זאת אפשרות .
התברר שמורדי נוימן , הגיש את מועמדותו לתפקיד כבאי מבלי לשאול את אביו ומרגע שזאב נוימן , הבין שבנו מתעקש להגיש את מועמדותו למשרה , הוא התפטר מתפקידו הציבורי כסגן יו"ר אגוד הכבאות ולא היה אפילו כחבר הנהלה האיגוד בזמן קבלתו של מורדי לשירות .
מורדי נוימן , עבר בחינות קבלה ומיון ראשוני במכון התאמה שהנציבות עובדת איתו בקביעות . מתוך 11 מועמדים שעברו את הבחינות , רק 2 מועמדים עברו את הבחינות ואחד מהם הוא מורדי נוימן , לעכונט הגיע החומר עם תוצאות המכון וועדת כוח אדם של הכבאות . יש לציין שאף חבר מהוועדה שקיבלה את מורדי לא גר בעיר עכו , בן הממליצים בוועדת הקבלה חתום טפסר יוסי בן שושן .
מורדי הגיע להישגים טובים גם בקורס כבאים עם ציון 96 ( מסמך בעכונט ) עוד בחודש מרץ 2005 . חודשים מספר אחרי שהתקבל מורדי לשירות הכבאות , מועצת העיר עכו , בחרה שוב בזאב נוימן כנציגה לאיגוד . כל הסיפור של המכרז היה עוד בשנת 2004 .
בתשובה לשאלה לטפסר יוסי בן שושן כי מכתב הקצינים על כרוניקה של אסון , כי זה מפחיד לקרוא מה שכתבו 16 קציני כבאות , ענה בן שושן : " אני מתאר לעצמי שאתה עוקב בזמן האחרון אחרי כתבות על הכבאות אבל אני יכול להגיד לך אתה יכול להיות רגוע , המכתב הוא כדי ליצור שערורייה לא מעבר לזה . "
לשאלה איך אפשר לתפקד ולהפעיל את כיבוי האש במצב הזה ענה בן שושן : " העובדה היא שאנחנו נותנים מענה לכל אירוע , לא היה דבר שלא הצלחנו לתת לו תשובה זאת ההוכחה . מה כתבו כתבו במציאות זה דבר אחר .
( מיד התנתק הטלפון ובניסיונות נוספים בן שושן לא ענה .
זאב נוימן מ"מ ראש העיר עכו , לא היה מוכן להגיב לכל הכתבה ...
בתקווה שהנהלת האיגוד תעשה סדר במהרה לטובת כולם .

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2006, 00:27 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אלברט, טוב שיש לנו מישהו כמוך עם היד על הדופק. אני מקווה שבעקבות החשיפה שהבאת בכתבה שלך כמו שנוהגים לעשות אחרי תוכניות התחקיר בטלויזיה ימצאו לנכון להזיז ו / או לשנות דברים בנדון, בכדי שחלילה לא נמצא באסון עצמו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2006, 01:09 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אני חושב שבהחלט הגיע הזמן לעשות סדר בכבאות בגליל המערבי

מה רוצים ממורדי ? אני מכיר את מורדי אישית הוא בחור מצוין שהתקבל לעבודה בזכות ולא בחסד.

ישנם אנשים קנאים שמנסים לתקוע מכות בגלגלים ולא יצליחו.

ומילה על זאב נוימן מדובר בסגן ראש עיר מצוין לעיר שלנו והלוואי שיהיו עוד אנשים כמוהו לעיר שלנו.

לעורך עכו נט אלברט לוי כל הכבוד על הסיפור ועל החשיפה ותמשיך בעבודה הנהדרת שאתה עושה כאן ימים ולילות.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2006, 09:02 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אין ספק שצריך לעשות ארגון מחדש בכל נושא הכבאות במדינה
בכלל ושרותי כיבוי גליל מערבי בפרט.
יותר מדי פעמים אנו שומעים וקוראים על בעיות באיגוד זה
יכול להיות שהגיע זמן לעשות סדר בנושא , ואותי לימדו שהסדר
צריך להעשות בשיטת הפירמידה ההפוכה כלומר להתחיל מהקודקוד ואז לרדת למטה.
בקשר להעסקתו של בנו של מ"מ ר' העיר , נכון לעיתים הפוליטיקאים
" מאד משתדלים " לדאוג לג'ובים בכירים למקורבים
אבל לקרוא למקצוע כבאי "ג'וב בכיר " או אטרקטיבי זה קצת מוגזם.
מהנתונים שקראתי כאן על בנו של נוימן מצטיירת תמונה של בחור מוכשר מאד
חייל קרבי לשעבר שזכה להערכה וציונים מעולים בקורס הכבאות ,
אז למה לנגח אותו בגלל היות אביו פוליטיקאי ?
צריך לבחון את האיש לפי כישוריו , וזה שהוא בנו של פוליטיקאי לא צריך להוות לו מכשול.

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: תחקיר
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2006, 10:03 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

תחקיר מעולה של אלברט, על מורדי.

מסכים עם יוסי ,ככל הנראה מורדי בחור מוכשר והעובדה שאביו בכיר בעיריה לא צריכה להזיק לו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2006, 15:30 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

מורדי נוימן הוא אדם כישרוני ונבחר בזכות

לכל המקשקשים תמשיכו לקשקש ולקנא.

שבת שלום

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2006, 00:33 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

עוד נקודה אחד.

ב18.01.05 פורסמה באתר אינטרנט ( פורום ??? Akko ) ידיעה, שגרמה להחלפת ''השלטון'' במקומון וגולשים זוכרים את הסיפור עם גברת ''אזרח''.

אני תרגמתי ת הסיפור לרוסית, כמו הרבה סיפורים אחרים . למחרת קיבלתי מכתב של ע''ד H.T שהיה פונה לכתב האתר.
המכתב נשלח אלי דרך חברה מעובד העירייה – ''המתורגמן'' .

זו הייתה ''דרישה לפני הגשת תביעה בגין עוולה לפי חוק איסור לשון הרע''
אני מצטטת כמה משפטים:
''מרשי ה''ה זאב נוימן, סגן ראש עיריית עכו, מילא את ידי לפנות אליכם כדלקמן:
בתאריכים 18.01.05 19.01.05 ועד עצם היום הזה, פורסמו באתר פורום
???Akko
.........................................................................
3. אציין, כי מרשי התפטר מתפקידו באיגוד כיבוי אש עובר למועמדתו של בנו במכרז.

בנוסף, בניגוד לאמור בפרסומים, בנו של מרשי כלל לא זכה במכרז ולא התקבל לעבודה בכיבוי אש והינו עובד כקב''ט במלון חוף התמרים בעכו''.
.................................................................

איך מסתדר המכתב ופרסומים עכשוויים?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2006, 01:56 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

לריסה מירו היקרה

טוב שיש נושא שמעניין אותך והחזיר אותך לכתוב כאן אחרי זמן רב
אני מבין מזה שכל העשייה בעיר וכל הידיעות שהיו כל כך הרבה זמן לא מעניינת אותך
טוב , כל אחר בוחר את מה שמעניין אותו מהסיבות שלו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: נויימן הוא לא האביר על סוס לבן - לצערי הרב יש גם סוס שחור
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2006, 19:19 
נו באמת זה כבר עובר כל גבול
לבוא ולהוציא את מר נויימן זאב כאדם נקי כפיים , אז או שכל העיר נמכרה לאדם אחד או שבאמת מישהו סונוור בתחקיר חד צדדי .
הרי לזאב נויימן יש קבלות לא מעטות על כישלונה של העיר עכו. הרבה תרומה מאז כניסתו לעיר לא ראינו. ראינו כוחניות, בוטות, נבזות והרבה פוליטיקה זולה ומיותרת. לא שכחנו את החיבור שלו עם אדהם גמאל שתרם לעליית "הערביזם" בעיר שפגע קשות. אנו ממשיכים לחלום כאילו הנה עכו עולה לגדולות והנה רצים אוכלוסיות חזקות לתוך העיר ובסוף מגלים שאת הדירות לאנשי הביטחון מוכרים במחירים מתחת לקרקע (120 אלף דולר), ורובם כבר אומרים מראש כי יפנו אותם להשכרות (ומעניין איזה אוכלוסיה תשכיר דירות אלו). אבל סטיתי מהעניין. זאב נויימן ידע כל חייו לדאוג רק לעצמו ולסובבים אותו. לעולם לא הצטייר כאיש ציבור אמיתי. יום אחרי הבחירות כבר החל להכין את המערכה לקראת הבחירות הבאות. על איזה תחקיר אתם מדברים ???? מורדי לא סיים בגרות מלאה, ואתם באמת נאיביים "מורדי הגיש את מועמדותו ללא אישור של אביו או בלי שאביו ידע" נו באמת זה כבר שיא התמימות או שיא החד צדדיות. לא שאני מכיר את יוסי בן שושן ואם הוא ידע על המקרה לפני שלוש שנים והיה אחראי לזה אז הוא טועה בדיוק כמו נויימן. וגם קצת ביקורת על העיתונות שלנו. שרון דהן היקר , לפני שלוש שנים לא כתבת על זה. אז מה קרא פתאום אתה כותב על זה???
תעזבו שטויות העיר הזאת מלאה בשחיתות ומושחתים ושום דבר כבר לא יעזור לה.
אבל דחיל רבקום על תוסיפו מלח על הפצעים ותוציאו את מר נויימן כאביר חלומתיה של עכו כי הוא ממש לא. יש אביר לבן ויש אביר שחור ונויימן לא נמנה לדעתי עם אבירי הסוס הלבן.
בכל מקרה בהצלחה לכולם ונקווה שעכו נט לא יטעה שוב כי בסך הכל עכו נט היה ניטרלי וכך היינו רוצים שישאר
D,N,A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2006, 20:57 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מהכרותי את סגן ראש העיר זאב נוימן מדובר בסגן ראש עיר חרוץ ומאוד מסור למען העיר שלנו. תפסיקו לקשקש הכל מקנאה. משפחת נוימן היא משפחה יקרה בעכו והלוואי שהיה לנו עוד תושבים כמו מר נוימן אצלנו בעכו.

זאב נוימן אני מחזק אך ידייך המשך בעשייה למען העיר שלנו.

שחר גרף

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2006, 22:09 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

D,N,A היקר והאנונימי שלום רב

הכתבה על כיבוי האש נולדה מהחומר שקיבלנו בעכונט על ישיבת החירום של 16 כבאים שזועקים הצילו !!! על זה העניין שלנו כתושבים לבדוק מה קורה ולהזעיק את כל הגורמים שצריך לטפל בנושא לאלתר !
הרי זה העניין המרכזי והחשוב שבנויה עליו רוב הכתבה , ועל כך אין אתה מתייחס בכלל .

לגבי העניין של נוימן שהיה בחלק השני של הכתבה והתפתח במקרה , אין לעכונט כל עניין " להוציא את מר נויימן זאב כאדם נקי כפיים " כפי שאתה כותב ואין לנו עניין ללכלך אותו או כל איש ציבור אחר .
רק לידיעתך הכלל שנכתב בעכונט לפני כשנתיים , הוא שאם אדם נפגע ממה שכותבים עליו , אז אותה תגובה נמחקת . כי אין לעכונט כל עניין לפגוע .

בשיחה עם אותו קצין כיבוי בכיר , הבנתי ממנו שמפריע להם שהכתבות במקומונים משבוע שעבר התרכזו במשרת הכבאי של הבן של נוימן ולא בבעיות של הכיבוי , באותם כתבות צויר העניין כאילו הבן של נוימן קיבל משרה של מנכ"ל לפחות וכאילו גילו את השחיתות הגדולה במדינה ויש עצורים , לא צריך להגזים זה יותר בריא .

למערכת עכונט התקבל דואר שמדגיש בצורה חיובית את העניין של מורדי נוימן והתקבל גם כל החומר על צורת המכרז ועל ההצלחה של הבחור שהשתחרר מהקרבי והיה חשוב לו להיות כבאי , לא מנכ"ל . .

הכתבה לא הייתה מיועדת לשבח או לעשות ניתוח פוליטי על העשייה של נוימן או על אי עשייה של נוימן ולא לעשות אותו "אביר ", אין לאף אחד מהכותבים בעכונט כל קשר פוליטי עם נוימן , אבל יש לכותבים הקבועים של עכונט לב וגישה חיובית לכל אדם בעכו בלי יוצא מהכלל .

למען האיזון , אבקש להתייחס למספר נקודות שלא היו בכתבה:
לגבי דיור הקבע שלא היה בכתבה : יש 2 סוגי תושבי עכו לפחות האחד לא רואה כל חיוב אפילו אם יבנו לו מגדלי השלום בעכו ויש אחרים שמעודדים כל עשייה קטנה כדי להתקדם עוד צעד נוסף .
נניח אדון אנונימי שכל אנשי הקבע ישכירו את הבתים המפוארים לתושבים אחרים , מי יכול להשכיר דירות יוקרה ביוקר ? ברור שרק תושבים בעלי אמצעים ומצליחים , אז מה רע בכך שבונים עוד דירות פאר בעכו .

כל הניתוח שלך על כך שנוימן תרם לעליית "הערביזם" הוא צד אחד , היה גם צד אחר שנכתב בידיעות עכו ע"י "ועדה המעקב היהודית " ששיבחה את נוימן על עמידתו היהודית . אין סוף לעמדות של האנשים , אבל זכותו של כל אחד לחשוב כרצונו .

מאחר ורואים שיש לך עמדה ברורה ואתה בעל ידע על הנעשה בעכו , מדוע אתה לא כותב בשמך המלא בעכונט . הגישה הזאת של צורת הכתיבה או אי כתיבה , דומה לאיש ועד הורים שכועס שכתבו בעכונט וגם בצפון 1 , שוועדי ההורים מתנגדים למפעל ההזנה בעכו , האיש הכועס יודע על כל מילה שכותבים בעכונט אבל לא מגיב .
עכונט ימשיך לפרגן לכל אדם שעושה למען עכו אפילו במעט ואם הבן שלך או האח שלך יעמוד בפני מתקפה ותרצה לפרסם את העובדות , נשמח לעזור .
שבת שלום

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2006, 22:49 
אלברט היקר
ראשית אשמח להתייחס לכתיבתך ותשובתך המעמיקה ולא לאחר(-)
לעצם העניין
אכן אתה צודק, לא מדובר במשרת מנכ"ל ואין לי ידיעה על כך שדובר על מנכ"ל אך גם כאשר מדובר בכבאי פשוט או כל תפקיד שרירותי צריך שיהיה לזה נקיון כפיים ולא יכול להיות שבזמן שבנו של נויימן היה מועמד נויימן התפטר ותפקידו נשמר לו באידוק מוחלט עד סיום קליטת בנו והנה הופ חזר לתפקידו כי פשוט נויימן הוא אדם "פינומן" הרי אין לו תחליף ביקום ויהיה קשה מאוד לוותר על אדם כל כך מדהים. אכן כן נשפכת צניותי המוחלטת על האדם ולא אין לי דבר ולו חצי דבר עם האדם מאשר הסיפורים המעשים והדברים השליליים שעשה לעיר (כך לפחות אני רואה את פני הדברים). לגבי הבתים "היוקרתיים" שאתה מדבר עליהם. ימים יגידו אלברט ואתה עוד תיווכח לראות את התוצאה העגומה הזאת. ראה את הבתים "היוקרתיים" בשכונת הכרם ותראה איזה אוכלוסייה מאיישת אותה היום ומתגברת ומתעצמת. זה התוצאה של עכו של מנהיגיה לדורותיה כולל היום. לגבי נושא ועד ההורים שמתנגד למפעל ההזנה. לא ברור לי ההחלטה המטומטמת וחסרת ההגיון הזו. וכנראה שהעומד בראשה אשר סרגה (שגם הוא הצלחה מסחררת בעיר)- (ושוב מתנצל על הצניות) ואז נבין מדוע הילדים בעכו ממשיכים להיות רעבים גם היום .
אכן צודק אתה מר לוי שאין אני רואה את הדברים החיוביים בעכו, ואולי אמצא איזה אור בקצה המנהרה אבל בפועל יש לנו עיר מקוללת מקולקלת שמסתבר שמנהיגיה עדיין מצליחים למצוא מקום לסחוט אותה לטובת האינטרסים האישיים שלה. יופי עושים כביש ועוד מדרכה וכבר אומרים הנה עכו אחרת . בולשיט כאן צריך לעקור מהשורש את הכל . אם העיר הית במצב טוב לא היו מביאים לעיר לעוד שלושה חודשים חשב מלווה. כנראה שמישהו שם למעלה בכל זאת חושב שהקופה עדיין לא בידיים טובות. הנה עוד דבר שצריך לבדוק את ההשלכות שלו . עץ נפל על אישה ופצע אותה . הידעת שעד עצם היום הזה לא השכילה עיריית עכו לטפל בעצים של העיר. מי שבכל זאת טורח לעשות זאת מידי פעם היא חברת חשמל שגוזמת את העיצים והענפים כדי שלא יפגעו בחוטי החשמל. אז מה אתה מצפה?? דיבורים כמו חול אך בפועל אין מה לאכול .
לגבי האנונימיות שלי - לפעמים רוצים לומר הרבה דברים ותחושות ללא כוונות פוליטיות אלא מתוך כוונות אזרחיות. מי שרוצה להיות פוליטיקאי ולהישמע שיזדהה בשמו הפרטי..... וברוך השם ישנם רבים כאלה
ולגבי הדברים שנכתבו ---- אם פגעתי במישהו אני מתנצל מראש אך זאת דעתי האישית ומותר לי במסגרת חופש הביטוי להביע אותה.
d.n.a

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2006, 23:56 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

צריך להצדיע לאחד כמו זאב נוימן - סגן ראש העיר מצוין בעכו. והשהקנאים יאכלו את הכובע.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2006, 23:48 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ל d.n.a אני ממש מרוצה ממך ואפשר לומר שהגיע עוד כותב לפי רוחי
שללא פחד יראה וחת כותב מה שעל ליבו ישיר וישר .ולדעתי כך כל כותבי וחברי עכונט.
אולי לאט לאט יקח קצת זמן ותתחיל להיתעדן ולהתחיל לראות גם חיובי מסביבך שהרי גם אני בתחילת דרכי רק תקפתי ורק שלילה ושלילי ראיתי.
כיום אנו רואים מעשים ודברים שלא רואים כשכועסים .מה אפשר לעשות ככה זה.
לא איני נאיבי ואם צריך לקסח ראש הקסח ללא פחד.

לעינין הבן של... שעובד ככבאי. רגע מה אתה רוצה שהבחור שגמר צבא ילך לראות בשדות זרים רק בגלל אביו שעובד בעיריה ? למה את מי זה מעניין איפה עובד האבא ?אותי מעניין כאשר יש מקום שבני יעבוד ולא יעזוב את העיר בגלל מקום עבודה שיעבוד.כל הגישה הזו מגעילה אותי הרי לצערי אני אומר כל מקום שהבחור היה הולך היו מצביעים עליו כבעל פרוטקציה כזו או אחרת ולאו דווקה בשירותי הכבאות .
מה נראה לך שיש שריפה הבחור עומד מהצד רואה איך מכבים שריפה וחוזר לתחנה? די !צריך לסתום עיניים ופיות לכלל מיני פקות פקות למינהם שרוצים עלק להיות יפיי נפש על חשבון ,כלום.
אני אומר והיה והבחור לא עומד בדרישות ונכשל במבחני הכניסה לשרות נכון שאסור לקבלו כי העבודה בכבאות דורשת כושר פיזי גבוה וכו' וכו'.

לגבי השכונה החדשה לאנשי כוחות הבטחון אתה קצת פסימי בצורה מוגזמת אז בבקשה תוריד להבות .לגבי הדוגמאות שבשכונת הכרם ספר בגלוי מה קורה שם מבלי לתת כאילו רמז כזה או אחר . והיה ומשכירים שם לערבים אז תומר והיה ויש שם מכוני ליווי תומר והיה ויש שם בתי הימורים תומר .תומר ללא פחד כך שנדע כולם ואולי גם נפעל כנגד.
הדבר הכי טוב זה היושר ונראה לי בעליל שגם אתה מסכים לכך.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2007, 01:17 
עזרא היקר
אכן איני רואה את רוב הדברים בחיוב, עם זאת ישנם דברים שכבר הספקתי לראות בחיוב עם ספקנות גדולה לגבי השותפים לדבר (ראה נושא זובינו אהרון היקר). לגבי הבן של נויימן. ישאר בעכו או לא ישאר בעכו זה עניין אחד, אבל שמישהו טוב ממנו ילך כי אבא שלו לכאורה דאג לו זה כבר סיפור אחר.זו לא הפעם הראשונה שנויימן עולה בסיפורי "סדר לאנשיך כפי יכולתך" נויימן הוא איש ציבור של הכיס שלו והארנק שלו ובזה מסתיים הסיפור נקודה. בנו היה יכול להשתלב בכל מקום עבודה אך לכאורה בחר דווקא בכיבוי אש היכן שאביו חזק ושולט ולא ניתן להאמין בתמימות ובמבדקים שעבר. דרך אגב בערוץ הופ יש תוכנית שנקראת "סמי הכבאי" גם הוא עושה ניסים ונפלאות בטלוויזיה אבל הוא דמות אנימציה שנבחרה לאחר מבדקים והכשרות (נו באמת).
לגבי הלהבות שאני מעלה לגבי שכונת הכרם אני לא מודאג יש כבאי מוכשר שיכבא אותם (או שלא), אך רבים מהדברים שאמרת על שכונת הכרם נכונים וכדאי לעשות שם סיור בעיקר בערב ואז תבין את גודל האסון המוסתר,
שיהיה לך ולנכדיך בהצלחה
אמן כן יהי רצון
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 25 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה