חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 יוני 2025, 09:43

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 166 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2006, 15:20 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

סיפור קטן על מעלילי הנהג הישראלי (וואללה יש המון סיפוים).
אמש בזמן המשמרת שלי בערך בשעה 2300 הוזנקתי לצומת רכסים מאחיהוד על מנת להכווין תנועה כי יש פתאום פקק ענק וצריך לשחררו.ואני לתומי קורא בשעון ורואה שהשעה 2300 מה פתאום פקק?
טוב אני נוסע מהר ובזהירות מגיע לראש הפקק ומה אני רואה? טנדר מסוג איסוזו במרכז הכביש מכסה מנוע מורם והנהג רוכן לעבר המנוע כאילו לבדוק או לחפש משהו והשד יודע.לשאלתי למה הוא עומד במרכז הכביש ? עונה לי הנהג כי רק בנקודה הזו הוא יכול לראות בדיוק במרכז שני הנתיבים תאורת הרחוב מהירה לו את המקום בתא המנוע..אמרתי סליחה איני מבין .והוא אומר כאשר המכסה פתוח עד למעלה פנסי הרחוב מאירים ללא הטלת צל כך שיש לו תאורה מלאה. ומה לגבי התנועה שצריכה לזרום ושהוא גורם לפקק הענק הזה .עונה הנהג "אני מה איכפת לי כולם עוברים בסוף" כאילו הכביש של אבא שלו וממש לא הזיז לו ביקשתיו שיזיז את הרכב לשול ושם שיחפש מה שבא לו ולא ליפני שקצת הרמתי את קולי.נכנס הנהג לתא הרכב התניע הזיז את הרכב לשול כמובן שהפקק הישתחרר .ועכשו לשאלה את האדם ההזוי מה הגורם שגרם לו לעמוד באמצע הכביש ? הוא עונה ששמע יללה של חתול ורצה לחלץ אותו כי היללה באה מכיוון המנוע שאלתי מצאת את החתול ? הוא עונה לא,נדמה לי שברח ברגע שעצרתי .
הקיצר חברים הזמן הארוך שהוא עמד באמצע הכביש היה כאילו לחפש חלקים מהחתול שאולי נתחן .
ועכשו לכו תבינו את ההזויים שנוסעים בכבישי ארצינו.
עזרא .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2006, 01:14 
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות

עזרא אתה יודע שלמנהל פורום זה שחר גרף יש השבת יום הולדת. תקדיש לו בפינה שלך עזרא מדבר מאמר משלך.

לירון

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2006, 00:43 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

למה בני סלע לא הגיע לצומת שאני הייתי במשמרת? לפי תיאור הכתבים זה המקום שבדרך כלל אנו מציבים מחסומים אבל הפעם אני לא הייתי תורן .חבל,נכון?
ובכן זהו, נגמר סיפור ארוך ויקר כולי תיקווה שהאנס הזה ינמק בכלא עד אחרית ימיו.

ולעיקר ,שחר גרף היקר המון מזל טוב ליום הולדתך(ביום שבת ) .עכשו אני מאוד מקווה שתתחלנה הבחורות לצאת מחוריהן לאחר שבני סלע היסתובב חופשי ונלכד הערב וכך תוכל ביתר קלות לתפוס לך אחת אישית וצמודה ועד יום הולדתך הבא כבר תעמוד מתחת לחופה כי הגיע הזמן.
לא טוב היות האדם לבדו .

שחר החמוד מברוק

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2006, 20:26 
עכונט כדרך חיים

עזרא ידידי

שמחתי להכיר אותך אתמול במסיבה של שחר כיף היה לי לשוחח אותך ולהכיר אותך ומצפה לראות אותך גם בפעמים הבאות.
בנוסף תמשיך בפינה המעניינת שלך בלחשו לי ותהיה בריא.

סמי תוסס

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2006, 01:35 
משתמש בתחילת הדרך בעכונט
משתמש בתחילת הדרך בעכונט

עזרא תמשיך לעניין אותנו עם סיפורים מהממים בפינה שלך

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2006, 19:12 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עזרא אחי מה קורה ? נשמה הבלוג שלך מחכה לך בקוצר רוח.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2006, 20:34 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מה אתם חושבים שרק אני מתנדב? לא ולא גם רעיתי מתנדבת בהחזרת הימח"ים בצפון לכשרות וכאות תודה אירגנו להם יום טיול וכייף בגליל התחתון וגם את בני הזוג של המתנדבים .ואני הוזמנתי כביכול ע"י אישתי לטיול .

ובכן הנסיעה היתה באוטובוס מאורגן עם מדריך שחבל על הזמן על ידיעותיו ובקיעותו את המרחבים .

תחנה ראשונה היתה בחנות היקב של קיבוץ עמיעד שם קיבלנו הסבר על הפקת ליקרים מצימחי הארץ כמו כן טעימות וקניה מי שרוצה .מאוד מומלץ.

משם לתחנה השניה אתר ספיר המקום שממנו שואבים מים מהכנרת ומזרימים אותם לאורך המוביל הארצי עד מצפה רמון .קיבלנו הסבר מפי שוני המדריך ממרכז המבקרים שנתן לנו ממש לחיות את המשאבות ולראות אותן בזמן פעולה כמו כן סרטון ואני ממש נפעם מהעוצמה .
אגב הכניסה תואמה כבר לפני שבוע וכן בבידוק ביטחוני.
משם נסענו לתחנה השלישית אל עבר מפעל תנובה באלון התבור שליד בית הספר החקלאי כדורי בואכה עפולה. אני רוצה לומר שראיתי במהלך חיי הרבה מפעלים אבל מפעל שכזה באמת שלא ראיתי . קודם כל ענק בקנה מידה עצום נקי מצוחצח ומבריק ללא פשרות קיבלה אותנו מדריכה מטעם המפעל שהעבירה אותנו למרכז המבקרים של המפעל כאשר ישבנו כולנו באולם כנסים ראינו וקיבלנו הסבר על כל שרשרת תהליך היצור של המוצרים שבאים בגביעים לסוגם.
תיאור האולם שישבנו בו. צר וארוך כך שעל הקיר שמנגד היו מספר מסכי ענק ועליהם הסריטו את הסירטונים כך שלאורך הקיר ראינו מספר מסכים שכמובן הציגו בו זמנית את אותו הסרט.
ובסיום הורמו המסכים באחת ונתגלה לפנינו אולם היצור .מדהים זו לא מילה ממש כמו בסרטי ג'ימס בונד כולם בלבן הכל נקי ונוצץ .
כך יצא שאנו עמדנו כאילו מול אקווריום ענק שבפנים ישנם אנשים ומספרם ממש מועט כי הכל רובוטיקה וממש ללא מגע יד אדם כל היופלה והאשל וכו'.
לאחר מיכן עלינו לקומה נוספת שם חיכו לנו כל הדליקטסים של תנובה ואיני צריך לתאר פה מה קרה כאילו סופה הוריקן עברה שחדר .
שלא תבינו לא נכון לא היתה היתנפלות כי אם ממש ליד כל כסא בשולחן חיכתה ערמה של המוצרים ומי שסיים וביקש קיבל עוד יאללה איזה טעם .סיימנו להיתכבד חזרנו לאוטובוס ומישם לאחת המחנות שבצפון לארוחת צהריים .וואללה הרמה סבירה משם לתחנה האחרונה אתר ההנצחה של חטיבת גולני אשר בצומת גולני קיבלנו הסבר מפי חייל גולני שבקי בהיסטוריה של החיל סיור במתקנים והביתה.

עייפים אך מרוצים.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2006, 15:18 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

עזרא אחלה פינה המשך כך.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2006, 21:32 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עזרא שלנו זכה לתמונה גדולה בצפון 1 במדור ברברה בה הוא נראה מרים כוסית לחיים. שיהיה בריא עזרא וחג שמח לו ולבני משפחתו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2006, 11:25 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

והשבוע אין לי צפון 1 למה? לא יודע
שחר תשמור לי אחד
תודה עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2006, 18:05 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

והנה ממש לאחר כתיבת תגובתי בעינין שדווקה השבוע לא רכשתי צפון 1 הגיע אלי חבר ועיתון בידו.
איני מכיר את ברברה אבל אני רוצה לומר שמי שבידו יוזמת פרסום התמונה ממש מופרע מה אני כזה גדול ?ואדום? בסך הכל שימחתי ושמחתי בחגיגת גולגה של ברברה . אגב אומנם אני בודד שם בתמונה אבל ישנם עוד בני משפחת עכונט מסביבי וחבל שתמונתינו הכוללנית לא היתפרסמה אלה רק שלי .
מפה אני מבקש מברברה (מקווה שהיר קוראת פה) לפרסם את משפחת עכונט שישבה עם הנער החמוד שלנו שחר גרף .

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2006, 09:08 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

שבוע טוב לכולם
הנה חזרתי ואני פותח את עכונט ונראה שהחורף משאיר יותר עכואים בביתם וכך יש לנו יותר כותבים .ועכשו יש לי משימה של כמה שעות לשבת ולקרוא המון תגידו משעמם לכם כתבתם המון?

שחר צח עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ינואר 2007, 16:44 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עזרא היקר - מחכים לך בפינה הקבועה שלך כאן בעכו נט - 'עזרא מדבר'

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2007, 17:19 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

והנה הוא נכנס מתחת לשמיכתי חופר ונובר מתישב לו בפינה חמה ומתחיל את עבודתו ואומר למה כולם ואתה לא? אז גם אתה תיהיה חולה .
כן אני כותב על החיידק שאחרי לשפעת שבה אני נתון .אני לא מבין על כל דבר צריך להילחם ?למה צריך הבן אדם להידקר ולהכניס חומר לגופו כאילו זה שיריון בפני משהו שבכלל לא נראה.
עכשו לאחר שתקף וניצח אותי אין כוח ללכת להידקר ולקבל חיסון נגדו .
וכל מה שנותר כרגע זה לצאת למלחמה לנצח את החיידק .
התחמושת שלי היא כוס תה רותח מהול בויסקי ג'ק דניאלס נשק אמריקאי.
כמו להביור לשרוף את הוירוס .
אני מקווה שעוד יום יומיים ימות החיידק ואחזור לאיתני.
למי שיש הצעות למלחמה שיכתוב הכל מתקבל בברכה.
עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 ינואר 2007, 00:02 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

עזרא אני מציע לך לנוח להתכסות בשמיכה לשתות ולאכול והעיקר לשמור על עצמך.

תמשיך בפינה המהממת שלך וכל טוב. .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 166 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: