חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 06:22

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עדכון :הלמו- משה הלוי,העכואי-עתר לעליון - מבקש המחשב חזרה
הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2006, 20:04 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

עדכון נוסף היום 27 בינואר 2007 : הלמו, משה הלוי העכואי , עתר לעליון - מבקש את המחשב חזרה

הלוי משה ( שמעון כהן בעכונט ) הגיש השבוע ערעור לבית המשפט העליון בדרישה לקבלת המחשב שנלקח ע"י המשטרה מביתו בעכו .

לא ידוע בשלב זה אם יתקיים דיון בעליון בכלל , כי צריך אישור שופט עליון לקיום דיון כזה לעניין .
לקישור של הבקשה :
http://www.4law.co.il/halemo24107.pdf

לפני הגשת הבקשה של הלמו לעליון , הנושא היה במחוזי בתל-אביב
קישור של הפרוטוקול :
http://www.4law.co.il/halemo111206b.pdf

אני מאחל הצלחה להלוי שלנו
אלברט

עדכון : ראיון עם הלמו / משה הלוי הבלוגר מעכו

הבלוגר שבע-הקרבות הלמו מוצא את עצמו בכלא לאחר שחשף את שמות המתלוננות נגד קצב ורמון ; העונש: איסור גלישה באינטרנט

הראיון בהמשך בדף השני של הודעה זו
אלברט

עדכון : הלמו - הלמוגייט , משה הלוי , מעסיק את הרשת , בהמשך

הלמו- משה הלוי נעצר ע"י יחידת פשעי מחשב של משטרת ישראל בשל חשד כי פרסם את שמה של המתלוננת בפרשת חיים רמון. כך מדווח אתר החדשות רוטר-נט בו הלמו העכואי היה כותב רבות.
http://rotter.net/forum/scoops1/8481.shtml

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2006, 23:16 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

אני מאחל להלמו , משה הלוי בכינוי שמעון כהן בעכונט , שיצא במהרה זכאי .

הלמו העכואי שלנו הוא בעל אידיאולוגיה של חופש הדיבור והוא נלחם על כך למרות הסכנות של תביעות .

יש לציין את הלמו / הלוי לשבח , הוא היה בזמן המלחמה האיש החרוץ שדיווח ממקומות הנפילה בעכו לגולשים הרבים בעכונט , הוא האיש אשר הביא את התמונות הראשונות מהשטח וכל העולם השתמש בהם .

לא נשכח להלוי את העשייה שלו בזמן המלחמה בעכו ואת רוחב הלב שלו ואת הידע הרב שלו בנושא המשפטי .

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2006, 23:32 
עכונט כדרך חיים

אכן מצטרף לתקווה של אלברט ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2006, 00:04 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

הלמו אישיות מיוחדת שעד שלא הכרנו אותו ממש לא ידענו במי מדובר
ורק לאחר ההכרות איתו ראינו בחור כשרוני מאוד שיודע המון.
אני מאחל לשמעון שיצא מהר מהפרשת הזו עוד לפני החגים.
לגבי הדאגה אליו אני ממש לא דואג כנראה בזמן שהוא שם הם עוד יעברו
אצלו קורס לאינטרנט מקצועי.

על כל פנים לשמעון כהן הלוי הלמו שנה טובה ומתוקה שחרור קל ונעים

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2006, 08:42 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ל "שמעון כהן " או הלמו משה הלוי ידידנו התוודעתי כאן בעכונט .
בהתחלה חשבתי אותו לטיפוס שלילי מציק ומטריד , אחרי זמן מה
שמשה התחיל לכתוב כאן , גילינו בחור כישרוני בעל ידע יוצא דופן שלא נתקלתי
בו קודם .
הוא בעל ידע ענק בנושאי מחשבים , חוק , משפט , שלטון ועוד
הבחור פשוט הרשים אותי , וחושבני שכולנו נהננו מהידע הבלתי נדלה שלו.
אני מאחל לו באופן אישי שהענינים הסתדרו לו מהר והוא יחזור לכאן
להעשיר אותנו מהידע שלו.
שנה טובה לכולם.

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2006, 10:18 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

חשד: משה הלוי עכו פרסם את שמה של המתלוננת נגד רמון

משה הלוי, שעל-פי החשד פרסם באינטרנט את שמה של המתלוננת נגד רמון, טען בדיון בבית המשפט כי אם ישוחרר בתנאים שהוצבו לו - בלי אינטרנט כלל - פרנסתו תפגע

משה הלוי (הלמו), תושב עכו בן 36, החשוד שפרסם באתר אינטרנט את שמה של המתלוננת נגד ח"כ חיים רמון, סירב להשתחרר היום (ג') ממעצר, לאחר שהתנגד לתנאים המגבילים שהטיל עליו השופט.

אתמול נעצר הלוי על-ידי שוטרי היחידה הארצית לחקירות הונאה. בחיפוש שנערך בביתו נלקחו מחשבים, כמות גדולה של תקליטורים, שישה דיסקים קשיחים, קלטות גיבוי וכרטיסי זיכרון שונים. בנוסף, השוטרים שהגיעו לביתו של הלוי טענו כי הוא תקף אותם.

בדיון שנערך אתמול בבית המשפט, אמר נציג המשטרה, פקד ניר אלקבץ, כי להלוי שלושה תיקים פתוחים, אולם הוא לא הורשע אף פעם. "מדובר באדם שיש לו אתר אינטרנט שבו הוא מפרסם פרסומים שונים ומשונים, כמו הפניות לכל מיני שופטים", אמר נציג המשטרה.

פרקליטו של החשוד, עורך הדין בועז גוטמן, אמר בדיון: "מדובר באדם ללא הרשעות קודמות, שעוסק בעיתונות והוא לא צריך תעודה מאחר ואין הליך רישוי לעיתונות בישראל". לדברי גוטמן, הלוי חשוד בפרסום פרטיה של מתלוננת בתיק נגד השר רמון, לא נפגעת בעבירת מין.

לטענת עורך הדין גוטמן, לחומר שנתפס בביתו אין קשר לחשד הספציפי נגדו, ובתוך חומר זה יש דברים המוגנים ביחסי עורך דין לקוח. לטענת עורך דין גוטמן: "הלמו אינו משבש כל חקירה והוא לא יכול לשבש אותה. כל המעצר הינו מעצר מיותר".

בצהריים הובא הלמו שוב להארכת מעצר בבית משפט השלום בתל אביב. המשטרה ביקשה לשחררו בתנאים מגבילים וכמו כן ביקשה המשטרה לאסור עליו להתחבר לאינטרנט. הלמו עצמו אמר בדיון: "יש לי עיתון באינטרנט ומדובר באתר שמתעסק במשפט ואינטרנט. הפרנסה שלי באה מעיצוב גרפי, החיבור לאינטרנט הוא חלק מהפרנסה שלי וכבר פגעו בפרנסה שלי בכך שלקחו לי את הדיסקים. היום להגביל אותי בגלישה באינטרנט זו פגיעה ממשית בי".

עו"ד גוטמן ביקש בדיון מהמשטרה להעתיק את הדיסקים של הלוי. "בכל יחידת משטרה וב-FBI לוקח שש דקות להעתיק דיסקים ולמשטרת ישראל אין את הכלים המתאימים, אז בית המשפט נתן להם 60 יום". עוד טען עורך הדין כי לחשוד אין כסף להפקדה וכי הוא מהנדס מחשבים שלא מועסק בשום מקום.

השופטת דורית רייך-שפירא הורתה על הארכת מעצרו וכמו כן הורתה עליו שלא יגלוש באינטרנט למשך 60 יום. הלוי עצמו הודיע כי הוא לא ישתחרר כרגע ממעצר כי אין לו את הכסף והוא לא יכול לעמוד בתנאי של איסור חיבור לאינטרנט למשך 60 יום.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3305962,00.html

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2006, 11:02 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

והרגשתי אומרת שאם המשטרה לא יכולה עליו הם יאמצו אותו אליהם.
ואז כמובן שיהיה לו מקום עבודה מכובד מה גם שבמרוצת הזמן הוא בכלל יכול
להגיע לעמדה בכירה מאוד .
אבל מה שהבנתי שהלמו רואה את המשטרה כמו סדין אדום לפני שור .

יום טוב

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: הגיע הזמן שהמשטרה תעזוב את "הלמו" לנפשו
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2006, 18:33 
עכונט כדרך חיים

תמונה

ציטוט:
הגיע הזמן שהמשטרה תעזוב את "הלמו" לנפשו

יש איזה גולש מעכו שנעצר בכל פעם שמישהו במשטרה צריך להראות למפכ"ל הישגים בנוגע לטיפול באינטרנט. לא מגוחך?

פורסם: 20.09.06, 14:00

השוטר אזולאי: האינטרנט כמרקחה

רפ"ק קרסו: כבר עצרתם את הלמו?

השוטר אזולאי: עדיין לא

רפ"ק קרסו: נו, אז למה אתם מחכים?

מה לא הגיוני במשפט הבא? "המשטרה פשטה אתמול על משרדי רדיו תל אביב בנמל תל אביב ועצרה את השדרים שי גולדשטיין ודרור רפאל, לאחר שחשפו בתוכנית הערב שלהם את שמה הפרטי של א', המתלוננת הטוענת כי נשיא המדינה משה קצב כפה עליה קיום יחסי מין".

גולדשטיין ורפאל לא נעצרו, כמובן, על אף שהפרו צו איסור פרסום. קשה לעלות על הדעת מעצר כזה כשמדובר בשני ידוענים או עיתונאים. אך למשטרה אין כל עכבות כשמדובר במשה הלוי, הידוע בכינויו "הלמו", שנעצר אמש (ג') בחשד שחשף את שם המתלוננת נגד חבר הכנסת חיים רמון.

הלוי, דמות ידועה ברשת ובעל אתר ובלוג, נעצר על ידי שוטרי היחידה הארצית לחקירות הונאה. בחיפוש שנערך בביתו נלקחו מחשבים, כמות גדולה של תקליטורים, שישה דיסקים קשיחים, קלטות גיבוי וכרטיסי זיכרון שונים.

בדיון שנערך אתמול בבית המשפט, אמר נציג המשטרה, פקד ניר אלקבץ, כי "מדובר באדם שיש לו אתר אינטרנט שבו הוא מפרסם פרסומים שונים ומשונים, והפניות לכל מיני שופטים". אתם מבינים, אתר עם "פרסומים שונים ומשונים" ו"הפניות לכל מיני שופטים".

המשטרה מתבססת על "דו"ח סודי" של החקירה, לפיו הלוי נקט בפעולות לא מעטות על מנת לשבש הליכי חקירה, באופן המעורר חשד כי אם ישוחרר, ימשיך לשבש
את החקירה גם בעתיד. סניגורו, עו"ד בועז גוטמן טען בדיון כי הדו"ח הסודי מתייחס לחומר שאינו נוגע לחקירה הנוכחית.

כמה זמן לוקח להעתיק דיסק קשיח?

הלוי יישאר במעצר לאחר שמעצרו הוארך פעמיים. זאת, לאחר שהודיע כי לא יעמוד בתנאי השחרור בערבות ובאיסור על חיבור לאינטרנט למשך 30 יום (המשטרה ביקשה 60!), הדרושים כדי לבחון ולהעתיק את תכני הדיסק הקשיח שלו. הליך שאמור לארוך מספר דקות בלבד.

אמנם, הלוי מסרב למסור למשטרה את הסיסמה לדיסק הקשיח שלו (סירוב אשר לטענת עו"ד גוטמן מעוגן בזכות השתיקה שלו), אך אם משטרת ישראל לא מסוגלת לפצח סיסמה פשוטה, כנראה שהלמו הוא באמת פושע מסוכן.

בהחלטה להארכת מעצרו עד מחר, שופט בית משפט השלום דורון אביחי כותב כי "נכוון שחומרת העבירה אינה מהווה שיקול לעילת המעצר, מצד שני, אי אפשר להפריד בין חומרת העבירה לבין העבודה שהלוי ישב במעצר בגין עניינים הקשורים לאותה עבירה". כל החקירות בעבר, אגב, הסתיימו בלא כלום. נציג המשטרה הודה כי להלוי שלושה תיקים פתוחים, אולם הוא לא הורשע אף פעם.

הסתבכויות מיותרות

אז נכון, להלוי היסטוריה ארוכה מאוד של הסתבכויות מיותרות עם המשטרה, ונראה כי יסוד הרסני באופיו דוחף אותו שוב ושוב לעימותים עסיסיים עם בכירים בהם רק יפסיד, אך מתעורר חשד כי הוא הפך עבור המשטרה לשק חבטות שמייצג את הרע שבאינטרנט.

חיפוש פשוט ב"גוגל" מגלה כי שמה של אותו מתלוננת, כמו השם של א', כבר פורסם בפורומים ואתרים שונים. סביר להניח כי אותם שמות מוכרים לעשרות אלפי אנשים בישראל ונחשפו בתפוצה רחבה הרבה יותר מהבלוג של הלמו.

אם היינו סינגפור, מדינה מתוקנת בה חוקים קלים ככבדים נאכפים בחומרה, אפשר היה להבין את המעצר האחרון. אבל מדובר בישראל, מדינה בה המשטרה לא טורחת לסייע לאזרח שמכוניתו נגנבת. העונש הקבוע בחוק על העבירה בה חשוד הלוי הוא שנת מאסר – על כך מבזבזים את כספו של משלם המסים?

אל תבינו אותי לא נכון: אסור להקל ראש בהפרה של צווי איסור פרסום, גם אם אלה ניתנים בסיטונות ובקלות רבה מדי על ידי בתי המשפט. עם זאת, הקלות הרבה בה המשטרה עוצרת אדם ומבקשת להחרים את מחשבו ל-60 ימים, לעומת הסלחנות כלפי אחרים המבצעים לכאורה עבירות דומות מעוררת חשד כי לא רוממות שלטון החוק בגרונם אלא רצון לגרוף יחסי ציבור כלפי פנים וחוץ. אין הישגים משמעותיים במלחמה בפשע? לא נורא, תמיד אפשר לעצור איזה גולש מעכו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3306287,00.html

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: שנה טובה וחג שמח
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2006, 04:23 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

שנה טובה וחג שמח לכל עכונט וחבריה ובימיוחד לך שימעון שנת חופש בכל צורה ודרך,אנו איתך מחזיקים לך אצבעות לשיחרורך.
לעזרא,שחר ולאלברט ,לתוסס ולכל מי שלא הוזכר -שנה טובה ומוצלחת שנת בריאות ביטחון ושיגשוג.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2006, 00:53 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

בתקציר על פי הידיעות מבית המשפט שפורסמו ברשת ,

בכל יום מציעים למשה הלוי , לחתום ולהתחייב לכבד את צו כבוד השופטת ,
את ההצעה של איסור גלישה באינטרנט ותשלום ערבות ,

אך הלוי מסרב בכל פעם להתחייב כי יציית לשופטת הוא לא מוכן לשום תנאי
הוא טוען " אני עתונאי זו פרנסתי אשב כמה שצריך
זו חירותי לא אוותר עליה זה עקרון.

החברים בעכונט , מכבדים את רצונו של הלוי ובתקווה שגם המשטרה וכבוד השופטת יבינו וישחררו את הלוי לראש השנה למשפחתו ולפרנסתו .

"הפרוטוקול "

נציג היחידה החוקרת:
החשוד שוחרר בתנאים ואנחנו לא מתנגדים לתנאים האלה.יחד עם זאת אנחנו מתנגדים לשינוי התנאים ובמיוחד אנחנו עומדים על הצו האוסר על החשוד לגלוש באינטרנט.תוך כדי הימים האחרונים ביצענו פעולות שקידמו את החקירה ויש צורך בחקירה נוספת , כמפורט בדוח סודי במ/1 תאריך היום.ואני חוזר וטוען כי במידה ויותר לחשוד להתחבר לאינטרנט בשלב זה, הוא עלול לשבש את החקירה.

עונה לשאלות הסנגור:
ש.אני אומר לך ששמה של המתלוננת מופץ כרגע באינטרנט האם אתה יודע על כך?
ת.מה שאדוני אומר עכשיו זה לא שינוי נסיבות ולא רלבנטי לחקירה.
ש.אני אומר לך ששמה של המתלוננת מפורסם בעשרות אתרים באינטרנט, האם זה ידוע לך?
ת.זה לא חדש ולא רלבנטי.

הסנגור:
הלילה בדקתי באתרי אינטרנט ונדהמתי.מתברר לי שעיתונים ישראליים מוכרים , ביניהם גלובס, YNET בתוך הבלוגים שלהם מופץ שמה של המתלוננת.אני חושב ששמה של המתלוננת נפוץ עכשיו יותר מהשם "כהן".אני מבקש לצרף את המסמכים כמסמכים של הסניגוריה.האתרים האלה מציינים ששמה של המתלוננת נגישים לכל, עוד לפני שהחשוד נעצר.
...
הסנגור:
ש.ידוע לך ששם המתלוננת הופץ עוד לפני שהחשוד נעצר.
ת.מפנה לדוח הסודי מתאריך היום סעיף 2.
...
ש.האם העתקה של דיסק לוקח לכם 45 דקות?
ת.אין תשובה חד משמעית למשך הזמן.
ש.האם ידוע לכם שאין לו שום אפשרות להגיע למחשב?
ת.אם יהיה רק בבית ויתחייב על כך ונדע שהוא שם, הוא לא יוכל לגלוש.

החלטה
...
למרות שיחרורו החשוד עדיין עצור, משום שאיננו ממציא ערבויות ומסרב לעמוד בתנאים ובמיוחד מתנגד לאיסור המחייב אותו להימנע במשך 30 יום לגלוש באינטרנט.משכך...מובא החשוד פעם אחר פעם בפני שופט מעצרים... אם יש צורך , חזקה על רשויות האכיפה שתפעלנה נגד עבריינים נוספים...זכות החופש באינטרנט היא עקרון חשוב...ולא יעלה על הדעת, שינתן לזכות זו משקל עודף על פני כלל הזכויות האחרות,...לטעמי שיעור קומתם של הרשויות נמדד על פי יכולתן לעמוד בפרץ וכוחן להדוף אופנות פופוליסטיות...במידה והחשוד לא יעמוד בתנאים, לא ישוחרר ויובא בפני שופט תורן מחר, 22.9.06 בשעה 09:00 ..."

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2006, 02:04 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

חה חה חה חה
מה חושבים במשטרה שדג יכול לחיות ללא מים? ככה הלמו ללא אינטרנט משול לדג שהוצא מהמים.
אם אנו רוצים לקרוא ולהיתבדח אז זה לקרוא מה שכתוב למעלה.
לא איני חלילה שמח לאידו של חברינו לאתר אך מראה לנו בעליל שיש בכוחו של שמעון כהן הלוי כוח על שיקשה יהיה לשכנעו לזוז מעמדותיו.
כל יום שעובר אנו למדים שהאיש הזה הוא בכלל משהו שקשה לי לנסח בדיוק
אבל יש לי בכל אופן עוד הרבה ללמוד מחכם וידען שכזה.

אני מאחל להלמו שיחגוג את כניסת החג בביתו.

שנה טובה
עזרא

אגב בשם הלמו מסתתר שורש של הלם מלשון מהלומה ובכך נראה לי שהוא הולם .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2006, 16:03 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

הלמו , הלוי משה מעכו שוחרר הביתה

בית משפט השלום בתל-אביב שיחרר לפני שעה קלה את הלמו, משה הלוי, ממעצר. הלוי נעצר לפני חמישה ימים בחשד שפירסם בבלוג שלו את שמה של המתלוננת נגד השר חיים רמון [אגב, למיטב הבנתנו הוא פירסם רק קישורים ואף לא מילה נוספת, תחת הכותרת "חיים רמון, משה קצב, קישורים"].

עד כה דרש בית-משפט השלום בתל-אביב, שהלוי יתחייב להימנע מגלישה באינטרנט למשך 30 יום. הלוי סירב ולפיכך לא שוחרר. כעת קיבל השופט, דורון אביחי, את הצעת בא-כוחו של הלוי, עו"ד בועז גוטמן, שאיפשרה להביא את הפרשה לסיומה (הזמני לפחות): על-פי צו בית המשפט, יוחזר להלוי מחשב אחד ובו יתקין על חשבונו תוכנת PC Anyware, או תוכנה דומה לה. התוכנה תאפשר למשטרה לוודא כי הלוי מבצע באמצעות המחשב עבודה שהתחייב לספק לחברה של אמיר גנס, ותו לא. בנוסף, תתתעד התוכנה ותקליט את הפעולות שיבוצעו במחשב. אמיר גנס הסכים להפקיד 1,000 ש"ח עבור הלמו ולספק בחתימתו ערבות צד ג' בסך 5,000 ש"ח.

law חושב, שחוץ מהלוי, שצריך להודות לגוטמן על עבודה שעשה בהתנדבות, גם משטרת ישראל צריכה להודות לו: הוא סיפק לה את הסולם שאיפשר לסיים מעצר מכוער ומיותר, שהדיף למרחוק ריח של התנכלות אישית.

http://www.law.co.il/shownews.php?d=h&cat=7&news=3012

החברים בעכונט שמחים שהלוי חזר הביתה לראש השנה
חג שמח להלוי

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

נערך לאחרונה על ידי אלברט לוי בתאריך 22 ספטמבר 2006, 22:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2006, 16:37 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אח שלנו ברוך הבא הביתה אם אין לך מחשב ואתה כל כך רוצה לכתוב בעכונט יש תמיד אפשרות שתיכנס לאחד הבתים של חבר באתר בשכונתך ומשם תכתוב
על כל פנים שוב ברוך הבא

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2006, 16:43 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מצטרף לברכת החברים בעכו נט

שמחים שחזרת אלינו ואתה אחד משלנו

אוהבים אותך תותח

שחר גרף

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: חחחחחחחחחח
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2006, 17:01 
עכונט כדרך חיים

אכן שנה טובה

תמונה

שנה שנתעסק בעיקר ...

שנה של כבוד ופירגון ...

ומעל לכל שנת אחדות וסולידריות לאומית ...

אני אישית לא מבין את הטיפול הלא הוגן בלשון המעטה בידידנו הלמו ..

נכון הוא לא עדין בכתבותיו כלפיהם ... אך להשקיע בו כל כך הרבה ..
בעוד ...

יש לטפח באנשים את כשרונותיהם לכלל הציבור ולא להכניסם לפינה שממנה ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: