חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 02:01

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 5 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בתגובה למודעה התמוהה "בית המשפט: חברת בוסתן היוצרים ו..
הודעהפורסם: 23 יולי 2005, 23:23 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

בתגובה למודעה התמוהה "בית המשפט חב' בוסתן היוצרים............"

אכן מודעה תמוהה היא, מטעה בתוכנה ומוזרה העובדה שהודפסה 6 פעמים ?!
שוב ושוב.

תודה ליוסי ולאלברט – אך איני זקוק להגנה משום שאיני מעורב בשום דבר
שאינו חיובי (פרט לעובדה שאני מזניח את עסקי ומשפחתי לטובת העניין העכואי).

ולעניין עצמו – בניגוד לכותרת, נקבע במפורש שאני אישית לא מעורב בעניין. אפילו ע"י הקישור לפסק הדין שמביא כותב המודעה בעצמו!

מחב' "בוסתן היוצרים, נתבע שלא בצדק סכום של -. 85,842 ₪ והשופטת פסקה רק -.31,454 ₪. אי לכך, הפירסום הזה ממש תמוה, ממילא ברור שאין בעיה ובכל מקרה אני לא מעורב בעניין אישית!

מה שברור הוא שהמסתתר מאחורי המודעה, לא בא בניקיון כפיים וודאי תבונה
כאן – אין!

חבל שמזיקים לפורום חיובי זה.

ישראל בן-עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: בתגובה למודעה התמוהה "בית המשפט: חברת בוסתן היוצרים
הודעהפורסם: 24 יולי 2005, 01:04 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

תשובות למר בן עזרא היקר:

1.
המודעה הודפסה 6 פעמים, כי החברים שלך דאגו להגן עליך ולא ליידע את הציבור בעכו שהחברה שלך חוייבה בפיצוי כספי אזרחי לאחד שעשה עבורה עבודה. היתה אמורה להיות ידיעה אחת, אבל היא נמחקה, ושוב נרשמה, ושוב נמחקה, עד שהמנהלים בעכונט הבינו שמדובר בידיעה חדשותית לכל דבר ועניין. את כל שאר 5 ההודעות הם יכולים למחוק. רק שישאירו את זאת עם התגובות.

2.
המודעה לא תמוהה. אתה נבחר ציבור בעכו. רצת לראשות העיר בבחירות האחרונות. הרבה מהידיעות עליך בעיתונות ובאינטרנט מחמיאות באופיין. יש מקום גם לידיעה "לא מחמיאה" שהמקור שלה הוא אתר בית המשפט.

3.
כמו שאמרת: אתה לא זקוק לשום הגנה של פודלים. הבהרת את עמדתך היטב.

4.
אתה לא מעורב בעניין, כמו שדדי בורוביץ לא מעורב בקריסת קלאבמרקט. מנפלאות התאגיד בערבון מוגבל...

4.
נתבעת על סכום של 49,638 ש"ח ולא על סכום גבוה אחר. בית המשפט קבע שמאחר ששולמו חלק מהסכומים (חצי מהסכום הכללי), חברת בוסתן היוצרים בע"מ, תשלם את החצי השני לעובד.

5.
אתה לא מעורב בזה אישית מבחינה משפטית, אבל אתה מעורב בזה מאוד אישית. אתה חתמת על החוזה מול התובע, ואתה עשית את הפעולות בשם החברה. שוב, מבחינה משפטית אתה לא קשור, אבל בתכלס החברה שלך ואתה בעל המניות בה.

6.
זה שכתב את המודעה, כתב אותה בנקיון כפיים. אין לי שום דבר נגדך אישית. אני לא אויב שלך. קצת מפריע לי שאתה לא משלם בזמן למי שעושה עבודה עבור החברה שלך, אבל אתה לא שונה בזה מבעלי חברות אחרים. ראיתי לנכון לפרסם את הידיעה המשפטית, כי אתה דמות מוכרת בעכו.

7.
מי שמזיק לפורום הזה, זה מי שסותם פיות ומנהל פורום חדשותי בסגנון בולשביקי.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: לשמעון כהן
הודעהפורסם: 24 יולי 2005, 22:31 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

1- ישראל בן עזרא אינו נבחר ציבור - הוא הסיר את מועמדותו לראשות העיר, תמורת השתלבות בעירייה , בבחירות למועצת העיר - רשימתו לא קיבלה את מספר הקולות הדרוש כדי שיהיה נבחר ציבור.
ישראל בן עזרא הוא עובד עיריית עכו (שכיר) כמו עובדי עירייה שכירים ולדעתי לא צריך לחקור על כל שכיר בעירייה ...
כן נכון - ישראל בן עזרא דמות ציבורית בעיר וככזה חשוף למבטים חודרים יותר.
בית המשפט קבע את שקבע ועלינו לסמוך עליו.
מנהל האתר החליט להוריד מפרסום את הידיעה שפורסמה במקור - מאחר והחליט על עקרון - במידה ומישהו יפגע מפרסום באתר הפרסום יוסר.
אני מסכים שכל מעביד חייב לשלם לעובדיו ומקווה שגם ידידי ישראל בן עזרא- מסכים איתי בכך וקורא לכל מעביד לעמוד בסיכום ולשלם את השכר המובטח , בתנאים סוציאלים ראויים וטובים למען שמירת כבודם של עובדיו.

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: ערן שכטר, תפסיק להיות צבוע
הודעהפורסם: 25 יולי 2005, 02:28 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ערן שכטר,

האם ישראל בן עזרא מסכים איתך בעניין שהוא לא נבחר ציבור בכלל, אלא סתם עובד עיריה מן המניין?

מה דעתך על השמצות של מנכ"ל העיריה באינטרנט ובעיתונים? למה נטפלים אליו ולא אל ראש העיר? הרי מנכ"ל העיריה הוא שכיר לכל דבר ועניין. לפי הגישה שלך, אסור לתושבי העיר לבקר את מנכ"ל העיריה, לא ככה?

מר שכטר היקר,
עכשיו נפל לי האסימון. גם אתה פוליטיקאי עכואי קטן, ובגלל זה גם אתה סולקת מכתיבה בפורום עכו ב Ynet כמו רבים אחרים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: שמעון כהן - אני בניגוד להרבה אחרים שקוף...
הודעהפורסם: 25 יולי 2005, 12:18 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

זה לא משנה עם ישראל בן עזרא מסכים איתי או לא - הוא לא נבחר ציבור.
הציבור העדיף אחרים על פניו - והוא הצליח להשתלב במערכת הפעילות הציבורית כעובד עירייה מן המניין.
לגבי מנכ"ל העירייה הסיפור שונה לגמרי .
קודם כל תפקידו בעצם הוא התפקיד השני בחשיבותו בעיר : אולי הסגנים לא יאהבו את זה אך המציאות היא שלמנכ"ל עירייה במדינת ישראל השפעה גבוהה יותר מלסגן ראש עיר.
כאשר מנכ"ל עירייה מתבטא במקומות שונים בצורה בלתי הולמת יש לגנות זאת בצורה ברורה ומוחלטת.
מנכ"ל העירייה הוא איש הביצוע של ראש העיר - ובעצם מבחינת הציבור שניהם יחד בעלי גזר דין אחד . (אגב המקרה של המנכ"ל הנוכחי מזכיר מקרים של מנכ"לים אחרים ... )
אפשר גם לתקוף את ראש העיר על מינויו של אדם לתפקיד בשל תכונותיו או מעשיו.
ועוד משהו קטן לגבי הסיפור של ישראל בן עזרא - אם היית כותב כאן סיקור מלא של כל הסיפור - זה היה נראה אחרת לגמרי.
אין ספק שכל מעביד עכואי שמעביד עובד עכואי ויחסי העבודה בניהם הגיעו למצב של פגיעה בעובד ראויה לפרסום - האם כך היה ומה היה במקרה זה לא סיפרת לנו...
כתבת את הודעתך לא כדי להגן על העובדים אלה כדי לפגוע בישראל בן עזרא.
ישראל בן עזרא , ידידי , למרות חסרונותיו הרבים והבולטים , עושה המון למען עירנו ואין ספק שיש הרבה תרומה לעיר של האדם. לכן צריך לדעת לא להתייחס לאדם אישית אלה למעשה / לסיפור. כך אני נוהג לגבי כל אישיות אחרת כמו ראש העיר, מנכ"ל העירייה , וכל איש ציבור אחר בעכו.
אגב- סתם לידיעתך- אני אישית לא הייתי מהתומכים להסיר את ההודעה שלך, מאחר ופרסמת אמת - אך אכן יש צורה לפרסם כל דבר...

מקווה שהבנת אותי עכשיו...

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 5 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה