חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 16:43

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2006, 23:46 
אל תתחמק
אין לך מה לחזור בלי הראש של נסראללה!!!:)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2006, 00:06 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אילן, אחי היקר ! מבחינתי אתה יכול לחזור בלי הראש של נסראלה. אני רוצה אותך כמו שאתה בריא ושלם. אני מקווה שבעזרת השם בשיחה הבאה שלנו תספר לי שאתה כבר משוחרר והסיפור הזה של המילואים האלה (שאני לא יודע מאיפה הם צנחו לנו, אני חשבתי שאתה אחרי הקטע הצבאי בחייך) כבר מאחוריך. אני שמח שאתה מוקף באהבה, אתה ראוי לזה על כל מה שעשית באזרחות ולאיו דווקא בצבא, למרות שגם שם אני בטוח שאתה ממשיך להיות מקור גאווה לסובביך. אחרי צל"ש שקיבלת בעבר אני מאחל ליום שתקבל את אות הנשיא. אתה לא יוצא לי מהמחשבות, אל תשכח שאתה הגיבור של היומן שאני כותב בתקופה הזו. סע בשלום ותחזור בשלום. שמור על עצמך. שיהיו רק חדשות טובות !!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: אודי המעריץ שלי.....
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2006, 01:35 
עכונט כדרך חיים

אודי אחי היקר ...והמעריץ הגדול שלי
ניסתי להתחמק מלהשיב לכל אחד מהאחים שלי
אבל הודעתך זו לא הניחה לי לעבור לסדר היום ממש מחייבת תגובה

ראשית תודה על הערצה ( אגב ...רוצה חתימה ...פוסטר ודיסק ...חחחח.. :lol: )
אני פשוט אוהב אותך אחי ,
אבל אני מזכיר לך שאני לא היחיד שנקראתי לדגל
אני מוקף עשרות אנשים שעזבו בבית משפחות וגוייסו בצו 8
בנכונות מדהימה להגנת המולדת שראוייה להערצה - אותם אני מעריץ

אני כמהה לקרא את היומן שלך ולהדביק את החוסר המיידע
שנצבר מאז השבועיים בהם הייתי רחוק בצפונה של ארצנו הקטנטונת.

דבר אחד אני בטוח שעכונט בראשותו של אלברט לוי ומנהליו הפך למקור מידע מספר אחד בעכו כצינור מידע זמין ואמיתי לכל תושב בעיר עכו ישירות הביתה מהשטח ויש לזה הוכחות בגידול בכניסות ובמספר המשתמשים

אני גאה ליהיות חלק ממשפחה זו -משפחת עכונט
ובאותה היזדמנות אאחל לאחי הגדול עזרא מזל טוב לנישואי בתו

אודי תשמור על עצמך וד"ש בבית
תשמרו לי על עכו שלי

שלכם אילן

נ.ב. רועי אפשר להביא חלק אחר מהגוף של נסראאלה ??? :lol: :lol: :lol:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2006, 02:09 
אם זה חלק שאי אפשר לחיות בלעדיו אז בטח:)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2006, 10:15 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אילן אחי היקר, אני מאמין שהספקת להכיר אותי ואתה יודע שאני כותב את דבריי בכנות. לא האמנתי שאני אצליח אי-פעם להתקרב למישהו כמו שהתקרבתי אליך, ותודה לך שאתה חוזר ומזכיר כל פעם שזה הדדי. אני יודע שכבר נסעת חזרה (סע בשלום וחזור בשלום !!), אבל אני חש צורך בכל זאת לענות לך ולהסביר את עצמי.

אני מודה לך על התגובה המיוחדת שכתבת בעקבות דבריי. תרשה לי רק לתקן אותך שהיחס שבינינו הוא אינו הערצה :!: המילה הזו לא נמצאת בלקסיקון שלי. ההערצה בעיניי היא משהו שקרוב לאיבוד הדעת (לא סתם אמנים מעדיפים שתאמר להם שאתה מעריך אותם ולא מעריץ אותם), כי הערצה היא להבדיל כמו היחס שמקבל נסראלה מהחיזבאלונים, כך שמה שבינינו זו רק הערכה ובאמת הערכה רבה. אני מודע לזה שאתה לא המגוייס היחיד בצו 8, ואני באמת מעריך כל אחד שתורם להגנת ארצנו. לא התכוונתי בדבריי להפלות אף אחד, רק מה שאותם אני לא מכיר באופן אישי כמו שאני מכיר אותך.

אילן, אתה צודק לגבי מה שכתבת על "עכו נט", גם לי יש תחושה שהעיר שלנו שינתה את פניה בעקבותיו ולטובה (כמובן שלטובה). נראה כאילו הזקנה החליטה פתאום לעבור ניתוח למתיחת פנים. :lol: אין ספק שנעשתה עבודה טובה בסיקור שניתן במלחמה, והעבודה הזו שהתחילה לפני ימי המלחמה ממשיכה גם בימים אחריה. בלי לנקוב בשמות, אני מתכוון לכל אחד מכם - חיזקו ואימצו על כל תרומתכם !! היומן שאני כותב עוד לא החלטתי מתי אסיים את כתיבתו, הוא יותר דיווח על כמה מהדברים שקרו בתוספת כל מיני רגשות שהיו לי. זו הדרך שלי לשמור על שפיות בכל מיני תקופות.

אני חייב להודות שאני מרגיש מחובר לעיר שבה אנו חיים יותר מאי-פעם, ועל כך כמובן מגיעה התודה לאלברט שבזכותו הפכנו מסתם תושבים זרים זה לזה למשפחה אחת גדולה. עובדה שעזרא מצא לנכון להודיע בפומבי על חתונת בתו (מזל טוב וברכות מכל הלב !!!) אני רק תוהה אם לא היה מקום לארגן לחתונה אוטובוס בשמנו ושכמה מאיתנו יסעו לחגוג באירוע המשמח הזה. או שזו רק הרגשה שלי שהוזמנו :wink: בכל אופן מי יתן ונדע רק ימים טובים כאלה בעירינו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: