חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 07:14

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יולי 2006, 17:05 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

טוב מאוד שלא נתנו את הסכמתם מה גם שאני מקווה מאוד שהאש תחדל

כי ענבל ביתי מתחתנת בעוד שלושה שבועות מהיום ואין לי זמן פנוי לעסקי מלחמות
די מספיק יאללה החלפת שבויים וגמרנו.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יולי 2006, 17:07 
תמונה

מזל טוב

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יולי 2006, 17:20 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עזרא-אתה לא מכין אותנו נפשית?
צריך עזרה????

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יולי 2006, 17:22 
גם אני מוכן לעזור בכל דבר שצריך.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יולי 2006, 17:28 
מפקד משמרות המהפכה האיראנים קיבל לידו את הפיקוד הישיר של המלחמה. איראן מטיסה רכבת נשק אווירית לסוריה. צבא סוריה בכוננות מלחמה. סוללות הסקאדים נפרסו. הטייסים והמטוסים הסוריים על המסלולים.

יום שבת, כו תמוז , 11:01, 22 ביולי 2006

בלעדי ומיוחד למקורות המודיעיניים והצבאיים של תיקדבקה: סוריה העמידה את צבאה במצב כוננות מלחמה, ופרסה את סוללות טילי הסקאד שלה המכוונים מול ישראל, בצפון המדינה, במדבר הסורי. המקורות שלנו מוסרים כי מטוסי חיל האוויר הסורי עומדים על מסלולי ההמראה כבר מיום ה' 20.7 בלילה, כאשר הטייסים הסורים יושבים בתוכם מוכנים בכל רגע להמראה. נשיא סוריה בשאר אסד הורה על כל צעדים אלה לאחר שביום ה' לקחה טהרן לידיה את הפיקוד הישיר על המלחמה בלבנון והעבירה אותו מידי חסן נסראללה אל מפקד משמרות המהפכה הגנרל יחייה רחים ספוואי, (בתמונה) Brigadier General Yahya Rahim Safavi. כן החלו האיראנים מטיסים רכבת אווירית של נשק הנוחתת מיום ד' 19.7, בשדה התעופה הצבאי דואייר Abu Ad Duhur, הנמצא צפונית מחומס. הרכבת האווירית העבירה עד כה כמויות גדולות של טילים, כולל טילי 'זילזאל' Zelzal ופאג'ר 3 ו-5 Fajr, ארוכי טווח, קטיושות, טילים אנטי טנקיים, וטילי כתף אנטי אוויריים. עתה עושים האיראניים מאמץ, בשיתוף פעולה עם חיל האספקה וההנדסה הסורי, להכניס משלוחים אלה לתוך לבנון.

אסד העמיד את צבאו במצב כוננות מלחמתית מתוך ההנחה כי ישראל וצה''ל המנסים בינתיים לעצור משלוחים אלה על ידי הפצצות מהאוויר והתקפות של כוחות מיוחדים הפועלים בתוך שטח סורי על עורקי התנועה הסוריים ללבנון, יחליטו תוך זמן קצר לתקוף בגלוי את המערך הצבאי האיראני הפועל בדמשק ובדואייר.

המקורות הצבאיים של תיקדבקה מדווחים: כי לרשותו של הגנרל ספאווי, מנהל את המלחמה ממטה משמרות המהפכה בבאנד עבס שעל חוף המפרץ הפרסי, עומדות שתי קבוצות פיקוד קדמיות של קצינים של משמרות המהפכה האיראנית הממוקמות בביירות ובדמשק.

קבוצה אחת של קצינים מנהלת את המלחמה מבונקר תת קרקעי הנמצא המרתף השגרירות האיראנית בביירות קבוצת קצינים איראנים זו מפקדת על שיגור הטילים על ישראל ועל הלחימה בשטח. בכל אזור לחימה בלבנון, כולל בדרום, שם הלחימה מול צה''ל מתנהלת פנים מול פנים, נמצאת יחידת פיקוד קדמית איראנית המורכבת מ-3 עד 4 קצינים, הכפופה למפקדה בביירות.

הקבוצה השנייה פועלת מתוך מטה שהוקם במרתף/בונקר דומה בבניין שגרירות איראן בדמשק. קבוצת פיקוד זו אחראית על מערכות הקשר, המודיעין, והעברת האספקה הצבאית האיראנית לתוך לבנון. שתי קבוצות הפיקוד הקדמיות האלה מעבירות ומתאמות את הוראותיהן עם הרמטכ''ל של חיזבאללה איבריהם עקיל.

איראן החלה להטיס כבר ביום ד' 19.7 את הרכבת האווירית מבסיסי משמרות המהפכה בבאנדר עבס שעל חוף המפרץ הפרסי אל שדה התעופה הצבאי הסורי דואייר ליד חומס. בסיס אווירי צבאי זה מוכר היטב לאיראנים מאחר והוא משמש שדה התעופה של המפעל הסורי- האיראני לייצור טילי סקאד, בו ישנה נוכחות של מספר גדול של מומחי טילים וטכנאים איראנים.

המקורות הצבאיים והמודיעיניים של תיקדבקה מדווחים בידיעה בלעדית כי כמה שעות לאחר נחיתת המטוסים הראשונים ביום חמישי 20.7 לפנות בוקר, הוחל גם בהכנסת הנשק האיראני ללבנון והעברתו לידי לוחמי חיזבאללה. צריך להניח כי האפקט של הנשק הזה ביניהן נמצאות מערכות נשק חדשות, יורגש כבר בימים הקרובים בשדה הקרב.

בשלב זה אי אפשר לדעת האם הנשיא בשאר אסד נתן את הסכמתו מראש לצעדים האיראנים או שהאיראנים כפו את צעדיהם עליו, מבלי לשאול אותו. בעת כתיבת שורות אלה מפעילה וושינגטון לחץ כבד על ראש ממשלת לבנון ד''ר פואד סניורה להודיע כי לבנון מנתקת עקב המעורבות הצבאית האיראנית במלחמה את יחסיה הדיפלומטיים עם איראן. התוצאה היחידה של לחץ זה עד עכשיו היא שסניורה קרא אליו לשיחה את שגריר איראן בביירות.

http://www.debka.co.il/headline.php?hid=1772

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יולי 2006, 00:35 
תמונה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יולי 2006, 00:58 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

כל הכבוד רועי על הדגל החדש לעכונט ועל הרעיון היפה , אני מבין אילן מתחיל ואתה משלים את משימת הדגלים

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יולי 2006, 01:00 
אני שמח שאהבת את הדגל
חשבתי לעצמי, אם זה הזמן להניף את הדגל
למה שלא נניף את הדגל כגוף ציבורי עכו-נט...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יולי 2006, 21:12 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

ג'ורג' בוש עושה לי טוב על הלב :

נשיא ארצות הברית, ג'ורג' בוש, אמר במסיבת עיתונאים משותפת בוושינגטון עם ראש הממשלה הבריטי, טוני בלייר, כי

"ארגוני הטרור מנסים ליצור סימפטיה כלפיהם, אבל אל תטעו - הם לא נחמדים, הם רוצחים".

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יולי 2006, 21:46 
מה???
הם לא נחמדים?! איזה תמים הייתי! הייתי בטוח שהם נחמדים:(

מזל שיש את בוש שיסביר לנו את זה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יולי 2006, 21:51 
פירצת דרך בלחימה, נפילה של טיל פאג'ר 5 נפל בעפולה
ישר אחר כך פוצץ המשגר ששיגר והנה ההסבר:

קצת ידע כללי:
פאג'ר 1 - הטילים שנופלים קרוב לגבול והיו עד המלחמה הזאת (נהריה, קריית שמונה וכו') גם אם תנסו חזק לא תצטרכו להפיל את הטילים האלה, וקשה מאוד למצוא את המשגרים האלה כי זה משגרון קטנטן שמוחבא בתוך הבתים. בגלל זה כמעט בלתי אפשר למנוע את השיגורים הללו
פאג'ר 3 - הטילים שהגיעו לטבריה\חיפה, גם קשה לתפוס את המשגרים אבל יותר קל
פאג'ר 5 - כנראה מה שהגיע לעפולה ויכול להגיע עד נתניה, יותר קל למצוא את המשגרים, כי זה על רכב גדול, ויש אפשרות עם אחוזים לא גבוהים להפיל אותם (לא אכנס לאחוזים כרגע)
פאג'ר 7 - טילים המסוגלים להגיע לת"א, משגרים גדולים ומגושמים, אני מאמין שאחרי טיל אחד שישוגר מהם מטוסי חיל האויר כבר יורידו אותו, אם לא יורידו אותו בדרך לעמדה.. בגלל זה יהיה להם קשה לשגר ויש בידינו אפשרות להפיל את הטילים האלה באחוזים טובים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יולי 2006, 21:58 
ובואו לא נשכח את בעלי החיים שנפגעים שם
ובעלי החיים שננטשים בבריחה של התושבים דרומה
עמותת החיות הקימה מספר טלפון
089292285
אם יש לכם בעל חיים ואתם עוזבים את הבית, אל תעזבו אותו למות, תתקשרו ימצאו לכם פתרון, יש מקומות שמאכלסים את בעלי החיים בחינם לתקופת המילחמה!!
אל תנטשו אותם כשהם צריכים אתכם יותר מתמיד!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יולי 2006, 02:53 
אפשר לראות בבירור את טווח הטילים, לפי הסדר שרשמתי, מהעיגול הקטן של פאג'ר 1 עד פאג'ר 7 הידוע גם כ"זילזל" או טק"ק B
תמונה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יולי 2006, 14:46 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

יש ידיעה של היום יום שבת : "חברי הקבינט הלבנונים מטעם חיזבאללה כי יהיו מוכנים להפסקת אש שתביא לפירוק הארגון מנשקו "

יש כתבה ב ynet
כתב ה"גרדיאן" הבריטי שהה במחיצת ארבעה מחבלי חיזבאללה המסתתרים בדירה ליד צור. המחבלים אומרים כי ירי הקטיושות נעשה לפי הוראות מדויקות וכי מטרתם היא לפגוע ב"חיילי קומנדו או גולני". הם מספרים על הסיוע האיראני ועל אסטרטגיית הסבלנות: "צה"ל פועל מהר מדי, מוקדם מדי". ומה יהיה אחרי המלחמה? אז הם יסגרו חשבון עם הפוליטיקאים הלבנונים

ויש ידיעות אחרות על ניצחון החיזבאללה .

עכשיו אני מתחיל להיות מודאג שחלילה תהיה תמימות להאמין לאנשי החיזבאללה .

זאת תהיה תמימות כואבת להאמין להם שהם יפרקו את החיזבאללה .

נכון קשה לנו במצב הזה בעכו , נכון שאני איש שלום כמו עמיר פרץ , אך אסור להפסיק את המלחמה ברשע ולהאמין למשחקים שלהם ,

גם ערבים רבים בעולם הערבי במיוחד המוסלמיים הסונים , רוצים את הניצחון שלנו
כי אחרת זה יעלה לנו שוב יותר ביוקר .

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יולי 2006, 15:18 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אלברט, זה לא סוד אם אומר שאתה מבוגר ממני בכמה שנים טובות ובהתחשב לכך נראה לי שעברת יותר מלחמות. אז אתה לא יודע איך זה? העולם הערבי לעולם לא יאהב להודות בתבוסתו. כך היה במלחמת ששת-הימים (67') וגם בכיפורים (73'). אז אני לא אתפלא אם גם הפעם התמונה תהיה כזו. העיקר הוא שנשיג את מטרותינו.

למרות שאני אשמח כמובן שיצליחו להרוג את נסראללה (ועדיף לא במכה אחת אלא בעינויים כמו שאני מאחל לבן-לאדן וסאדאם חוסיין) אני אהיה מאושר עוד יותר כשיצליחו למחוק את החיזבאלה. כך שמהשורשים שלו לא יצמח שוב מנהיג כזה שימשיך את דרכו. הבוקר קראתי שמנהיג הדרוזים בלבנון, ווליד ג'ונבלאט משווה את נסראללה להיטלר ונראה לי שזה כבר טוב. לגבי הפסקת האש לפי שעה ישראל דוחה אותה.

בתקווה להמשך שבת שקטה !!

http://news.walla.co.il/?w=//949099

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: