חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 16 יוני 2025, 16:43

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מרכז הסיוף האולימפי בעכו מצליח
הודעהפורסם: 14 מרץ 2016, 14:48 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

מאור חטואל מעכו התקדם עוד שלב בקובה ויתחרה בקרוב על מקום בריו.

מאור חטואל מהמועדון האולימפי בעכו , זכה בכרטיס הישראלי של הסייף דגם הרומח לתחרות ההזדמנות האחרונה לריו 2016, שתתקיים בחודש הבא בפראג.
ניצחון יוקרתי של מואר חטואל , על אלוף העולם לשעבר, יופיץ הגרמני, בעליה ל-32 הראשונים של גראנפרי הוואנה, עשה את ההבדל בינו לבין תומר אור מהפועל חיפה,
מאור וחיים חטואל המאמן , בטיסה חזרה לעכו , אחרי ההצלחה במקסיקו ובהוואנה .

תמונה

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 13:38 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

גם לחטואלים יש 9 נשמות: מאור חולם על ריו
עובד בטכניון, מתאמן אצל אבא וחי בעולם הסייף.

"אין ספק שמסתכלים עליי בעיניים של 'אתה חטואל, אתה חייב להיות שם'. לפעמים אני נכנס למחשבות של אוי ואבוי לי, אם אני לא זוכה בזה זה כבר שתי אולימפיאדות שהפסדנו וזה על הכתפיים שלי". יש קלישאה מפורסמת שאומרת 'השם מחייב'. זה בדיוק המקרה של סייף הרומח מאור חטואל. הרי מי לא מכיר את משפחת הסייף הכי מפורסמת בישראל?

"אם אנחנו מסתכלים על אבא שלי כשורש של עץ, אז שני הענפים הראשונים זה יצחק ולידיה. יצחק, דוד שלי, ייצג אותנו באולימפיאדת לוס אנגל'ס וגם לידיה הייתה שם. מאז לידיה הלכה וצמחה, עברה גם לברצלונה ואטלנטה. היא הייתה אחת הנציגות היותר מפוארות לאורך השנים. לאחר מכן הגיעה דלילה לבייג'ין".

עם אילן יוחסין שכזה, היה טבעי לחלוטין שמאור, בן הזקונים של חיים, הבעלים של המרכז האולימפי לסיוף בעכו, יצטייד גם הוא ברומח ויצטרף לשושלת הענפה. "הוא ממשיך מאוד יפה את המסורת שלנו. הוא ממשיך להריץ את הלפיד והאש ממשיכה לבעור. אנחנו מאמינים גדולים במאור", סיפרה עליו לידיה.

כבר עשרים ושלוש שנה שחטואל נמצא בענף ובדיוק כמו במקרה של אחותו, דלילה, הכל נעשה תחת פיקוחו הצמוד של אביו. "קשה לאמן את הבן", מספר האב, חיים: "המעבר בין אב לבין מאמן מטשטש, הגבולות לא ברורים כל כך, אז יש כל מיני התנגשויות ואי הבנות וצריך ללבן אותן. אבל צריך לשמור על האיזון בין הקשיחות של מאמן לבין הליטוף האבהי".

במקביל לאורח החיים הספורטיבי, בחמשת החודשים האחרונים חטואל מחזיק גם במשרה מלאה. בין אימון הבוקר המוקדם לאימון הערב הוא מגיע לטכניון על מנת לקדם את המחקר בביולוגיה: "אני מוצא הרבה דברים משותפים בין עולם הביולוגיה לבין עולם הסייף. העולם הזה מלא בחדשנות, כמו בסייף - אתה כל הזמן צריך להמציא את עצמך מחדש. אני חושב שהעבודה הזאת תורמת לי. זה נותן לי את השקט לסיים את האימון, לנוח מזה, עם הראש ולנוח עם הגוף ואז שוב לחזור לאימון".

ב-2010 סיים חטואל במקום השמיני באליפות העולם, הישג שבאופן מיידי הפך אותו למועמד בולט למשחקים האולימפיים בלונדון. אלא שבתחרות הקריטריון הוא הפסיד בצורה דרמטית בקרב המכריע, נשאר בבית ועבר את אחד המשברים הגדולים בקריירה. "הגעתי עד השוקת, הגעתי ממש עד הבאר ולא שתיתי. היה לי מאוד קשה, היו לי כמה חודשים שאומנם הגעתי לאימונים אבל היה לי קשה אפילו להרים את הרומח. המחשבה הזאת עברה לי בראש אם לפרוש אבל מהר מאוד המחשבה שאני חייב לעשות את זה תפסה את המקום. הבנתי שאני לא יכול להשאיר את עצמי בטעם כל כך רע. אמרתי לעצמי שאני לא יכול לתת לעצמי לפרוש ופשוט לוותר על הכל. אומרים שלחתול יש תשע נשמות אולי גם לחטואל יש כמה".

בחודש הבא ייצא חטואל לפראג לתחרות ההזדמנות האחרונה במטרה לסיים אותה הפעם כשידו על העליונה. המקום הראשון יעניק לו את הכרטיס לריו וההשתתפות ראשונה במשחקים האולימפיים, ואולי חשוב מכך - יחזיר את החטואלים, לאירוע הספורט הגדול בעולם. "טפו, טפו, טפו.. טאץ' ווד.. מבחינתי מאור שם", אומרת דלילה, אחותו: "הוא ווינר, מתמיד, מגיע לו. הוא אוכל את זה בלי מלח. הוא טוב, הכי טוב".

אני חולם על זה כל הזמן. אני חולם על זה כשאני קם בבוקר, זה מה שמניע אותי באימונים", ממשיך מאור לספר ומסכם: "כל פעם שאני נחלש עולה בי ריו. אני הולך לתת את כל כולי, אתאבד על התחרות הזו. אני מאוד רוצה את זה, מאוד מאוד רוצה את זה"

לכתבה של שירי אלג'ם.
בספורט 5
http://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fol ... 98&lang=HE

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 23:04 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

היום בגביע המדינה בסייף : מאור חטואל ניצח את בן דודו, קובי חטואל. דלילה חטואל הופתעה .

סייפת הרומח הפסידה בגמר לסייפת הנוער נועה חנינה. בגמר המקביל מאור חטואל ניצח את בן דודו, קובי חטואל. המשטרה הוזעקה לתחרות אחרי שמאמנת פתח תקוה, סווטלנה ברטקובסקיה, סירבה לעזוב את משטח התחרות אחרי שהורחקה ומלא הפתעות.

דלילה חטואל הפסידה לסייפת הנוער וחברתה להפועל עכו, נועה חנינה, בגמר הרומח לנשים. חטואל, שייצגה את ישראל בבייג'ינג 2008, אמורה לנסות ולהתחרות בקרוב על כרטיס לריו 2016. בגמר הרומח ניצח מאור חטואל את בן דודו, קובי חטואל, בטרם ימשיך להיאבק על כרטיס אולימפי בתחרות האירופית של ההזדמנות האחרונה לריו.

מארגני התחרות נאלצו להזעיק משטרה במהלך תחרות הרומח מפני שמאמנת פתח תקוה, סווטלנה ברטקובסקיה, סירבה לעזוב את משטח התחרות. המאמנת הוותיקה מחתה על אחת ההחלטות של השופט חיים חטואל בקרב שבו היה מעורב אחד מחניכיה, ספגה כרטיס שחור, שפירושו הרחקה, אבל עדיין סירבה לעזוב את המקום. למקום הגיע שוטר שהזהיר אותה כי היא עלולה להיעצר, ורק אז עזבה ברטקובסקיה את משטח התחרות.

יובל פרייליך מהפועל כפר סבא, אלוף אירופה לנוער, ניצח בגמר הדקר את גרגורי בסקין מהפועל אשקלון, והפתעה הייתה ברבע הגמר כשעידו הרפה, הבכיר מבין הבוגרים, הודח בידי אריאל דריזין. בגמר הדקר לנשים ניצחה אניה לונדון את ניקול טל בדרבי של מכבי מעלות.

בשבוע הבא תתכנס הנהלת ההתאחדות הישראלית כדי לדון בסוגיית שליחת סייפת דקר לתחרות ההזדמנות האולימפית האחרונה של אירופה בפראג. פולינה מלנטייב ממכבי מעלות, שדורגה היום שלישית בגביע המדינה, מובילה בדירוג האולימפי, אולם אביטל מריניוק מהפועל אשקלון מובילה בדירוג העולמי האבסולוטי וקיימת מחלוקת בנושא. בינתיים בסיאול הובטח רשמית מקומו של קונסטנטין וורונוב בתחרות הפרה-אולימפית בפראג, מכיוון שיריבו בדגם החרב, אלכסנדר ווג, הודח בשלב מוקדם בתחרות סבב הגביע העולמי ולא העפיל לטופ 8, מה שהיה מחולל מהפך במרוץ לפראג.

http://sports.walla.co.il/item/2947000
הפסד מפתיע של דלילה חטואל (צילום: הוועד האולימפי בישראל
תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2016, 23:40 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

סייף : סוף שבוע בתחרות בפראג , ההזדמנות האחרונה של דלילה ומאור חטואל מעכו , כידי להגיע לאולימפיאדה בריו .

דלילה חטואל מהפועל עכו, שהשתתפה במשחקים בבייג'ינג 2008, תנסה להתברג בטופ ארבע של תחרות הרומח כדי לעמוד בסטנדרט האולימפי, ולמרות זאת חשוב להדגיש שלחטואל אין את הקריטריון הישראלי. כדי לעשות זאת, חטואל תצטרך להוכיח יכולת בתחרות בינלאומית נוספת על מנת לעמוד בסטנדרט הישראלי.
ביום ראשון יתחרה אחיה של דלילה, מאור חטואל מהפועל עכו, שחייב לסיים ראשון בתחרות הרומח, חטואל כבר עבר את הקריטריון הישראלי מכיוון שהעפיל לגמר של תחרות מסבב הגביע העולמי.

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 20:15 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

השמחה הגדולה של דלילה חטואל מעכו אחרי הניצחון והשגת עוד קריטריון לריו

השמחה הגדולה של דלילה חטואל מעכו אחרי הניצחון מול האוקראינית על הכרטיס האולימפי . זעקתה בעברית, בלי חשבון ״שמע ישראל ה׳ אלוהינו ה׳ אחד״ . מדהימה /
כל הכבוד לדלילה חטואל , על השגת הקריטריון הבינלאומי לריו , צפוי לדלילה עוד התמודדות .
לשידור בעכונט בפייסבוק :

https://www.facebook.com/akkonet/videos ... =2&theater

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 00:06 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

שידור : דלילה חטואל הבטיחה את הקריטריון האולימפי לריו

בשידור , השמחה הגדולה של דלילה חטואל מעכו אחרי הניצחון מול האוקראינית על הכרטיס האולימפי . זעקתה בעברית, בלי חשבון ״שמע ישראל ה׳ אלוהינו ה׳ אחד״ .דלילה חטואל הבטיחה את הקריטריון האולימפי לריו אחרי שעלתה לשלב ארבע האחרונות בתחרות ההזדמנות האחרונה בפראג. לסייפת הרומח שהשתתפה במשחקים האולימפיים בבייג'ינג חסר כעת הקריטריון הישראלי, והיא תוכל לעשות זאת אם תסיים בין 16 הראשונות באליפות אירופה או להגיע לשמונה האחרונות בגרנד פרי או בסבב גביע העולם.

חטואל פתחה את דרכה בשלב הבתים עם ארבעה ניצחונות ושני הפסדים. בשמינית הגמר היא ניצחה את הדנית מרטין ספנגר רייס 4:15, ובקרב על הקריטריון האולימפי היא גברה על האוקראינית אולגה ללייקו 11:15. בסיום הקרב נראתה חטואל בוכה וצועקת "הללויה" ו"שמע ישראל".

לשידור :
http://www.akkonet.co.il/news_files/fac ... -2016.html

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 23:38 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

מאור חטואל לא יגיע לריו

אחרי ההצלחה של דלילה חטואל בפראג, אחיה מאור חטואל הפסיד בשמינית הגמר בתחרות ההזדמנות האחרונה ברומח.

אחרי שדלילה חטואל השיגה אתמול (שבת) את הקריטריון הבינלאומי למשחקים האולימפיים בריו, ניסה אחיה מאור חטואל להצטרף אליה דרך תחרות המיון האירופית בפראג, שמהווה את ההזדמנות האחרונה עבור הסייפים להצטרף למשלחת.

סייף הרומח בן ה-31 פתח את התחרות עם שני הפסדים ליריבים מדנמרק ומהולנד, אך התעשת וניצח יריבים מפולין, הולנד ומולדובה בדרך לשמינית הגמר. שם, פגש את סרגיי ביק הבלארוסי, אך הפסיד 15:13 והודח מהתחרות.

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 10:54 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

דלילה חטואל תצא לגרמניה כדי להבטיח קריטריון לאוליפיאדה בריו .

הוחלט כי דלילה חטואל מהפועל עכו תטוס בחודש הבא לגרמניה לתחרות מסבב הגביע העולמי.
חטואל תנסה להעפיל לבית הגמר (8 הראשונות) על מנת לעמוד בסטנדרט הישראלי לריו 2016, כנדרש על ידי הוועד האולימפי בישראל, וזאת לאחר שעמדה בסטנדרט הבינלאומי בתחרות בפראג.
בהצלחה

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2016, 10:03 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

המועדון האולימפי של עכו באליפות ישראל בגני תקוה

דלילה חטואל מעכו : "אליפות ישראל זה הקרם דה לה קרם. 10 שנים אני אלופה ובכל פעם זה מאתגר אותי מחדש לשמור על התואר, כי כולן רוצות את הכתר. אשמח גם לסייף מול הקהל הישראלי ולקבל ממנו עידוד וחיזוק לקראת המשך המאבק על הכרטיס האולימפי".
סייפי ישראל יתמודדו בשלושת הימים הקרובים על התואר הלאומי בגני תקוה.
חטואל תצא לתחרות ההזדמנות האחרונה בסין בחודש הבא
סיוף דקר נשים 23 יורו ורה קנייבסקי פולי מלנטייב ניקול טל רחל קנייבסקי מעלות בולגריה

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2016, 21:07 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

דלילה ומאור חטואל מעכו אלופי ישראל בסיוף

דלילה חטואל זכתה באליפות ישראלים לנשים בפעם ה-11 ברציפות, ואחיה מאור חטואל זכה באליפות ישראל לגברים אליפות ישראל בסיוף התקיימה בגני תקווה, שם זכתה דלילה חטואל מהפועל בתואר לרומח נשים ואחיה, מאור חטואל, ניצח בגמר 5:15 את תומר אור.

דלילה חטואל, היוצאת בחודש הבא אל תחרות סבב הגביע העולמי בסין, שם תקבל הזדמנות אחרונה להתברג בין 8 הראשונות ולהעפיל לאולימפיאדה, אמרה בסיום: "היה מאתגר, מספק ופשוט כיף גדול. אני מעריכה מאוד את הזכייה ה-11 זה מתוק במיוחד כי אחי, מאור, זכה בגברים. חטואל אלופי ישראל".

תמונה

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 12:17 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

תוצאות נוספות באליפות ישראל בוגרים , בסיוף , שהתקיימה במשך שלושה ימים במרכז ספורט לידר בגני תקווה בתאריכים 26-28.5.2016

תוצאות סייפי עכו :
1. אלופת ישראל לבוגרות - דלילה חטואל ברוך
2. סגנית אלופת ישראל - נועה חנינה
3. מקום חמישי – דניאל יהודה
4. מקום שביעי - מקום שביעי
סה"כ 4 בנות בגמר אליפות ישראל

תוצאות גברים :
1. אלוף ישראל - מאור חטואל
2. מקום חמישי - מתן רווח

אליפות ישראל לבוגרים בחרב נשים ,שהתקיימה ביום שישי 27 למאי :
1. מקום שלישי - אביגיל אלפטוב
2. מקום חמישי - מארי דבורקין
כל הכבוד לעכו על ההצלחה

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 20:10 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

סופית: דלילה חטואל לא תהיה בריו 2016

הסייפת, שכבר השיגה את הקריטריון הבינלאומי, העפילה לשלב 32 האחרונות באליפות אירופה בפולין והייתה זקוקה לניצחון נוסף על לריסה קורוניקובה (8 בעולם) כדי לזכות בכרטיס לאולמפיאדה, אבל הרוסיה ניצחה 9:15 ושמה סוף לחלום של הישראלית .

סייפת הרומח דלילה חטואל, הייתה רחוקה ניצחון אחד בלבד מהעפלה שניה שלה למשחקים האולימפיים, אך היום (ג'), בשלב 32 האחרונות באליפות אירופה, שנערכת בפולין, הפסידה הסייפת הישראלית ללריסה קורוניקובה (8 בדירוג העולמי) 15:9 וסיימה את דרכה בתחרות.

כזכור, חטואל עברה בהצלחה את התחרות הפרה-אולימפית האירופית בחודש אפריל בפראג, ובכך עמדה בקריטריון הבינלאומי לריו, אבל צריכה לסיים בין 16 הראשונות באליפות היבשת על מנת לעמוד בסטנדרט הישראלי )

לאחר שעברה פציעה קטנה, התייצבה חטואל באליפות אירופה הנוכחית, כשבשלב הבתים היא פתחה עם שני ניצחונות על יריבות מפולין ויוון והפסידה למתמודדות חזקות מאיטליה, אוקראינה וצרפת, כשבסיום שלב זה היא התבשרה שנכנסה ל-32 האחרונות.

בקרב המכריע כאמור, המתינה קורובינקובה, שניצחה את כל הקרבות שלה בשלב הבתים וגם את הישראלית, שחלומה לזכות בכרטיס לאולמפיאדה שנייה בקריירה, נגוז.

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2016, 23:54 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

חטואל: "חשה את כאב המסע"
הסייפת הישראלית תצטרך לערער לועדת חריגים בכדי להיות חלק מהמשלחת הישראלית לריו 2016 • "ללא הדגל שלנו אני אבק; ללא התורה אני מאומה" הוסיפה/
האם סייפת הרומח דלילה חטואל תיסע למשחקים האולימפיים בריו דרך ועדת החריגים של הוועד האולימפי? ההערכות מצביעות על כך שכן. חטואל היתה רחוקה ניצחון אחד בלבד מהעפלה שנייה למשחקים האולימפיים, אך בשלב 32 האחרונות באליפות אירופה, שנערכת בימים אלו בפולין, הפסידה הסייפת הישראלית 15:9 ללריסה קורוניקובה (8 בדירוג העולמי) וסיימה את דרכה בתחרות. כבר לפני כחודשיים קבעה חטואל את הקריטריון הבינלאומי לאולימפיאדת ריו, אך לא את זה שנקבע על ידי היחידה לספורט הישגי.
היום חטואל לא הסתירה את ההתרגשות: "אני דומעת וחשה את כאב המסע. זה הזמן להקים צעקה אמיתית, כוח המחץ המשותף. השרה מירי רגב והוועד האולימפי המכובד, אני כמו הבת שלכם, ספורטאית ישראלית גאה, לעולם לא אייצג מדינה אחרת אף שהציעו לי. ללא הדגל שלנו אני אבק; ללא התורה אני מאומה. ניצחתי את הכרטיס האולימפי, כעת תורכם לאהוב את הספורט ולשנות למען כל הספורטאים. עשיתי הכל, מסרתי את נפשי. עכשיו הזמן שלכם להרים את הכפפה ולאפשר לי להגיע לייעוד שלי. להשפיע על דור שלם, להאמין שעוד לא אבדה תקוותנו".
יש לציין ששני הספורטאים האחרונים שהשיגו בעבר את הקריטריון הבינלאומי ולא הישראלי, הטניסאי דודי סלע וקלע החץ וקשת גיא מצקין, לא נסעו בסופו של דבר למשחקים האולימפיים.
לעצומה בעד דלילה חטואל

http://www.atzuma.co.il/dlilario

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2016, 00:21 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

דלילה חטואל מעכו תפגין: "תנו לי להתחרות בריו"

הסייפת דלילה מעכו יזמה הפגנה מול משרדי הוועד האולימפי בדרישה לאפשר לה להצטרף למשלחת הישראלית לריו .
הסייפת מעכו, דלילה חטואל, לא מוותרת על האפשרות להתחרות באולימפיאדת ריו ומתכוונת להפגין יחד עם תומכיה מול משרדי הוועד האולימפי הישראלי בדרישה לצרפה למשלחת.
כזכור , דלילה חטואל השיגה את הקריטריון הבינלאומי כשניצחה בתחרות המיון אך לא עמדה בקריטריון הישראלי ולכן לפי שעה איננה נמנה על המשלחת הישראלית לאולימפיאדה.
ההפגנה המתוכננת של חטואל נקבעה ליום רביעי הקרוב בבוקר, בשעה שבה ידונו נציגי הוועד באישור חברי המשלחת לאולימפיאדה. נושא הקריטריון הישראלי עורר מחלוקות גדולות גם בעבר, לפני אולימפיאדת לונדון 2012 נערכה הפגנה דומה לזו שמתכננת חטואל, אז היא הייתה למענם של הקשת גיא מצקין והג'ודוקא טומי ארשנסקי.
חטואל מסרה בנושא: "השינוי החברתי מתחיל מהפריפריה דווקא מהענפים הקטנים שנחבאים אל הכלים, בוודאי שלא מהכדורגל והכדורסל הפופולאריים. כולכם מוזמנים להפגנה אלגנטית, הצעקה היא גם שלכם".

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2016, 01:01 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

דלילה חטואל ממשיכה להיאבק : " אני מאמינה שבתי הדין של הספורט יסכימו איתי ".

דלילה חטואל :"אם אני נוסעת לריו ? תלוי את מי שואלים", מבחינת הוועד האולימפי אני לא נוסעת, אבל מבחינתי אני כבר שם. הוועד האולימפי מסתכל על הדברים בצורה קרה אבל זו לא הדרך הנכונה".
"אני שומעת בתקופה האחרונה המון אנשים ששואלים למה לי לא לעבור לייצג מדינה אחרת כמו אליס שלזינגר, אבל אני לא אייצג אף מדינה חוץ ממדינת ישראל. מבלי הדגל של המדינה אני לא שווה כלום. פה נולדתי, כאן גדלתי וכאן אני גם אמות. כל בוקר אני קמה לחלום, ושלי היה מגיל צעיר להביא מדליה לישראל.
"האמנה האולימפית מדברת על שוויון הזדמנויות, זה הבסיס שלה, ואני לא קיבלתי את הזכות דווקא במדינת ישראלי".

דלילה חטואל נאבקת עד הסוף ותפנה לבית הדין לספורט כידי לערער על ההחלטה של הוועד האולימפי שמונע את יציאת לריו למרות שהשיגה קריטריון בינלאומי . "אני מקווה שיצאו מהקופסה ולא יתנו לפוליטיקה להכריע את הדברים. אבל אם זה לא יעבור אני אעשה הכל כדי שיקבלו את הטענה שלי. אני מאמינה שבתי הדין של הספורט יסכימו איתי, אבל אלך חדש ועד הסוף ככל שאדרש".

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: