" ליבי ממש יוצא אליו " אל זוהיר בהלול שפתאום מנסה להציג את עצמו כקורבן............ "הקוזק הנגזל " את ג'מי טורק שאני מעריך ומכבד לא אשפוט כי האיש שומר לאורך כל דרכו על ממלכתיות ועל מתינות .......ייצג את המדינה בכבוד בנבחרת ישראל בכדורגל כאשר סמל מדינת ישראל התנוסס על חולצתו . וזוהיר בהלול " יקיר התשקורת הישראלית " (השגיאה בכוונה ) מנצל כל הזדמנות להשתלח במדינה ובמנהיגיה , נכון הוא עושה זאת במתק שפתיים ושפה מלוקקת ולכן הוא חושב שזה ימתן את דיעותיו הקיצוניות . ובכן מר בהלול היקר ניסית לחשוב לרגע מה הביא את התושבים היהודים לנקוט בכל מיני צעדים דרסטיים (שאם רובם איני מסכים דרך אגב ) ? כיצד זה ייתכן שערביי ישראל תושבי מדינת ישראל הדמוקרטית והריבונית נושאי תעודות זהות ודרכונים ישראלים , מקבלים את כל הזכויות שהמדינה הזו מעניקה מפגינים נגד צהל ומנהיגיה .......... ובמקומות מסוימים עולים על הגגות וצוהלים משמחה על טילים שנורים לת"א ?! אז מה רציתם ? בנינו ואחינו נלחמים בחזית נגד ארגון טרור פאנטי וערביי ישראל מביעים תמיכה גלוייה באוייבנו (המשותפים דרך אגה כי כאשר נורים טילים נפגעים גם ערבים ראה בפזורה הבדואית בנגב) ואנו נשתוק ?????????????? יהיו כאלה שיביעו בצורה נחרצת את דעתם על הנושא (כמוני ) ויהיו כאלה שירצו להקצין את העמדות . איני מסכים איתם אבל אני בהחלט יכול להבין אותם (למרות שלא הייתי עושה הכללה גורפת ) למה יתנו פרנסה למי שיוצא נגד המדינה ? למה שיאהבו אתכם ? תן לי סיבה אחת אתה ושכמותך הבאתם עליכם את השנאה והניקור מצד תושבי המדינה היהודים מה לכם כי תלינו ? " הרווחתם זאת ביושר רב " אני באופן אישי איני שונא איש , אני יכול לכעוס למחות ע"י כתיבת דעתי . לסיכום מר בהלול .........הגיע העת לחשבון נפש תחליטו מה אתם רוצים , להיות ערבים אזרחים ישראלים נאמנים למדינתם , או איזה אנדרוגינוס סכיזופרני ומפוצל (רואה , אני לומד ממך את שפתך הפלצנית .......חחח )
_________________ יוסי גרינברג עכואי שאיכפת לו מייחל ומצפה לעכו אחרת " במקום שיש רצון - ישנה גם דרך " נצח ישראל לא ישקר
|