הצטרף: 04 מרץ 2005, 01:00 הודעות: 18873 מיקום: אתר אישי ציבורי של אלברט לוי
|
עזרא היקר בוקר טוב ,
אני יכול להבין שבנסיעה עם ה בובו שלך אתה מרגיש כל הבורות והמהמורות וכל במפר גבוהה או לא תקין . אתה צודק שצריך לתת תשומת הלב לתשתיות הישנות וצריך לקבל תשובות מהעירייה ומראש העיר על השאלות שלך , אך זכור שבעקבות התחקירים והתמונות שלך תוקנו הרבה מפגעים בעכו ויש הוכחות כאן בעכונט . יכול להיות שצריך יותר תיאומים ויותר פיקוח על העבודות שנעשות בעיר כידי להיות יותר יעילים , כידי לסיים את העבודות בצורה מושלמת וזה טבעי לחלוטין עם האוכל בא התיאבון . עזרא , אתה כתבת לא מזמן : " עכו כאתר בניה אחד גדול .הרבה תמונות - בתקופה האחרונה כולנו עדים להתפתחותה של העיר בצעדי ענק לאן שנפנה את המבט נראה אתר בניה .שכונות צצות להן מכל עבר. " וזה נותן תשובה למצב העיר כיום , גם כשבונים ומשפצים בית יש הפרעות וצריך להשלים את הפרויקט במהרה , בעיר תמיד יש עוד מה לשפץ ולבנות .
בנסיעות שלי ברכב ולא באופנוע , אני מרגיש פחות ממך את המהמורות שבכל מקרה צריך לתקן , אבל אני רואה באמת שממשיכים להשקיע ולפתח את הכבישים בעכו ויש כיום זרימה טובה של התנועה לעומת העבר . אהבתי את בניית כיכר רוטרי מחדש לפני הגשר הגדול מול מלון חוף התמרים , ועוד פיתוחים נוספים שאתה מדווח עליהם . גם ההצעה של אלקי היקר על הכביש הישן למזרע , יש לתקן . בגדול עכו ממשיכה להתפתח וכל זר מרגיש את זה ומשבח .טבעי לחלוטין לדרוש המשך פיתוח ראוי , כי לעכו מגיע להיות יפה . אני מקווה שבשבוע הבא תהיה תגובה של עיריית עכו או של ראש העיר לשאלות . בכל מקרה אנחנו חוגגים עשור לעכונט ויהיה מפגש בקרוב , הנה ההזמה :