אלברט ידידי, אינך חשוד כאובייקטיבי! עם זאת, צריך להיות גבול לעיוותים.אתה זה שמכפיש בהאשמותיך על קללות, גידופים, התנשאות וכו'. בעניין דורית – יש פה בעייה בהבנת הנקרא. לא זו בלבד שלא כתבתי ואף לא חשבתי באופן שלילי עליה חלילה - נהפוך הוא. כתבתי במפורש שאני מעריך מאד אותה ואת משפחתה ושהיא אישה יוצאת דופן, צנועה, סולידית וכו' – ודווקא בשל מעלותיה, אני פשוט לא מאמין שהיא כתבה את המכתב לציבור וודאי לא הוסיפה תמונתה. אז למה לעוות? זה שקוף שזה לא מתוך תמימות. אגב, הסיבה ש"המושכים בחוטים" לא אפשרו לשמעון את המשך שרותי , בניגוד לרצון הבג"ץ ורצונו, זה רק משום שהקריטריונים: ישר, מוכשר וחזק – הם לרועץ בעיניהם. כך שכל הדיבורים על שיתוף פעולה עם שמעון – זה פרי דמיונך.
יוסי ידידי, כפי שכתבתי לאלברט, אני תמהה על ההחמצה בהבנה. צריך להפסיק לבלבל לעצמנו את המוח ולהעסיק עצמנו במסך ערפל ולטשטש הבעיות הקשות בהתנהלות העיר, לרבות ענייני מוסר. הפרשיות בעירייה, אינן עניין אישי, אלא מעשים פליליים שנבדקים. בנוסף, זה גורם לליקויים בהתנהלות, מצד כל הגורמים המעורבים – כמו גם הפקרות בהטבות ומינויים לא תקינים וכו'. בו בעת, המצב הדמוגראפי הולך ומחריף, הנוער עוזב בהמוניו, הביטחון האישי קטסטרופאלי, הזלזול בציבור נורא, התחזוקה של העיר איומה, הזלזול בכספי הציבור - נורא וכו' וכו'! הלוואי ואתבדה, אך לא רק שאיבדנו את הדרך, נראה כי איבדנו את העיר וכשה"קרנבלים" ידעכו ויתפזר העשן, השבר האמיתי והפסולת ייחשפו.
דודי ידידי, אתה מאכזב! לא רק שלא הבנת את שכתבתי, אלא שאתה בודה האשמות והשערות. אני מניח שאתה יודע שאיני נבהל ובטח לא מאבד עשתונות – אך הנייר סובל הכול. אתה הרי יודע שאני עושה הכול מתוך אמונה ותחושת שליחות ואינני מחפש חלילה ג'וב. אני מודאג, ביודעי שהעיר בתהליך התדרדרות שלא יהיה הפיך.
אם אהייה ראש העיר – העיר תרוויח! אם לא אהייה ראש העיר – משפחתי תרוויח והעיר תפסיד קשות!
|
|