חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 09:29

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: איך עובד עיריית עכו תולה שלטים של לנקרי. האם הוא - היחיד?
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 14:52 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עכו: צפו בעובד עירייה שתלה שלט של לנקרי
תושב השכונה, עדי חיון, המתמודד ברשימתו של פדידה, סיפר כי למרות האיסור, הגיע העובד, דני מלול, ברכב של העירייה ותקף אותו כשראה שהוא מצלם. העירייה: "העובד יזומן לבירור"
יפה ברנס
פורסם: 08.10.13, 07:03

מנהל מחלקת הכבישים בעיריית עכו, דני מלול, תועד בשבוע שעבר בעת שעסק בתליית כרזת תעמולה של ראש העיר, שמעון לנקרי, על גדר הבית של תושב ברחוב המרגנית, בשכונת רמח"ל. זאת, על אף האיסור החל על עובדי הרשויות המקומיות לעסוק בכל הקשור בתעמולת בחירות.

"נעצר בשכונה טנדר השייך לעירייה, עמוס בכרזות תעמולה של לנקרי", סיפר עדי חיון, המתגורר בשכונה, שתיעד את מלול בטלפון נייד. "כמתמודד למועצת העיר ברשימתו של שלמה פדידה (מספר 4 ברשימה "להעיר את העיר", י"ב), אני יודע שיו"ר ועדת הבחירות, השופט סלים ג'ובראן, ציין שחל איסור על עובדי הרשות לקיים חוגי בית, או להשפיע, או לפעול למען מועמד זה או אחר.

"מלול ושולחיו דורסים את החוק ברגל גסה. מדובר בעובד עירייה ותיק, שעסק בתליית כרזות על גדר הבית של השכן שלי. ברגע שהבין שאני מתעד אותו במכשיר

הנייד, הוא התקרב לעברי. לא הפריעה לו העובדה שבני בן השלוש היה תלוי על זרועי, והוא חבט ביד שאחזה במכשיר. הוא פשוט תקף אותי, תוך שמילמל: 'עשיתי לך משהו?', וחזר לתלות את השלט".

חיון מסר, כי הוא מתכוון להגיש תלונה לוועדת הבחירות, ואף שוקל להגיש תלונה במשטרה על תקיפה: "מדובר במקרה חמור של הפרת החוק. לא ייתכן שעובדי עירייה, המקבלים את משכורותיהם בזכות תושבי עכו משלמי המיסים, יפעלו עבור ראש העיר. זה לא הוגן ולא מוסרי.

"חשוב להבין, שזה לא המקרה הראשון שבו נתפסו עובדי עירייה פועלים בתעמולת בחירות למען לנקרי, על אף האיסור החל עליהם. בימים הקרובים נעביר תלונות נוספות לוועדת הבחירות נגד עובדי עירייה שתועדו עוסקים בתעמולה עבור לנקרי".

מלול סירב להגיב.

מהעירייה נמסר: "מדובר בפעילות שעל פניו, בוצעה זמן רב לאחר שעות העבודה. רכב העירייה לא שימש מעולם לצורכי תעמולת בחירות. עם זאת, העובד יזומן לבירור המקרה".

ממטה הבחירות של לנקרי לא נמסרה תגובה עד למועד פירסום הידיעה.
------------------------------------------------------------------------------------------
ואני שואלת, האם אפשר לומר עם יד על הלב, שעובדי העירייה מעולם לא עבדו למען לנקרי ובכירים אחרים בתעמולת הבחירות במסגרת תפקידם?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: איך עובד עיריית עכו תולה שלטים של לנקרי. האם הוא - היחיד
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 15:26 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 90,00.html

כאן אפשר לראות את הסרטון

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: איך עובד עיריית עכו תולה שלטים של לנקרי. האם הוא - היחיד
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 10:11 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ואם לזכור מה היה בבחירות הקודמות, אז הנה- התמונה טובה. אפילו ביצי משק עבדו למען לנקרי.

מי יכול להתחרות מול הביצים האלו?

תמונה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה