חודשים ו 14 ימים ליום הבחירות
השבוע פרשת הפועל עכו , הגיעה לסיומה בהסכם והביאה רגיעה במערכת הבחירות .
ברשת החברתית , פייסבוק היו גם השבוע אנונימיים שדקרו אחד את השני אך הנפח ירד ויש הרגשה שיורים את הכל במכה אחת ובסוף השבוע נשארו בלי אוויר .
אבל יש אחרים שרק מתחילים את המערכת הבחירות או ליתר דיוק מכינים את עצמם למערכת הבחירות רצינית יותר .
סגן ראש העיר רפאל לוזון , מכין את מערכת הבחירות בשקט , בנימוס , בלי השמצות וללא אשמות שווה . לוזון נפגש עם שר השיכון אורי אריאל לקראת פתיחת מערכת הבחירות בעכו .
יש גם פולקלור במערכת הבחירות בעכו כמו תמיד ואתמול פגשתי את משה בלמס ,מומחה לשימור והוא עשה שימור בעכו העתיקה עוד לפני שהאקדמיה התחילה לתת תואר בשימור , האיש נחמד ועכואי שורשי שאני אוהב לשמוע ממנו מה קורה בעיר ואם הוא לא היה קיים היה צריך להמציא אותו , כידי להוסיף צבע לקהילה שלנו .אם הוא מתעצבן שלא נדע מה שהוא אמר בצורה קיצונית , הוא לא עושה חשבון לאף אחד ותמיד היה נגד השלטון העירוני ולא חשוב מי שולט בעיר .
משה בלמס אמר לי ולאחרים שהוא יגיש מועמדות לראשות העיר עכו וזאת לא הפעם הראשונה שהוא עושה את זה , אני זוכר שבעבר השקיע הרבה כסף במשך הרבה זמן בפרסום בידיעות עכו בבעלות הקודמת הוותיקה ועכשיו נראה מה יעשה בפועל . תמונה של משה בלמס שנקלט במצלמה :

שבת שלום