rafital1234 שלום! חשתי שאני לענות לך, 1- איש לא "הכניס לי לראש את כל הדברים שאני מעלה פה" אני פשוט חושב אחרת ממך ומאנשים שחושבים כמוך ואני מכבד ומקבל את דעתך ודעתם, אך איני חייב להסכים עם כל הנאמר כאן. 2- אתה מציין, ואני מסכים איתך שרק מר שמעון לנקרי יוכל לשקם את הקבוצה! דווקא בשל כך אני כתושב העיר מצפה מראש עירנו עם רב הכח בידיו, להתעלות ולמצוא פתרון יצירתי, ולא לצוץ בפתאומיות ולקטוע בבת אחת את הסיוע שהפועל עכו כל כך נשענת עליו, גם אם צודק ראש עירנו בדרישותיו, לדעתי דברים צריכים להעשות בהדרגה במידה שלא יגרם נזק במידת האפשר. 3-כתבת שפדידה ובן עזרא "קפצו על העגלה הפוליטית" הרי אנו בתקופת בחירות כל תגובה שתהיה כאן כולל תגובת העיריה אפשר לומר את אותו דבר! אני חוזר שצר לי שמשתמשים כאן לא פעם לגופם של אנשים ולא לגופו של עיניין שהוא כידוע קבוצתינו האהובה הפועל עכו. 4- הזכרת "כספי ציבור" שאני מזכיר, גם העיריה מזכירה כספי ציבור וזה בסדר הרי בכספינו מדובר ואזרחי העיר רשאים לקבל דיווח מסודר על הנעשה בכספם ע"י כל גוף העושה בהם שימוש. 5-אני אישית אוהב מכבד ומעריך את ראש עירנו מר שמעון לנקרי! לכן אני מגיב כפי שאני מגיב כי אכפת לי ממנו ומהגוף שהוא מייצג, וכמובן גם מבחן התוצאה שעד לרגע זה הינם עגומות ביותר בנוגע להפועל עכו. ותגובותי אינם אישיות ,וזה עונה לשאלתך "מי הכניס לי לראש".
מצפה כמוך רק לחדשות טובות ושיהיה לך אחלה יום ושבוע ניפלא!
|
|