|
משתמש חדש עם רצון טוב |
 |
|
ועוד נוסף דבר נכתב בחדשות גליל מערבי, עכו עכו: בן עזרא רץ לראשות העירייה ופותח את הפה
מנגד: היועצת המשפטית של העירייה הגישה נגד בן עזרא תלונה במשטרה. חצי שנה לבחירות, והשטח לוהט
היועץ לשעבר של ראש עיריית עכו ישראל בן עזרא פותח את הפה חצי שנה לפני הבחירות לרשויות המקומית ולאחר שכבר כמעט שנה הוא יושב בבית לאחר שפרש לגמלאות. השבוע הוא הכריז גם על התמודדותו לראשות העירייה.
בן-עזרא, בן 69, איש ליכוד ותיק, מסביר: "כעת, בהיותי משוכנע לחלוטין שהאופק צופן לעיר בעיה ואיבוד כל שהשגנו לטובת גורמים לא רצויים ומאידך, אין בנמצא איש חזון עם אסטרטגיה, נקי כפיים, עם כישורים, קשרים וניסיון רב ומוכח, אני נאלץ להירתם להמשך העשייה לקידום העיר ומניעת הידרדרותה.
"אומרים שאני אומר את אשר על ליבי, 'בלי לעשות חשבון'. שפר גורלי. לעומת האלטרנטיבה האחרת של אחד בלב ואחד בפה. 'ללקק' מתוך אינטרס, לזלזל ולהתנשא אל מול האזרח החלש והדל. משוכנעני שתיתכן פוליטיקה -בניקיון כפיים, בגובה העיניים ובלי להתערבב עם גורמים שליליים".
לדברי בן עזרא, הוא יודע הכי טוב מה באמת קורה בעיריית עכו. "לא שהעיר לא טובה, מיוחדת וחשובה, אלא בגלל התנהלות בעייתית מאוד שהציבור לא מודע לה…".
מלשכתו של לנקרי נמסר בתגובה: "מי שבמשך כ-10 שנים טרח לשבח ולפאר את ראש העירייה ואת המהפכה האדירה שהתחוללה בעיר עכו (כל עוד קיבל שכר מהעירייה) חושב לפתע כי ניתן לזלזל באינטליגנציה של תושבי עכו, ושוב בדרכו היהירה והמשיחית. הפער בין ססמאותיו המייגעות והריקות מתוכן של בן עזרא לבין בן עזרא האמיתי הוא בדיוק פער של שמיים וארץ. מי שבמשך שנים התנהל בצורה חסרת אחריות, תוך רמיסת נהלים ותקנות ופגיעה בכבודם של אנשים, הותיר אחריו אדמה חרוכה ונזקים כספיים ותדמיתיים אדירים, מעיז כעת בשיא חוצפתו להטיל דופי בעובדי העירייה ובראש העיר… יתכבד בן עזרא ויעתיק את מקום מגוריו הלכה למעשה מבוסתן הגליל לעכו. זו היושרה אותה בן עזרא רוצה להנחיל לדורות הבאים: לגור בבוסתן הגליל ולהציל את עכו. מעתה יש לומר, לא בן עזרא הציל את עכו, אלא עכו היא זו שהצילה את בן עזרא".
תלונה במשטרה פחות מ-24 שעות, לאחר שבן עזרא הכריז על מועמדותו לראשות העירייה, נודע כי עוד בשבוע שעבר הגישה נגדו היועצת ההמשפטית של העירייה עו"ד כנרת הדר תלונה במשטרה בשם העירייה. התלונה, שנושאה "הפרת אמונים", מסתמכת על חומר שהתקבל בעירייה על ידי קבלן שעבד מול העירייה.
מפקד תחנת עכו, סנ"צ ויקטור בוסקילה, מסר בתגובה: "הוגשה תלונה בתחנה נגד ישראל בן עזרא. כיוון שאנו עובדים בשיתוף עם העירייה, העברנו את התלונה למחלקת חקירות במחוז חוף לצורך החלטה והמשך טיפול".
מעיריית עכו נמסר: "בעקבות תלונה שהונחה על שולחנה של היועצת המשפטית של העירייה על ידי אחד הגורמים שעבד מול ישראל בן עזרא במסגרת תפקידו בעירייה התגלו ממצאים חמורים, אשר לא הותירו ברירה בידי היועצת המשפטית, אלא להגיש תלונה במשטרה בגין הפרת אמונים. על מנת שלא לפגוע במהלך החקירה אין באפשרות העירייה לתת תגובה מפורטת יותר".
בן עזרא בתגובה: "אני לא מוטרד ולא הוזמנתי לחקירה. ההגנה הכי טובה היא ההתקפה. הגם שאני צדיק מוחלט, אני לא מופתע, משום שהפוסל במומו פוסל. כשאדע במה מדובר, אתייחס לזה יותר".http://blinker.co.il/%D7%92%D7%9C%D7%99 ... %AA/32171/
|
|
|