האגודה לתרבות הדיור תקיים בעכו סדנא נוספת לניהול וועד הבית לדיירים המתגוררים בבתים משותפים
מטרת הסדנא להדריך את המתגוררים בבתים המשותפים בכל הקשור לניהול הבית המשותף
הסדנא תיפתח על ידי האגודה לתרבות הדיור בעכו, ביום ג' ה- 28/5/13, ומטרתה להדריך את וועדי הבתים ודיירים המתגוררים בבתים משותפים בכל הנוגע לתחזוקה השוטפת והנכונה של הבית המשותף. הסדנא תהא בת ארבעה מפגשים, בהיקף של שעתיים וחצי כל מפגש. המפגש הראשון ייפתח במעמד מנכ"ל העירייה, מר אוהד שגב, מנכ"ל האגודה לתרבות הדיור, מר ראובן צדוק, ראש מנהל הרווחה בעירייה, מר עדי מקל וממונה לרווחה בחברת עמידר, הגב' כרמלה פרידמן. במהלך המפגש יעביר מר שלומי אור, ממונה מחוז צפון מטעם האגודה, הרצאה בנושא שירותי האגודה לתרבות הדיור ותפקידה של נציגות הבית. המפגש השני יכלול הרצאה של עו"ד יחיאל טל, יועץ משפטי באגודה, שתעסוק בסוגיות משפטיות במרקם החיים בבית המשותף. כמו כן, יכלול המפגש גם את דבריה של הגב' לימור טואג, מנחת קבוצות, על מנהיגות, קבלת החלטות ותקשורת בין אישית תקינה בבית המשותף. במפגש השלישי יעביר מר מאיר איבגי הרצאה בנושא היערכות ועד הבית בזמן חירום, ותשתתף במפגש גם הגב' לייקי סבן, מטעם מרכז הגישור והדיאלוג בעכו. המפגש האחרון והמיוחד יתקיים ביום ד', 26/6/13, כאשר לקוחות האגודה ייהנו מ"סדנא מטיילת" בירושלים, במהלכה יבקרו בכנסת ישראל, בית משפט העליון, הרובע היהודי והכותל. המשתתפים יסיימו את הסדנא בשוק מחנה יהודה. מנכ"ל האגודה לתרבות הדיור, מר ראובן צדוק, מסר כי "לאור ההצלחות בסדנאות הקודמות, אני מברך על פתיחת סדנא נוספת לניהול ועד הבית בעכו. הסדנא מעניקה הזדמנות לשיתוף הדדי בסוגיות שונות ובכך תורמת לגיבוש בין וועדי הבתים. האגודה תמשיך לפעול לשיפור איכות החיים במישור החברתי- קהילתי בעכו ולעמוד לרשות לקוחותיה בכל שאלה, בעיה או הצעה. אני רוצה להודות לראש העיר, מר שמעון לנקרי, ולמנכ"ל העירייה, מר אוהד שגב, על האמון, התמיכה והסיוע שהם מעניקים לקידום האגודה". ממונה מחוז צפון, מר שלומי אור, מסר כי "אני משבח את הפעילות הענפה אותו מקיים הסניף בעכו, הן בנושאים פיזיים, והן בנושאים חברתיים- קהילתיים. אני מודה למנהל הסניף, מר בני כלפון, ומאחל לו הצלחה בשנת הפעילות הקרובה".
*הסדנא תתקיים בבית העם, רח' בן שושן 72, עכו, בין השעות 20:30- 18:00 לפרטים נוספים והרשמה, ניתן להתקשר למנהל הסניף המקומי בטל' 04-9956257 לעיתונאים: ביבי תקשורת ויח"צ- 03-6374477